2016. december 11.

Lakatos Levente dedikálás

Egyre több szuper esemény történik végre a mi "kis"városunkban is. Ma délután éppen Lakatos Levente látogatott el hozzánk egy dedikálás erejéig a Szeged Pláza Libri üzletébe. Természetesen a nemrég beszerzett Szigor és én is mentünk.

Még egészen időben sikerült odaérni és beállni a sorba mert utána már egyre hosszabb lett az a sor. És persze mit tesz az ember várakozás közben egy dedikáláson míg várakozik? Ismerkedik :) Nagyon jó fej lányokkal vártam én is ki a sort :) Levente még egy kicsit korábban is érkezett hozzánk szóval így egész hamar ránk került a sor.



Ahogy végignéztük a lányokkal el is csodálkoztunk a tömegen. Nem utolsó sorban magukon az embereken. A különféle kor osztályokon. Mert úgy tűnik Levente könyveit minden kor osztály imádja. Voltak egészen  kis fiatalok, olyan idősek mint mi. Anyukák, akiket éppen a tinédzser fiúk kísért el és fotózott Leventével. Valamint még egy nyugdíjas néni is :) Szóval ebből is látszik, mennyien szeretjük Szigort. És nemcsak mi csajok mert akadt pasi is a sorban :) De természetesen nemcsak az új Szigor volt jelen. Mert sokan hoztak dedikáltatni Levente korábbi könyveiből. Igaz ami igaz többségben A pillangók ébredéséé volt a főszerep.



Levente mint mindig nagyon közvetlen volt. Mindenkivel váltott pár szót, autogramokat és dedikált könyvjelzőket kaptunk valamint az időben sorban állok azt a bizonyos rúzst is. Persze a szelfik sem maradhattak el :) .

Nekem korábban már sikerült elcsípnem őt anno a Bomlás idején a Könyvfesztiválon de örültem a találkozásnak és, hogy emlékezett rám. Még egyszer köszönöm a dedikálást, a fotót és az ajándékot.

És amiről beszéltünk még nem kerültek sorra ahogy az új Szigor sem. Nem életlenül. Mert volt eddig olyan könyvem amik teljesen újak nekem azokat olvastam eddig ki. Lehet ez valami zizi nálam de először azokat szeretem kiolvasni amiket nem ismerek és utána jönnek mint ez a könyv is amiről biztos tudom, hogy imádni fogom. Mert ha ami előtte van netán nem is jönne be akkor tudom, hogy ezekben nem fogok csalódni. De ezek után már biztos nem bírok várni vele szóval a mai napot Szigor társaságában töltöm.

Az előző könyv vége után meg pláne nagyon vártam. Szóval hajrá mindenkinek aki Szigort olvas :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése