2024. szeptember 13.

Devney Perry - Garnet ​Flats (Az Eden család 3.)

    📚 Könyvajánló 📚


Talia Eden egy éven, két hónapon és tizenegy napon át volt szerelmes Foster Maddenbe. A 438. napon azonban elillant a szerelme, ugyanis Foster azon a napon jelentette be, hogy feleségül veszi Talia legjobb barátnőjét. Talia aznap megesküdött, hogy sosem gondol többet a férfira.
Évekkel később Fosternek mégis van képe feltűnni a nő szülővárosában, Quincyben, hogy a segítségét kérje.
Még alig száradt meg a tinta a válási határozaton, máris bocsánatkérésekkel és ígéretekkel felvértezve ostromolja egykori szerelmét. Talia tudja, hogy valami más is lapul a háttérben, hiszen Foster a titkok és hazugságok mestere, és hiába van Montana nagyságú önbizalma, Taliának eszében sincs segíteni neki a világbajnoki mérkőzésre való felkészülésben.
De elfelejtette, hogy mi tette Fostert olyan sikeressé a ringben. A férfi kitartó, eltökélt, és nem adja fel, amíg vissza nem hódítja Talia szívét.


Ezúton is köszönöm a Kossuth Kiadónak, hogy elolvashattam a kötetet! 



Az utóbbi években az egyik kedvenc kiadómmá lépett elő a Kossuth Kiadó. Igazán gyönyörű, minőségi és fantasztikus történeteket hoznak el nekünk, olvasóknak.

Nagyon sokat olvastam, olvasok és szeretek tőlük. Ha pedig ezek közül választani kell, melyik a legnagyobb szerelem számomra, akkor ez a sorozat lesz az. Egyértelműen.

Egyszerűen odáig vagyok érte! Annyi a rossz, hogy ha megjelenik, akkor nekiesek, mert nem bírok várni és olyan gyorsan vége lesz. Mégis hihetetlenül élvezem mindig ezt az időt, amit ennek a sorozatnak a köteteivel tölthetek.

Szerencse azért, hogy egy viszonylag hosszú sorozatról van szó. Ez még csak a harmadik kötet volt, szóval még jó ideig kalandozhatok az Eden családdal. Imádom őket!

Az írónőt is, amiért így megírta ezt a sorozatot. Már anno az első résszel megvett magának. Magával az írásmódjával. Ahogy elmeséli a történeteit. A csodás leírásokkal, amiknek hála, végig az egész sztorit magam előtt láthatom. Az érzékletesen átadott érzelmeknek. Minden érzést tökéletesen át lehet élni olvasás közben.

Nem utolsó sorban pedig azzal, hogy egy kisvárosi sorozatot alkotott meg. Nekem ezek a Szívek szállodája óta mindig a gyengéim. Ő ráadásul még emelte a tétet azzal, hogy nem egy szimpla romantikus, erotikus regénysorozatot hozott el nekünk, ami egy mesés amerikai kisvárosban játszódik.

Egyszerűen odáig vagyok azért, hogy akár több műfajt is ötvöz a regényeiben. Elég sok elemet csempészett beléjük. Hogyha azért mégis a millió romantikus műfajú sztoriból véletlenül találunk ismerős momentumokat benne, akkor igenis legyen benne nem kevés újdonság is. Dráma, sokszor már-már krimis, thrilleres elemekkel fűszerezve kicsit. Sok-sok humor. Imádom! Ahogy visszaadja ennek a nagy és sokszor zajos családnak az életét. Nagyon hangulatos tud lenni. Elképesztően megszerettem ezt a sorozatot.

Így nem volt kérdés, hogy pillanatok alatt elolvasom ezt a részt is. Aminek a főszereplője ezúttal Talia Eden volt. A fiatal nő, aki az orvosi pályán próbál érvényesülni. Aki próbálja elérni, hogy ne egy Eden gyerekként gondoljanak rá, ne a családja miatt érje el, amit szeretne, hanem mert tényleg jó abban amit csinál és szeret. Egy végtelenül szimpatikus és azonnal megszerethető főszereplő lett. Egy nő, aki jelenleg csak a munkájának, a családjának él. Akinek megvolt a nagy szerelem az életében. Ennek hála a nagy csalódás is. Mert a férfi, akit imádott, elhagyta őt. Egyszer csak előállt azzal, hogy elveszi a lány legjobb barátnőjét. Nem is csoda, hogy az azóta eltelt években a lány hallani sem akart a férfiakról. Hogy csak a munkájának élt, a tanulásnak.

De most ez a férfi, Foster Madden, váratlanul újra felbukkan az életében. Sőt, Quincy városában is. De vajon milyen hatással van mindez a lányra?

Mi is történt köztük anno? A szerző remekül bepillantást enged a múltba is. Mindkét fél szemszögén keresztül.

Szép lassan amellett, hogy megismerhetjük ezt a két remek szereplőt, együtt és külön is, elmeséli az ő történetüket a legelejétől.

Fosterről sem volt kérdés, hogy kedvelni fogom. Őt azért kissé tipikusnak alkotta meg a szerző. Egy dögös, első ránézésre rossz fiúnak. Aztán ahogy elkezdjük jobban megismerni őt, rájövünk, hogy azért sokkal többel ruházta fel őt az írónő. Egy érző férfi, aki világéletében egy nőt szeretett. De hogy mi is történt velük valójában?

Olvassátok el a történetet és derítsetek rá fényt! Higgyétek el, megéri.

Talia és Foster hosszú éveken és problémák sokaságán átívelő története egy csodás olvasmány. Ármányról, titkokról. Félelmekről és fájdalmakról. Két fiatalról, akiknek megvannak a maguk céljaik, az mellett, hogy együtt szerették volna leélni az életüket. De a sors közbeszólt. Mi történt? Helyre lehet még ezt hozni? Talia tudna újra bízni a férfiban? Vajon lehet kettejüknek közös jövőjük egy ilyen nehéz múlt után?

Sok-sok kérdés, de nagyon szerettem, hogy szép lassan minden kérdésemre választ kaptam. Miközben megismerhettem Talia és Foster életét, érzéseit. Kedvenc párosom lettek ők is. A szerző még mindig brutálisan jól adja vissza a páros tagjai közötti kémiát. De még mennyire. Csak úgy izzott a levegő kettejük között. Hihetetlenül szépen, érzékletesen jött át, hogy ők ketten mennyit jelentenek egymásnak. Hogy mekkora is a szerelmük. De azért kérdés volt, hogy mit élhet túl?

Imádtam olvasni róluk! Voltak vicces jelenetek, szikrázó és szenvedélyes pillanatok. Könnyek, félelem, fájdalom. Titkokról rántotta le a leplet a sztori. Voltak ám meglepetések is bőven. Fordulatos egy történet. Cuki szereplőkkel. Voltak olyanok is, akikkel némi ellenérzés volt bennem. Az Eden család minden tagját továbbra is imádom. Jó volt a korábbi párosokról is újra olvasni. Hogyan is élik azóta az életüket.

Összességében az egész egy lehengerlő történet. Egy mindent elsöprő szerelem sztorija. Ami telis-tele van nehézségekkel, titkokkal. Mégis bámulatosan mutatta be miként próbálja venni ezeket az akadályokat Talia és Foster. Egy szenvedélyes, perzselő sztori. Ami ugyanakkor sok életszagú és tanulságos mondanivalót is tartalmaz.

A szerzőre jellemző elemekkel továbbra is. Nem kérdés, imádtam olvasni! És még mindig nem tudnék, az immár 3 megjelent kötetes sorozatból sem kedvencet választani. Mindhárom szerelem. Mindegyik másért. Hiszen más-más történetek voltak. Más mondanivalókkal. Külön szerettem, hogy kicsit már pedzegette a könyv, hogy mi is várható a következő kötetben. Azt fájlalom csak, hogy márciusban jelenik meg...

De ki tudja, lehet addig megérik egy újraolvasás. Hiányoznak a korábbi részek.....

Szóval míg én már a sorozat újra olvasásán gondolkozom, addig Ti, ha még nem olvastátok, akkor hajrá! Ha egyik részt sem, akkor kezdjétek el, biztosra mondhatom, hogy nem fogtok csalódni.

Csodálatos ez a sorozat. Ez a rész pedig ismét egy fantasztikus darabja.

Egy mindent elsöprő szerelem, a mesés Quincy városában. Remek szereplők, egy életszagú, néhol csavarokkal, titkokkal, nehézségekkel tarkított történet. Egy igazi érzelmi hullámvasút sokszor. De megéri rá felülni Talia és Foster társaságában. Irány a Garnet Flats. 💖




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.    



2024. szeptember 7.

J. Lynn - Tempting ​the Best Man – A csábító tanú (A Gamble-fiúk 1.)

   📚 Könyvajánló 📚




Egy ​esküvő, némi kavarodás és egy férfi, aki bosszantóan imádni való…

Madison Daniels gyerekkora óta rajong a bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes pár lehetnének, de akad két komoly probléma.

Egyfelől Chase megfogadta, hogy soha nem kezd komoly párkapcsolatba, másrészt négy évvel korábban egyetlen éjszakára túllépték a barátság határait, és azóta állandóan civakodnak.

Pechjükre mindketten kénytelenek részt venni Madison bátyjának az esküvőjén, ezért az ifjú pár kedvéért tűzszünetet hirdetnek, amit nem egyszerű betartani. Különösen, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát is együtt kell tölteniük egy lepukkant nászutas lakosztályban.

Ráadásul a kedves család is egyre határozottabban próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közti szikra másra is jó lehet, mint az állandó marakodás. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Sistergő, romantikus és humorral teli történet a Várok rád, a Vér és hamu és a Luxen-sorozat #1 New York Times bestsellerszerzőjétől.



Ez a regény mindenféle klisés elem gyűjteménye is lehetne. Mégis most annyira jól esett olvasni. Igaz nem is először olvastam, mert anno, ezer éve ez a sztori már megjelent az Ulpius kiadónál. Örülök, hogy most új külsővel és hogy a Könyvmolyképzőhöz került. 

Akkor még nagyon kis fiatalka voltam, lehet, hogy csak most tudtam a mondandóját, magát a sztorit szeretni és értékelni. 

Humoros volt, sokszor elképesztően jókat szórakoztam. Főleg, hogy Maddie-vel mindig történt valami. Aztán pedig mindig örömmel láttam, hogy aki a megmentésére siet, az nem is lehetne más, mint Chase. A három Gamble fiú közül egyik. 

Maddie testvére és Chase gyerek koruk óta jó barátok. Sőt, a három fiú szinte családtagként nőtt fel Maddie-éknél. A srácoknak nem volt egyszerű gyermekkoruk. Szülők fronton. Elég rossz mintát, példákat láttak maguk előtt. 

Ezért is lehetséges, hogy az lett Chase nagy dilemmája, hogy ha hosszú kapcsolata lesz, netán szóba kerülne a családalapítás, akkor ő szentül hiszi, hogy olyan lesz, mint az apja. Egy kicsapongó, nőcsábász férfi, aki agyba főbe csalta és alázta meg a feleségét, aki imádta őt. Gyerekként sem lehetett egyszerű ezt végignézni és elviselni. Pont ezért tesz meg mindent, hiába van időtlen idők óta oda Maddisonért, hogy még csak véletlenül se legyen kettejük között semmi. Ő váltig állítja, hogy olyan mint az apja. 

Mégis ahogy elkezdjük megismerni őt, hamar és folyamatosan látjuk, hogy ez közel sincs így. Chase egy igazán jó lelkű, segítőkész férfi. Jómódú, remek barát, testvér. Elképesztően képes szeretni. Csak végig kell mennie ezen az úton, hogy meglássa, hogy ő igenis egy nagyon jó ember és férfi. Hogy megérdemli a lányt, akit imád. Hogy tudja, hogy ő teljesen más ember, mint az apja. 

Szerettem végigkövetni ezt az utat amit bejárt. 

Jó volt látni néha azért miként feneklik meg az elhatározása, hogy távol marad a lánytól. Az írónő remekül szőtte ezeket az igazán tüzes és érzéki jeleneteket. Igazi mestere ezeknek is. Se nem kevés,se nem túlzó. Pont ahogy kellett ebbe a rövidke is kis sztoriba. 

Kicsit sajnáltam, hogy egy ilyen rövid kötet lett. Úgy el olvasgattam volna még. Másfelől pedig nem kellett ezt tovább húzni, mint a rétest. Így is tökéletesen volt a sztorit. 

Maddie is rögtön egy igazán kedvelhető karakter lett. A fiatal nő, aki kislány kora óta rajong ezért a srácért. Akivel immár felnőttek. Közös történetük van, emlékeik. Amik hol jól, hol vannak nehezebbek is. 

Tetszett, hogy Maddie bátyjának az esküvője újra összehozta őket. Igazán humoros és szenvedélyes kaland lett. Komoly témákkal is megspékelve. Tényleg a legtöbb momentumával a sztorinak nem egyszer találkoztunk már, mégis azért tudta úgy megírni az írónő, hogy abszolút szerethető és élvezhető legyen. Klisé hegyek, mégis annyira élveztem és imádtam olvasni. 

Egy rövidke, de tartalmas kikapcsolódást nyújtó sztori. Ha szeretitek Jennifer L.Armentrout regényeit, akkor ezt se hagyjátok ki! Ha pedig még nem olvastatok tőle, akkor itt a lehetőség. Én már csak azt remélem mielőbb olvashatunk a másik két Gamble fivérről is. 💗
 




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.         

2024. szeptember 2.

K. M. Holmes - Éjféli ​napsütés

       📚 Könyvajánló 📚


Egy ​nyár Izlandon
Evelin nem az a típus, akit csak úgy félre lehet állítani, vagy akár meg lehet törni. Még akkor sem, ha teljesen kilátástalannak tűnik a helyzete. De az ember nehezen talál a felszínre, amikor a feje felett összecsapnak a hullámok. A lány ezért úgy dönt, külföldre utazik barátnőihez. Azt reméli, hogy ott majd sikerül új erőre kapnia.
Hiszen Izlandon minden annyira más. Az emberek, a kultúra, a táj, az ételek… Na jó, az ételek legalább annyira szörnyűek, mint az időjárás, ő azonban hiszi, hogy a földöntúli csodavilág kárpótolja majd mindenért. Nem is tévedhetne nagyobbat. Mert a sors nem arra viszi az úton, amerre haladni akar.
Belebotlik a világ legelviselhetetlenebb fickójába, Arnalba, aki ráadásul minden pillanatban meg akarja keseríteni az életét. A heves szócsatáik közepette mégis egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Evelin pedig azon kapja magát, hogy kezdi megkedvelni a férfit.
Kettőjük viszonya akkor válik igazán bonyolulttá, amikor Arnal is vonzódni kezd a lányhoz. Hiszen a férfi felborít mindent és szétzúzza a terveit, ugyanis mellette jön rá, hogy eddig rossz álmokat kergetett.
De a vágy és a valóság között nehéz megtalálni az összhangot. Vajon nekik sikerül?


Köszönöm a példányt az írónőnek és az Álomgyár kiadónak! 💜



Szerelmes lettem ebbe a regénybe. Ugye kit ne vonzana a mesés Izland? Az írónő előző Izlandon játszódó kötete után került fel ez a hely a bakancslistámra. Na most pedig már végképp.

Lényegében két picit összefüggő kötetről beszélnünk. Mindkét könyvben más párosé a főszerep, de a társaság ugyanaz. Ezért is ajánlanám én úgy, hogy tartsátok a sorrendet és olvassátok el mindkét részt.

- Izlandi vakrandi
- Éjféli napsütés

Ha az előző részt imádtam, akkor erre már nem is tudom milyen jelzőt használhatnék. Elképesztő lett! Egyrészt alig vártam, hogy ismét Izlandra utazhassak, másfelől pedig nagyon izgatott is voltam a kötet miatt.

Pont egy héttel, mielőtt megjelent volna, beszélgettünk telefonon a kedves írónővel. Akkor mesélte nekem, hogy ha lehet, akkor még inkább, még jobb érzés volt számára írni ezt a kötetet. Megvolt az a feeling neki, mint amikor az első regényét, a Tiéd a főszerepet írta.

Az sem titok, hogy szeretem K.M. Holmes minden írását, viszont az eddig a legnagyobb favorit: Miguel és a Tiéd a főszerep. Nos, az Éjféli napsütés fellépett a dobogóra nálam az említett kötetek mellé.

Nem csak az írónőnek volt meg ez az elképesztően jó érzése írás közben, mint az első könyvénél, hanem nekem is olvasás közben.

Egyetlen dolog van, amit nem szerettem. Hogy vége lett. Bakker. Ráadásul olyan hamar. Elkezdtem és megszűnt a külvilág. Tényleg Izlandon kalandoztam. Arnal és Evelin társaságában. Oké, persze kíváncsi is voltam a végére, hogy mit tartogat a szerző az új kedvenc párosomnak, de még ez mellett ott volt, hogy úgy olvastam volna még.

Igazán szerencsés vagyok, mert nem sok olyan könyvet olvastam idén, valahogy jól beleválasztok, amit ne szerettem volna. Viszont olyan, ami ennyire imádós az kevesebb. Sokat szerettem, de ami ennyire igazán a szívemhez nőtt volna, az a kevés. Még először olvasni egy könyvet is annyira kevés az idő, újraolvasásra még ennyi sincs. Pedig tényleg annyi olyan könyv van a polcomon, amit úgy szeretnék újra elolvasni. De idő..... Annyi az új könyv is, hogy egyszerűen nincs rá kapacitás.

Vagyis nagyon-nagyon ritkán. De az biztos, hogy annyira szerettem, imádtam ezt a regényt, hogy ezt még fogom újraolvasni. Így volt ez a Tiéd a főszereppel is. Azt is már nem egyszer olvastam.

Na, de az ömlengés helyett kicsit magáról a történetről is. Bocsánat. De határtalan ideig tudnék erről a könyvről áradozni.

Adott nekünk 3 barátnő. Az egyik már férjnél van, az előző kötetben Nia találta meg a párját, most Evelinen volt a sor. A fiatal nőn, akit épp elküldtek a munkahelyéről, akit csak kihasználnak a férfiak. Volt idő, amikor ez a kapcsolati felállás neki is megfelelt, de most ott tart, hogy elege van abból, hogy külsőre ítélik meg őt. Nem csak a férfiak. Azoknak pedig csak egy dologra kell a lány. Lehet az is számít, hogy látja, mennyire boldogok a barátnői.

Igazán tetszett, valós és életszagúak voltak Evelin érzései, gondolatai. Jó volt olvasni erről, hiszen bármikor aktuális problémákra, lélektani kérdésekre keresi és adja meg a választ a történet.

Egy azonnal szimpatikus fiatal nő lett. Aki egy igazán erős, akaratos, karakán nő. Humoros. Még akkor is, ha most éppen sok nehézséget él át és legtöbb esetben nem őszinte a mosolya. Próbál egyedül megbirkózni a gondjaival és érzéseivel.

Egy ember van, aki látja, vagy sejti, hogy valami nincs rendben a lánnyal. Az az ember pont, akivel Evelin már első találkozásra nem jön ki. Arnal.

Az igazán dögös, izlandi férfi. Aki kemény és komoly. Mindenben. Megvan a véleményük egymásról. Már első alkalommal megindul a beszólogatás egymásnak. Mondanám, hogy egy utálatból szerelem kapcsolat lesz, de talán az, hogy utálják egymást erős kifejezés. Nem kedvelik meg egymást rögtön. Talán hamar mondanak ítéletet a másik felett.

Aztán igazán jó látni, ez miként változik. Ahogy említettem a férfi kezd Evelin álarca mögé látni. Ráadásul rákényszerülnek, hogy többnyire kettesben töltsék az időt. Szerettem a többi szereplőt is az előző kötetben, de esküszöm ez a része is, ahogy alakult, hogy miért marad a párunk kettecsként, nagyon bejött. Állati jó volt így.

Kellett ez, hogy egyrészt megismerjük őket külön-külön, másrészt párként. Nem mellesleg megszeressük őket azonnal. Valamint, hogy lássuk miként kezd és alakul ez a kapcsolat. Ami már rögtön igen tüzesre sikerült. Még akkor is, ha ezek ketten a világért sem vallották volna be. Ráadásul nem is akartak belemenni.

Evelin tudta, hogy nem marad Izlandon. Arnal is és voltak még itt tényezők, amiért nem akartak engedni a vágyaiknak. Amik igencsak erősen vonzották őket egymáshoz. De tudjuk, hogy ha valaminek meg kell történnie....

Imádtam olvasni róluk! Megismerni és megszeretni őket. Azért lehetett eszméletlen jókat nevetni velük és rajtuk. Voltak komoly pillanatok és témák a sztoriban.

A romantikus és erotikus részek bámulatosak lettek. Minden tüzes pillanatát úgy adja vissza a szerző, hogy azt mi is átérezzük. Igazán érzéki és szenvedélyes volt ez a románc. Pont ahogy kell. Remekül volt ez a része is megírva. Szerintem mi lányok, mind ilyen kapcsolatot és szerelmet akarunk. Kár, hogy ilyen tényleg csak a könyvekben létezik.

 Na de legalább ott. Mert annak igazán tökéletes lett ez a regény.

Az írónő ezúttal is lehengerlően adta vissza a csodás Izlandot. Ismét mesélt nekünk legendákról, szokásokról. Ételekről és italokról. Fantasztikus helyekre vitt el ez a történet is. Olvastam és mintha én is ott lettem volna Evelin és Arnal, valamint a többi szereplő társaságában.

Igazán üdítő olvasmány. Egy mesés táj, azonnal megszerethető karakterek. Életszagú problémák és megoldásaik. Igazán tanulságos történet is. Érzelmek sokasága. Hol megnevettet, hol majdnem, vagy meg is ríkat. Nagyon szerettem ezt a kalandot!

Ha a tökéletes olvasás élményére vágysz, akkor válaszd az Éjféli napsütést. Irány Izland! Higgyétek el, nem fogjátok megbánni! Gyönyörű tájak, egy kalandos és döcögősen induló románc, majd szerelem története. Két teljesen más életet élő fiatal útkeresése. Ha Ti is kíváncsiak vagytok, hogy vajon végül együtt vagy hol is köt ki Arnal és Evelin, akkor vegyétek kézbe a könyvet és irány egy mindent elsöprő utazás.

 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.      

2024. szeptember 1.

Sarah J. Maas: Empire ​of Storms – Viharok birodalma (Üvegtrón 5.)

   📚 Könyvajánló 📚


A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.

Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.

Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.

A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.




Természetesen ez a kötet is szerelem lett. Igaz ez most nehezebb volt. Persze mindegyik részben voltak nehézségei a kedvenceinknek, de itt most főleg egy igen ütős, nehéz véget kapott ez a rész. Olyan fordulatok lettek, hogy csak pislogtam. 

De a nehéz végtől eltekintve, ismét hozta az írónő az eddigi kötetek szintjét. Különösen tetszett, hogy itt végre felpörögtek ismét az események. Végre összeértek bizonyos szálak. Vagy éppen kezdtek összeérni.

Itt főleg a két korábbi kötetből ismert régi és új szereplők többsége tök jó kis csapatba állt össze. Hiszen kellenek a jók a rosszak ellen. A sötét, keményebb részek ellensúlyozására remek momentumok születtek. Voltak ezek nevetésre késztető, vicces részek. De akár szeretetteljes, vagy éppen szerelmes, tüzes pillanatok. Ismét remekül megvolt az egyensúly a sztoriban. 

Volt itt nem kevés titok leleplezése, megdöbbentő fordulatok. De igen, azért így a vége felé közeledve várható, hogy szép lassan kezd sok minden egyre inkább össze állni majd a végső, nagyobb és teljes képhez. 

Irtóra tetszett ez. Még mindig ámulok, hogy miként képes tényleg ennyi mindent észben tartani, így összehozni az írónő. A legapróbb dologra is gondolni és a helyére tenni, így összekötve a pontokat. Le a kalappal. 

Aelin és Rowan párosa szerelem. 💚💛

Továbbra is nagy kedvenc Dorian. Őt az eleje óta szeretem. Tetszik ahogy fejlődik, alakul mind a karaktere. Az is amerre haladni látszik a sorsa. Nem is gondoltam volna,  de tetszik. Említettem a korábbi kötetekben, főleg a harmadik részben, hogy ott én még nem nagyon tudtam semmilyen téren Manon személyét hova tenni. Na egyre szimpatikusabb. Bejön nagyon ahogy alakult és alakul a dolog. 

Lorcan, Elide, Gavriel, Aedion és még sorolhatnám. Akadnak még itt kedvencek. Őszintén remélem mindenki túl is éli. Bár van félelem az írónőt ismerve. Remélem a legjobbakat. 

Kicsit hiányzott nekem Chaol, de a következő kötet csak az övé lesz. Kicsit ugranék ez a vég után azonnal a ketté bontott 7. kötetre. Mégis azért biztos vagyok benne, hogy a róla szóló 6.kötet is remek lesz. 

Addig is összességében elmondhatom, hogy itt azért már látszik, hogy közeledik a széria vége. Persze még van mit helyre tenni. Kíváncsian várom is. Nem kérdés, hogy továbbra is óriási kedvenc és szerelem a sorozat, ez a kötet. Szeretem látni ahogy tényleg kerül majd minden a helyére. Ismét egy lebilincselő kalandban vettem részt a kedvenc szereplőimmel. Nehéz és jó pillanatokkal. Volt itt minden, aminek hála ezúttal is egy zseniális sztorit láttam szinte megelevenedni magam előtt olvasás közben. 

Nem kérdés, hogy még mindig jó szívvel ajánlom a sorozatot mindenkinek! 
 




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.