2017. november 13.

Érkeznek az újabb Maximos újdonságok

Sziasztok!

Bizony ám ahogy a cím mutatja újabb szuper könyvekre van kilátás a Maxim kiadótól. Két általam például imádott sorozat kap új könyveket.

Az egyik a Maddox testvérek :) Imádom!  A másik pedig Abbi Glines Sea Breeze sorozatának új része.

Igaz az új Maddox immár mindent lezáró részének fülszövege nem kicsit hangzik vészjóslóan akárcsak a borító de reméljük a legjobbakat a kedvenceinknek....

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja. A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve kerülnek ki ebből.


Várható megjelenés: 2017.november 16.





Cage Yorknak mindene megvan, amire valaha vágyott. Eva pedig csak hab a tortán. Viszont a baseball ösztöndíj is mindig egy álom volt. Így amikor Cage eléri ezt az álmát, Evával túl kell élniük a távkapcsolat nehézségeit. Így amikor kiderül, hogy Cage nem a megbeszélteknek megfelelően viselkedik, Eva őrülten vonzó szomszédjuk, Jeremy karjaiban lel vigaszra, aki megígéri, hogy úgy fog vigyázni rá, ahogy Cage sosem tudna. Ez pedig egy olyan ígéret, ami túl jó ahhoz, hogy Eva elutasítsa. A baseball és álmai nője között őrlődve Cage-nek bizonyítania kell, hogy megérdemli Eva szerelmét, vagy azzal kell számolnia, hogy örökre elveszíti őt.


Várható megjelenés: 2017.november 28.






Na kinek melyik került fel a listájára? Nekem nem kérdés, hogy mind a kettő. A listára ami hozzáteszem nem is rövidebb hanem egyre hosszabb lesz :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése