2018. december 9.

Könyvbemutató - Olvasói találkozó

Tegnap egy szuper könyvbemutatón és könyves találkozón jártam.

Régi és sok új ismerőssel töltött fantasztikus nap volt a tegnapi. Természetesen javarészt ezúttal is a könyveké volt a főszerep.

A fő könyv Suzanne Wolf - Jelvény mögött című most megjelent új és első könyve volt. Már csak azért sem volt kérdés, hogy megyek-e mert az írónő nagyon jó barátnőm! Örülök, hogy ott lehettem! Ráadásul nemcsak tegnap hanem mindvégig még megszületett ez a csodás regénye.

Végre kézbe foghattam a könyvet ami Mike és Lizi történetét rejti! Gyönyörű lett! Gratulálok drága Zsuzsám! Ment volna ez nélkülem is :) Nagyon szépen köszönöm, hogy rákerülhettem a hátsó borítóra. Valamint azokat a  szavakat a végére!



Te is mindig itt voltál nekem és vagy szóval ez eddig és ezután sem lesz kérdés! Bármikor! Tudod az alvási szokásaim most pláne nem lettek jobbak, szóval tényleg bármikor! És igen Tudom...... :) Azért ha másért nem is legalább az ilyen eszméletlen jó monológokat és emlékeket megköszönhetjük valakinek....

Csodás lett, gratulálok! Csak így tovább!
(Tudod, áprilisban van a szülinapom! :D )

A Jelvény mögött értékelését ITT olvashatjátok

És akkor ő lenne ez a szépség:



Valamint más írónők is jelent voltak ezen a találkozón. Személyesen egyiküket sem ismertem eddig csak név szerint. Még olvasni sem volt alkalmam a lányoktól de ahogy időm engedi ezen mindenképpen változtatok. Emilly Palton, Emy Dust, Abby Winter például. Itt volt még, hogy ne csak a női írókról essen szó Halasi Miklós is. Örülök, hogy megismerhettelek titeket. :)

Valamint Mimi Taylor akinek most két könyve kezdésnek hazajött velem. Köszönöm szépen az írónőnek! Nagyon kíváncsi leszek rájuk és biztos, hogy imádni is fogom őket! Igyekszem sorra keríteni mindenkit mert ahogy láttam és olvastam mindannyian fantasztikusabbnál fantasztikusabb történetekkel látják el az olvasókat. Szóval hajrá nekem :)

Kezdésnek a már említett szépségek akik hazajöttek velem  Mimi Taylor írónőtől:





Köszönöm mindenkinek ezt a napot, szuper volt! :)

Ha már ismeritek az alábbi írókat akkor látogassatok el a NewLine Kiadó oldalára. Ha nem akkor is és itt megtaláljátok az írók és még mások könyveit is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése