2023. december 12.

Ava Harrison - A ​csábító (A Price Dinasztia 2.)

 📚 Könyvajánló 📚


Édes tiltott szerelem
Már rég Grayson Price-nak adtam egy darabot a szívemből. Az ő szemében akkor csak egy kislány voltam, akit épp elhagyott az anyja. Nekem viszont ő volt a megmentőm.
Most húszéves vagyok, ő pedig harminchat. Nem tudja, hogy én vagyok az a lány a múltból. Ráadásul az apám a legjobb barátja. Amikor flörtölni kezd velem, nem árulom el neki a kilétemet. És mire rájön, már túl késő…
Próbáljuk letagadni a vágyunkat, de túl erős a vonzalom.

A USA Today és Amazon bestsellerszerző Ava Harrison fülledt, fokozatosan kibontakozó, fordulatos romantikus regénye egy olyan szerelemről mesél, ahol az észérveket felülírja a szenvedély.

 
Imádtam, nagy kedvenc lett a sorozat első része. Ami Grayson és a 3.részben szereplő Jax húgáról szól. Ezúttal a nagytestvéré a főszerep. 

Mindig is a gyengéim voltak a tiltott románcról szóló történetek. Szóval sejtettem, hogy ezt a részt is szeretni fogom. 

Így elolvasva mégis dilemmában vagyok. Nemtudom eldönteni, hogy volt-e annyira nagyon-nagyon jó számomra mint az első rész....... Apróbb hibái ennek a résznek már akadtak számomra, ettől függetlenül szerettem. Ava Harrison írásmódja valahogy még ezeket is elfeledteti az emberrel. 

A történet két főszereplője Grayson, aki egy 36 éves, űber gazdag, jómódű, híres és nem utolsó sorban piszkosul szexi férfi. A nő, vagyis mondjak inkább lányt? A 21 éves River. 

Több okból is kifolyólag tiltott a kapcsolatuk. A pasi 15 évvel idősebb. Jóformán River a lánya lehetne. Hiszen River apja, Tyler csak két idővvel idősebb mint Gray. Na de valljuk be manapság ez a szám már meg sem kottyan. Itt mégis zavaró. Főként Grayson az, aki nehezen tud-e felett szemet hunyni. Az miatt meg talán még inkább ellenére van ez a dolog, hogy jóbarátja a lány apja, Tyler. 

Noha egy ideig meg is szakadt ez a barátság, most munka miatt ismét úgy látszik, hogy a két férfi kibékül. Pont ez nem hiányzik ide, hogy Grayson, a barátja 15 évvel fiatalabb lányára hajtson. 

Mégis így van. River már tini kora óta odáig van a férfiért. Itt pedig jó van köztük jó pár év, de a lány betöltötte a 21.életévét. Gyönyörű fiatal nő lett. 

Ráadásul immár mindketten látják, még ha csak maguknak is vallják be sokáig, de az első újra találkozás óta csak úgy izzik a levegő kettejük között. Ahogy pedig szépen rávezet a történet nekik nem akármilyen múltjuk is van. 

Kedveltem őket, mindketten a kedvenceim lettek. Szerettem nyomon követni miként indul és hogyan alakul ez a tiltott viszony. Az írónő a rá jellemző stílusával remekül írta a sztorit. A romantikus, érzéki részeket. Remekül alkotta meg a karaktereit. Többnyire. Nekem itt jönnek be az elején említett hibák. Néha már a falra tudtam mászni River nyavalygásától. Hogy őt senki se szeretik, elhagyják. Igen értem, tényleg nem volt könnyű gyerekkora sem. Már a születése előtt nem éppen úgy alakult a sorsa, ahogy az normális lenne, hát még utána. Ez érthető is, az ebből kialakult félelmei. De elsőre is felfogta volna szerintem az olvasó. Mikor már ezredjére merült ugyanaz fel, kicsit nekem sok volt. Igen hisztis is volt sokszor. Ugyanez Grayson részéről, hogy a lány fiatal, a barátja lánya és ahogy ő is túl sokszor hozta fel a saját félelmeit. 

Azért örültem, hogy végül rávitt a történet, megmutatta miként is próbálják a saját érzéseiket, félelmeiket feldolgozni. Hogy kialakíthassanak egy esetleges közös jövőt. 

Örültem, ha csak néhány mondat erejéig, de Addison is felbukkant ismét. Jax. Imádom a pasit! Hatalmas forma. Bírtam a közös tesós jelenteiket. A mindig komoly Grayson és a tökéletes ellenéte, a kistesó. Eszméletlen jókat derültem nekik. 

Humor, szenvedély, szerelem, családi kapcsolatok, belső félelmek feldolgozása. Sok esetleg igen életszagú momentumokkal. Ava Harrison ezúttal is remek írásában. 

Picit alulmaradt az említett hibái miatt Az örököshöz képest, de ettől függetlenül nagy kedvenc lett. Szerettem Gray és River történetét. 

Ha szeretitek Ti is a tiltott szerelmes sztorikat, akkor ezt se hagyjátok ki! 💛



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.      


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése