2017. december 23.

Karácsonyi szerzemények

Sziasztok!

Igaz csak holnap lesz de én megmutatom miket kaptam karira! Imádom őket, olyan szépek :)


Megvan végre a PLL könyv :) A sorozatot imádom szóval remélem könyvben is lesz olyan jó. A második egy szintén nagyon szeretett sorozat a Sea Breeze újabb része. És az egyik legjobban várt könyvecske figyel a felső sarokban: a Tüskék és rózsák udvarának folytatása. Lupi barátnőmnek hála imádom ezt a sorozatot és miatta is nagyon kíváncsian várom a második rész, hogy fog tetszeni :) Vajon Rhys lesz az új kedvencem? :D És atya ég nemsemmi egy vastagságú könyv! 

Ott van a szép borítót új Simone Elkeles könyv is. Már a borító miatt sem volt kérdés, hogy ez a könyv Kell :D Egy szintén új KMK-s könyv követi amire szintén kíváncsi leszek. Majd jön az új JEM könyv. A borítója nekem nagyon tetszik. Az írónő Ez a férfi sorozatát imádom, igaz egy másik könyve volt ez előtt ami nekem annyira nem jött be szóval remélem ebben nem fogok csalódni. A fülszöveg is ígéretes szóval hajrá nekem :) 

Na és az az alsó sor :) Egy szintén állatira várós könyvvel indul. A Szükség trilógia ezer éve várt folytatása. Na erre a könyvre aztán nem keveset kellett várni de hála a Könyvmolyképző kiadónak megkaphattuk! Majd két újabb Rubin pöttyös könyv került az ajándékok közé. Nekik is nagyon tetszenek a borítóik és a fülszövegek :) Ráadásul az egyik magyar író: Benina új története. 

Olyan szépek így együtt. Imádom őket! Azt hiszem egy ideig nem fogok unatkozni :D 

Nektek mi érkezett karácsonyra? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése