2017. július 25.

Érkezik: A sötétség fogságában új verziója

Sziasztok!

Sokat nem írok ehhez a poszthoz, a tartalma mindent elmond. Hatalmas boldogsàg van.
Mint látjátok itt egy új csodás hír Anne L.Green írónőtől.

Mégpedig megkaptuk a második A sötétség fogságában című könyvének bővített verziójához a borítót és fülszöveget:


A nők tényleg a zűrös pasikhoz vonzódnak?

Az egykori műkorcsolya bajnok, Chris Stuart drogcsempészek fogságába esik, miután bátyja magára haragítja egy bűnszervezet vezetőjét. A szókimondó, csinos nő élete veszélybe kerül, de az igazi kockázatot az a kínzó szenvedély és őrült vágy jelenti számára, melyet akkor tapasztal, mikor jóképű fogva tartójának tengerkék szemébe néz. Ekkor döbben rá, hogy az addigi élete milyen szürke és üres volt. Christine teljesen összezavarodik, mert ott talál önmagára, ahol a legkevésbé számít rá. Egyetlen dolog válik számára egyre világosabbá: senki nem az, akinek mutatja magát.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Greennek, a 2015. év elsőkönyves felfedezettjének romantikus-erotikus regénye most nemcsak új köntösbe öltözött, de lapjain folytatódik Andrew és Chris izgalmas története. A korábbiaknál is több izgalommal, borzongással és szövevényes fordulatokkal fűszerezett történet során végigizgulhatjuk a két szerelmes újabb váratlan eseményekkel, küzdelmekkel gazdagított életútját.


***ÚJ, SZENVEDÉLLYEL ÉS IZGALMAKKAL BŐVÍTETT KIADÁS***

 Tökéletes illik a többi ALG könyvhöz. Gyönyörű, én imádom. Akárcsak a többi története az írónőnek ez is a szívem csücske szóval elmondhatatlanul várom, hogy ezt a verziót olvashassam. :)

A képre kattintva pedig lehet nyugodtan előrendelni:


Várható megjelenés: 2018.02.15.

2 megjegyzés: