2016. december 24.

Ajándékaim

Ezeket a szépségek jöttek hozzám karira:


Természetesen mindnek nagyon örülök és imádom őket, de mégis azt hiszem elmondhatom, hogy amiknek még inkább örülök az a két Luxen rész. 

Szerencsések vagyunk ugyanis az utóbbi évek karácsonyaira jóformán mindig kaptunk egy kis Daemont. És ez idén sincs másképp szóval imádás van. Annyira szép lett, de ugyanígy az Obsession is. 

Valamint a Tarts velem amiről már írtam nektek őt is nagyon várom, hogy olvashassam. Akárcsak a Feszülő húr sorozat legújabb részét. Nagyon szeretem a sorozatot szóval nem kérdés, hogy szerintem ezt a részt is imádni fogom. 

Az Gyönyörű lángolásról szerintem elég ha csak annyit mondok, hogy egy újabb Maddox fiú kerül sorra és ez el is mondja, hogy már alapból imádós a könyv. Aminek ahogy anno megláttuk a borítóját a képeken nekem más kéknek tűnt a színe és élőben olyan zöldes kékes inkább. Még gyönyörűbb. Nagyon szép lett ő is. 


Őket kaptam még. Nagyon köszönöm őket a Művelt Nép Kiadónak! Igaz a Védelmező amolyan plusz lett mert amit kellett volna kapnom még amit olvastam az a November előtt de mivel az éppen nem volt raktáron őt kaptam. Gyönyörűek ők is és nagyon örülök, hogy papír formában is a gyűjteményemben tudhatom őket!

És ők várnak még nálam olvasásra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése