2017. december 22.

Új szerzemény

Sziasztok!


Csak megmutatok még nektek egy szép könyvecskét :)
Őt vasárnap kaptam az Álomgyár idei utolsó turnéján. Ami egy fantasztikus nap volt. Nagyon szépen köszönöm a barátnőimnek! Zsúnak és Gabónak! Imádlak titeket, a legszuperebb nap volt!

És a már említett turnéval tettünk még szebbé a napot. A kiadó valamennyi szerzője jelen volt, lehetett az írókkal beszélgetni, dedikáltatni és persze fotókat készíteni. Remek volt ismét velük, akik legtöbbje már jó barátként tekint ránk. Szuper volt ismét találkozni és bulizni egy jót :)


Köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek a klassz csapatnak! Köszönjük az Álomgyár kiadónak!

Na de jöjjön amit már említettem :)

Nagyon szépen köszönöm a könyvet Sienna Cole írónőnek! A dedikálást és a fotót is!
Olvasni már elkezdtem, ahogy kész vagyok érkezik a vélemény róla csak sajnos ezek a kari előtti napok pokoli húzósak :D Majd csak lesz már egy kis nyugi.

Elképzelted már, milyen lenne egyszerűen kilépni az életedből?
Magad mögött hagyni mindent?

Dena egy jó nevű londoni reklámügynökségnél dolgozik, és minden vágya, hogy fényes karriert fusson be a szakmájában. A barátja épp arra készül, hogy megkéri a kezét, Dena azonban hallani sem akar a házasságról. Jason a cég nőcsábásza, igazi életművész, akinek mindig lapul egy vicc a tarsolyában. A bohócjelmez mögött azonban régi sérelmek lappanganak. A hallgatag és megközelíthetetlen Patrick áll az ügynökség élén, és egy nap ő örökli az egész reklámbirodalmat. Házassága zátonyra fut, mikor megtudja, hogy a felesége megcsalja.
Mindhármuk élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy ártatlannak induló hétvégi kiruccanás szenvedélyes afférba torkollik. A rendhagyó, titkos viszony felforgatja mindennapjaikat, melyek már egyikük számára sem ígérnek boldogságot. Úgy határoznak, belevágnak életük legnagyobb kalandjába, hogy megtalálják és megtapasztalják a mindannyiuk által áhított szabadságot.
De vajon van-e létjogosultsága egy ilyen kapcsolatnak? Létezik-e korlátlan szabadság? És ha igen, hol kell keresni? Meg lehet-e szabadulni a múlt árnyaitól?

Sienna Cole szenvedéllyel és drámával tűzdelt romantikus története ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben az utazás nemcsak lélegzetelállító tájakra kalauzol, de a lélek legmélyebb bugyraiba is elvezet.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése