2017. december 3.

Elle Kennedy: The Score - A pont

A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.

De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.

Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.


Nos hát a sorozatból ezúttal immár hivatalosan is ez lett a kedvenc részem. Természetesen Dean fiúval az élen. Imádom a pasit. Bár szerintem ezzel mindenki így lesz aki elolvassa a sztoriját. 

Nekem eddig abszolút az első rész Garrett sztorija volt a befutó. Nos Dean most jött, látott és tarolt. :) 


Na de lássuk mit is kapunk. Legtöbbünket már azzal leveszi a lábáról az írónő ahogyan lefesti nekünk a főszereplő Dean Di Laurentist. Nem is volt kérdés, hogy az egyik legdögösebb hokis pasit kapjuk. Aki mondjuk ki nem éppen az a tipikus jófiú. Pont az ellenkezője. Vagyis ahogy vesszük. Nem is inkább rosszfiú hanem egy őszinte pasi aki már rögtön az elején megmondja a frankót. Természesen mindennek a csajozáshoz van köze főként. Hiszen Dean fiúnak javarészt ebből az áll élete. Sport, haverok na meg a csajok. Akik nem kérdés, hogy imádják a srácot ő pedig szintén odáig van a szebbik nemért. Igaz ahogy ő mondja csakis a Dean féle élet keretein belül. Csak semmi komoly kapcsolat és ez jó időben lefektetett szabály. 

Szóval röviden jellemezve ő Dean De Laurentis. A dögös, jóképű hokis. Aki remek barát, sportoló ugyanakkor egy igazi csaj mágnes. A poénjai, beszólásai miatt már az első részekben megkedvelhettük őt. Itt azonban végre picit jobban beleláthatunk a Dean féle életbe. Nagyon sokan csak egy gazdag ficsúrnak gondolják. Ami lényegében igaz is de mindez mellett egy rendes srác is tud lenni. Aki ha kell ott van a családjának, a barátainak. Na igaz az idő java részében képtelen a komolyságra de ezért is imádjuk őt. Amikor pedig benő a feje lágya akkor pedig mi is beleszeretünk. 

Párjául pedig megkapja Alliet aki éppen most próbál kilábalni egy kapcsolatból. Ekkor akad össze egy este szó szerint Deannel. Ez az este pedig elindítja a lavinát. Egy viszonyt amiről senki sem tudhat hiszen a haverok már az elején Dean lelkére kötötték, hogy Allie tabu. Na ez a része a dolognak nem sokáig ment. 

Allie karaktere is rögtön szimpatikus lett nekem. Igaz ahogy Dean mondaná egy félénk csajnak gondolnád őt inkább de nagyon hamar kiderül, hogy inkább egy vadmacska. Pont ezért is kedveltem meg őt is nagyon hamar. Oké, hogy úgy történtek a dolgok ahogy és rögtön beleugrott a párosunk a dolgok közepébe. Na de utána tud igencsak kemény lenni a csaj. 

Tetszett, hogy képes nemet mondani a jómadár Deannek. Az már más kérdés meddig képes erre. Na de ezért nem is hibáztathatjuk igaz lányok? :) Allie akárcsak Dean remek karakter lett. Keményen dolgozik, hogy elérje az élet célját, remek barát és bármit megtenne a családjáért, az édesapjáért. 

Allie és Dean személyében nagyon hamar megszerethető, remek karaktereket kaptunk. Külön de együtt meg pláne imádnivalóak. Az nagyon hamar bebizonyosodik, hogy a kémia igencsak működik kettejük között. Képesek lángra lobbantani az oldalakat. Néha csak pislogsz amikor előjön az a része, hogy Allie közel sem az a félénk lány akinek talán elsőre gondolod. Talán ez is az oka, hogy Dean nagyon hamar a rabjává válik. Hiszen egy olyan lányra bukkant Allie személyében aki más mint a többiek és akinek még a nagy csajozógép Dean Di Laurentis sem képes ellenállni. 


Nem kevés szenvedélyes, vággyal megspékelt pillanatuk akadt. Sőt. Erotikában nem szenved hiányt a történet mégis remekül voltak tálalva ezek a részek.

" – Miért nem ülsz le?
– Kösz, de inkább állok.
– Jaj, ne csináld már! Nem harapok.
– Dehogynem.
Zöld szemében huncut fény csillan.
– Ja, igen. Tényleg." 

Mindezek mellett pedig még izgalmasabbá tette a történetet a titkolózás és a bonyodalmak. Valljuk be azért abból is akadt. Nem is kevés. Igaz ami ezt a részét illeti nem semmi egy csavart kapunk. Csak pislogtam. Nem éppen erre számítottam..... De ebben a helyzetben is meg kellett állja a helyén a párunk, főleg Dean. Hogy ez mennyire sikerül neki ha elolvassátok ti is megtudhatjátok. Én azért bevallom valami másnak jobban örültem volna. Ekkora árat nem kellett volna fizessenek. De ez az élet.

Az biztos ha egyszer elkezded a történetet akkor képtelen vagy abbahagyni. Unatkozni pedig biztos nem fogsz. Viccekben, poénokban sincs hiány ami még inkább feldobja a sztorit. Ebben Dean és Allie mellett segítenek nekünk a már megismert párosok Hannah és Garrett, Logan és Grace valamint a többi barát. Mellettük új karakterek is. Akik között ismét akad egy két életüket megkeserítő, nem éppen szimpatikus karakter. De hol nincs ilyen?

" – Te most komolyan az Alkonyatot elemezgeted itt nekem?
Basszus! Ez is Allie hibája. Szánalmas lúzert csinált belőlem, aki a bárban Alkonya-könyvklubot alapít a haverjával.
– Nem is tudom, hogy kiröhögjelek, vagy inkább ajánljak egy jó agyturkászt – jegyzi meg Beau komoly képpel. Még életemben nem találkoztam olyan hímneművel, aki olvasta volna azt a szart. "

Akiket imádtam még azok a Hurrikánok. Eszméletlen klassz perceket élhettünk át velük, aminek hála még jobban megismerhettünk Deant is. Néha én is csak lestem, hogy milyen oldalait meg nem ismerhetjük :) Imádom.

Egy fantasztikus, izgalmas, vicces, szenvedély ugyanakkor romantikus sztorira lelhetsz ha elolvasod a történetet. Dean egy percre sem hagy unatkozni bennünket. Én imádom a pasit. Nagyon könnyű belezúgni. Ki ne hagyjátok a sorozat ezen részét se :) Szerintem ez lett a legjobb <3


Az egész történetet imádtam. Hol velük nevettem, sírtam, aggódtam és szurkoltam nekik. Kijutott nekik mindenből de pont ezért kihagyhatatlan a sztori. Engedjétek ti is, hogy Dean Di Laurentis magával ragadjon. Nekem elhihetitek nagyon hamar sikerül neki :) 

Nem kérdés, hogy nagyon várós a következő fiú története aki nem más lesz mint: Tucker :)



Értékelés: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése