2017. november 4.

Érkezik az új Frost és az új Ötven árnyalat rész

Sziasztok!

Ahogy látjátok fantasztikus hírekre lehet bukkanni ismét. Azt hiszem még sűrűbben kell lesni a Könyvmolyképző honlapját. Csak vásárlás céljából barangoltam de úgy tűnik a várható megjelenéseiket mindig érdemes, már már napi szinten megnézni. Ugyanis egy újabb fantasztikus és nagyon várt könyv került fel a kínálatukba.

Egy olyan könyv amit anno szintén az Ulpius kiadó kezdett el és így maradt is annyiban. De mint láthatjuk átvette a KMK és érkezik is egy új rész mégpedig Jeaniene Frost Cat & Bones sorozatából lett kiemelve egy karakter aki egy teljesen új sorozatot kapott.

Érkezik tehát itthon is remélhetőleg mielőbb Vlad története. Az éjszaka hercege sorozat első részével :) Imádom ezt a borítót. A fülszöveget nem kevésbé. Az tuti, hogy kívánságlista élére ugrott.

Leila egy sötét erővel megátkozott halandó…
Miután egy tragikus gyerekkori baleset szétzúzta az álmait, Leila nem gondolta volna, hogy ennél rosszabb is következhet, de tévedett. Rájött ugyanis, hogy hatalma van az elektromosság felett, mi több, egyetlen érintéssel látja az emberek fejében lakó legsötétebb gondolatokat. Az élete magányra ítéltetett… Legalábbis így hitte, amíg az éjszaka teremtményei el nem rabolták, és arra nem kényszerítették, hogy telepatikus segítséget kérjen a világ leghírhedtebb vámpírjától.
Ő az éjszaka hercege…
Vlad Tepesh inspirálta minden idők legismertebb vámpírlegendáját – de semmi esetre sem szabad Drakulának hívni! Képes irányítani a tüzet, ez teszi a legrettegettebb vámpírrá. Azonban ellenségei új fegyvert találtak ellene: egy gyönyörű halandót, akinek legalább olyan félelmetes a hatalma, mint neki.
Amikor Leila és Vlad találkoznak, azonnal fellobban köztük a mindent elemésztő szenvedély. Akad azonban valaki, aki porig akarja égetni őket. Vajon mi mindent kell feláldozniuk, hogy megállítsák az ellenséget?

A lány érintése hatalommal bír, a férfi csókja az örök életet rejti…

Várható megjelenés: 2017.ősz

A másik könyv pedig egy újabb rész a Szürke sorozathoz. Mégpedig egy újabb jó nagy adag Christian Grey-t kapunk. Érkezik ugyanis a Sötét ötven árnyalata Christian szemszögével :) 

Ez úgy tűnik ugyanúgy Valentin napra érkezik majd akárcsak A szabadság ötven árnyalata film :)

A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint.

E L James most új szemszögből közelít a Szürke ötven árnyalatának világához. Az eredeti romantikus történet világszerte több millió olvasót vett le a lábáról.

A perzselően érzéki affér szívszakadással és vádaskodással ér véget, de Christian Grey sehogy sem tudja kiverni a fejéből Anastasia Steele-t. Elhatározza, hogy visszaszerzi, ezért igyekszik elnyomni magában a sötét vágyakat és az uralkodási kényszert, és úgy szeretni Anát, ahogy a nő megkívánja.

Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde – a simlis főnök – pedig magának akarja megkaparintani Anát. Segíthet-e Dr. Flynn – Christian pszichológusa, egyben bizalmasa –, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vagy a csábító Elena és a megszállottan ragaszkodó Leila nyer a végén?

És ha Christian mégis felülkerekedik, és visszaszerzi Anát? Vajon a férfinak, aki ennyire súlyos lelki sérült, lesz-e esélye őt megtartani?

Várható megjelenés: 2018.február 14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése