2016. december 7.

Újabb borító leleplezés

Sziasztok!

Érkezett hozzám még az este egy újabb Maximos borító.
Mégpedig egy újabb Dream válogatás könyvhöz. Aminek az érdekessége, hogy egy magyar írótól érkezik.

Ő lenne az:


David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvènyű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul amikor Chris, a sikeres  manhattani ügyvèd öngyilkosságot követ el a saját lakásában. Látszólag semmi sem indokolja a szörnyű tragèdiát, hiszen a testvére mindig rendezett életet élt, sikeres volt a munkában és a magánéletben egyaránt. 
David úgy dönt megírja családjuk történetét, és megpróbál válaszokat találni Chris tettére. A nyugodt visszaemlékezést azonban bátyja volt menyasszonya, Amy megjelenése szakítja félbe. Ahogy David egyre mélyebbre merül a múlt sötét bugyraiban, és szembenéz a családjában történt szörnyűségekkel , Amy ès ő egyre közelebb kerülnek egymáshoz.....
Túl lehet-e lépni a múlt sebein és fájdalmain egy új élet reményében? Fel lehet-e dolgozni egy szeretett testvér halálát? Lehet-e jövője egy olyan kapcsolatnak, mely egy ilyen tragédia árnyékában születik? Vajon David képes lesz lezárni a múltat, vagy örökre a szörnyűségek rabjává válik?

Szerintem nagyon jónak ígérkezik a történet. Már anno első olvasásra is tetszett és így még jobban, hogy már egy nagyon szép borító is társul hozzá. 

Szóval mindenképpen kivi listára kerül :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése