2017. december 20.

Ashley Carrigan - Ikrek hava

Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg Ashley Carrigan második regénye az Ikrek hava. Az Árnyjátékoshoz hasonlóan itt is egy gyönyörű, szenvedélyes, karakán hölgy életébe pillanthatsz bele, melyben egy veszélyes támadás megváltoztatja az ő és a megmentője  életét. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

344 oldal
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789634572893


Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?

Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

Köszönöm az olvasásra és értékelésre a felkérést a BTK-nak valamint Kellynek és így a Könyvmolyképző kiadónak is!

Nagyon örültem neki mert olvastam nyáron az írónőtől például az Árnyjátékost amit imádtam. Nem volt kérdés, hogy ezt is annyira fogom szeretni. Így is lett. Már amikor a könyv borítója megjelent abba beleszerettem. 

Elolvasva pedig a történetbe is amit rejt. Ashley Carrigan ismét kitett magáért és egy olyan történetet adott nekünk amit ha egyszer elkezdesz nincs megállás. Fantasztikus olvasmány. 

A történetet a női főszereplő Skylar meséli el nekünk. Ami egy igencsak veszélyes, nem mindennapi találkozással indul. 

Na de annyira még ne rohanjunk előre. 

Megismerhetjük Sky-t akit az írónőnek már rögtön az elején sikerült egy olyan karakterré formálnia akit rögtön megkedvel az olvasó. Egy céltudatos, erős nő aki - legtöbbször :) - tudja mit akar az élettől. Hihetetlen dolgokra képes és vállalkozik. De ha egyszer a fejébe vesz valamit nincs megállás. Rögtön megkedveltem őt. Egy remek nőt ismerhetünk meg a személyében. Akinek egy estéje igencsak veszélyesre sikeredik. Sőt! 

De ennek hála ismerhetjük meg a férfi főszereplőnket Jimet. Egy háborús veteránt akivel a sors összehozza Sky-t. A férfi megmenti őt. Sky pedig eldönti, hogy ő is segít a hajléktalan kinézetű férfin akinek az életét köszönheti. 

Egy sorsszerű találkozás. Így végül mindketten segítenek a másiknak. Még akkor is ha valaki ezt eleinte nehezen viseli. Jim ugyanis jó ideig egy igencsak mogorva alak. Legtöbbször egy kiállhatatlan pasi akinek esze ágában sincs hagyni, hogy egy nő segítsen neki. Még szerencse viszont, hogy Sky nem az a típus aki hamar feladja a dolgokat. 

A viselkedése ellenére Jim mégis egy olyan pasi aki nagyon hamar belopja magát a női szívekbe. A hajléktalan kinézetű férfi álarca mögött egy igenis szexi, helyes férfi lapul. Aki ha csak egy picit változtat a kinézetén máris egy mesebeli dögös herceggé alakul. Sky pedig már az első pillanatoktól látta benne ezt a férfit. 

Két igencsak erős jellemű karaktert kaptunk amiből kifolyólag egyikük se igen akart engedni. Nem kevés konfliktus akadt ez miatt de pont ezek tették izgalmassá is a történetet. Emellett pedig az, hogy nagyon hamar mégis egy hullámhosszra kerültek. Hiszen mindkettőjüknek köze van a katonasághoz. A másik ok pedig ahogy várható a vonzalom is nagyon hamar szerepet kap a kapcsolatukban. Sky már az elején látja ezt a helyes és hihetetlen férfit Jimben. És akármennyire is tagadják a köztük kialakuló vonzalmat nem lehet figyelmen kívül hagyni. 

Ezeket a részeket is imádtam. A közös pillanataikat amikor még a tagadás fázisában is csak úgy szikrázott a levegő kettejük között. Hát ha még végre engedtek is ennek a mindent elsöprő vágynak. Erotikus, szenvedélyes pillanatokat is olvashatunk, pont olyan mennyiségben ami tökéletes volt és ugyanígy is voltak megírva. 

Ami magát a történetet illeti az írónő ismét remekül kitalálta és végigviszi rajta az olvasót. Egy háborús veterán aki nem igazán tud és akar visszatérni az életbe és akin egy nő akar segíteni. Egy véletlen találkozás ami örökre megváltoztatja mindkettőjük életét. Ám ez még igencsak a kezdet.

Mert a történetben a fájdalom és a bonyodalmak is igen nagy szerepet játszanak. Ha ez a sok minden nem lenne elég a párosunknak az írónő még egy újabb akadályt gördít eléjük: az ő neve pedig Karl.  Aki mondhatni sok mindenben igencsak ellentéte Jimnek. Egy szintén jóképű és nagyon gazdag férfi. Aki sokszor igencsak arrogáns és nagyképű és aki aztán bizton tudja, hogy mit akar és nem is fél megszerezni. Az biztos, hogy remekül csavarta az írónő a szálakat vele kapcsolatban.

Bár nekem érthető okokból nem annyira lett a szívem csücske a pasi. Igaz ami igaz voltak jó húzásai aminek hála még én is adtam jó pontot neki. 

Nem hiányoztak a szócsaták, viták és bonyodalmak, a fájdalom sem. Ezek mellé akadtak hála főleg Skylar barátnőinek vicces percek is. Boldog pillanatok a párosunknak. Igaz remekül vették az akadályokat, az írónő remekül a helyére tette a dolgokat. 

Végül pedig egy olyan történetet kaptunk összességében amit imádtam olvasni. Azonnal megkedveltem a karaktereit. Jimet imádtam. Pláne amikor kezdte összekapni magát és visszatérni az életbe. A közös perceiket úgyszintén. Az biztos, hogy újabb kedvenc párost avattam hála Ashelynek. 

Csak ajánlani tudom mindenkinek :) Fantasztikusan felépített karakterek és történet. Ráadásul az írónő egy kis érdekességet is csempészet a sztoriba ami engem meglepett de remek húzás volt :) 

Ahogy pedig az elején a borítóról említettem én rögtön beleszerettem. Csodaszép lett, tökéletes a történethez! 

Hajrá mindenkinek! Ha egy kis kapcsolódásra vágysz akkor ez a neked való történet. Bizton állíthatom, hogy csalódni nem fogtok benne, én imádtam! Gratulálok hozzá az írónőnek! Ismét sikerült elkápráztatnia :) Köszönöm szépen az élményt és a lehetőséget! 

Értékelés: 


Ha te is kedvet kaptál hozzá ITT megrendelheted! 
De ha előtte beleolvasnál a történetbe akkor IDE katt! 

Játék! 

Fantasztikus helyszíneken játszódik a regény, a játékunk is ehhez kapcsolódik. Keress rá a földrajzi koordináták alapján, merre is járt Skylar? Segítségül adunk 1-1 képet a hangulat kedvéért. A megfejtést írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.  
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

















a Rafflecopter giveaway
 További állomások:
12.20 Lizzyke olvasó kuckója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése