2017. november 21.

Könyvbemutató

Egy újabb könyvbemutatón vagyunk túl. Vasárnap ugyanis ismét egy újabb Álomgyáros írónő könyve miatt gyűltünk össze. Ő nem más kint P.C.Harris.

Megérkezett az új könyve Újrajátszás címmel. Ugye milyen szép lett?


Ráadásul engem már a fülszöveg is rögtön megvett:

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.

Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

Szerintem is kérdés, hogy imádni fogjuk a történetet, a jégkorongos pasikat meg főleg. 

Ráadásul az írónő mesélt is nekünk a bemutatón, hogy miként is jött a történet ötlete. Volt már szerencsém egy másik bemutatón személyesen is megismerni őt de nagyon örültem, hogy ezúttal az ő bemutatóján is sikerült részt venni. Egy nagyon aranyos, kedves nőt ismerhetünk meg a személyében. Akinek ezúton is gratulálok ehhez a könyvhöz! Valamint köszönöm a dedikálást és a közös fotót :) 

Ismét remek bemutató volt., Könyves ismerősökkel, barátokkal akikkel mindig jó a buli. 


Az Álomgyár kiadónak köszönöm ismét a lehetőséget a könyv olvasására! 

A többi szépséget szintén akik hazajöttek velem. Ugyanis ismét jobbnál jobb könyvek jelentek meg a kiadónál! 

ITT még több képet nézhettek meg a bemutatóról! Valamint meg is rendelhetitek a könyvet a képre kattintva: 


És akik még hazajöttek velem: 


Pluszban még Angelika csodás novellája is <3 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése