2016. december 8.

Álomgyár angyalai turné

És ahogy ígértem tegnap ma meglettek a képek és jön egy kis beszámoló a tegnap délutánról.

Nagyon izgatottan vártam, ugyanis az egyik angyallal olyan sokat beszéltünk már de valahogy mindig volt valami amiért nem jutottam el egy egy eseményére. Ő Borsa Brown. Na de most végre sikerült a várva várt találkozás vártam.

Örültem nagyon, hogy immár személyesen is ismerhetem őt nemcsak a facebook beszélgetésekből. Főleg mert aki ismer és jár ide tudja, hogy az ő könyvei a nagy kedvenceim. És mondhatom, hogy ő és Anne a kedvenc magyar íróim és összességében is.



Imádom tőle a Maffia trilógiát az nálam a nagy kedvenc és most teljesen sorra kerül majd az Arab sorozata is aminek még lógok a 2-3.részével. Be is újítottam gyorsan tegnap kezdés előtt az Arab lányát.



Amit persze dedikált is Borsa, valamint a nagy szerelmem is a Maffia ölelésében új verzióját is. Még egyszer köszönöm neki. Nagyon örültem a találkozásnak. Borsa élőben is egy tündér, nagyon kedves nő olyan amilyennek így a beszélgetéseinkből megismertem. Köszönjük neki ezeket a csodás könyveket amiket ír nekünk és hatalmas gratuláció a sikereihez. Csak így tovább :)


És persze a fotó sem maradhatott el:


A másik angyal pedig a másik írónő barátnőm Anne L. Green. Vele már volt szerencsém találkozni nyáron a Könyvhéten amikor egy szuper délután töltöttem vele és a kislányával :) Ugyanakkor nagyon vártam, hogy ismét találkozzunk. Szerencsére sikerült beszélgetnünk is aminek nagyon örülök. Tőle most nem volt dedikálás ugyanis az ő szépségei  már mind dedikálva csücsülnek itthon a polcomon. Amiket még egyszer nagyon szépen köszönök neki. Nagyon örülök, hogy őt is ismerhetem személyesen és a barátomnak mondhatom. Én köszönöm és tudod, hogy bármikor :)

Magától értetődik a közös fotó vele is. Ezúttal sem maradhatott el.



Nagyon hangulatos délutánt varázsoltak egyébként a lányok akikkel még jelen volt Angelika is és két író nő még a kiadótól. Tőlük még nem olvastam ugyan de ahogy mondják ami késik nem múlik :)

Jelen volt még két vezetője a kiadónak. Az egyikük Gönczi Péter jóformán mondhatni vállalta a fotós szerepét. Köszönjük a szuper képeket neki és a lehetőséget is, hogy lehetett pózolni a kedvenceinkkel.

Nagypál Viktor pedig a kérdéseket tette fel a lányoknak. Olyanokat amikből nagyon sokat megtudhattunk róluk mind írókról, mind magánemberekről. A munkájukról nagyon sok mindent és a kiadóról is, hogy miként születnek ezek a csodás könyvek. Remek délután volt. Még egyszer köszönjük nekik és a kiadónak, hogy elhozzák őket sok más városba is, hogy találkozhassunk velük. Fantasztikus élmény ahogy elmondták Borsáék nekik és nekünk is :)

Ezek után már csak az olvasás van hátra. Anne legújabb könyvét természetesen már pikk pakk kiolvastam de gőz erővel dolgozik a következő történeten amihez jó munkát kívánok neki.

Borsától mint már mondtam vár rám két Arab rész. Valamint a nagy szerelem Massimo. Akivel kapcsolatban nyugodtan mondhatom, hogy egy hős vagyok ugyanis megvan már szerintem több mint egy hete és még nem ugrottam neki. Pedig sokszor nagy volt a kísértés. De itt voltak a kötelezők és így azokat letudva most már rá is sor kerülhet. Ugyanakkor azért is jó mert mondhatom, hogy egy kicsit tovább tart :D a másik ok még, hogy ez egy olyan könyv aminek csakis akkor esek neki ha egy ültő helyemben ki tudom olvasni. Massimót ugyanis nem lehet máshogy. Sajnos ilyen pillanatom nem sok volt mostanság na de majd most már remélhetőleg lesz és ismét elmerülhetek az immár kibővített Maffia világában :)

Végére pedig egy kép a teljes csapatról:


Plussz még pár kép: 






















Aki esetleg még nem találkozott az Álomgyár angyalaival de szeretne akkor még tart a turné:


Egy szóval remek délután volt, köszönöm :) a könyveket, az autogramokat és az ajándék angyalos jegyzetfüzetet :) <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése