2017. július 30.

Két újabb könyv érkezik az Álomgyár kiadótól

Sziasztok! A tegnapi csodás nap után fantasztikus hírekkel is érkezem. Mégpedig könyvmegjelenés ügyben. Az Álomgyár kiadónál ugyanis ősszel még két szuper, nagyon várós könyv érkezik. Kellenek ennél jobb hírek?

Az egyik egy sorozat második része ami most hatalmas szerelem lett nálam. Ő pedig nem más mint Carrie Cooper A szemtanú című könyvének folytatása. Annyira örültem amikor az írónő kiírta a fb oldalára, hogy lesz valami nagy meglepetése számunkra. Tudtam, hogy ez lesz. Szóval örültem neki nagyon. Aki még esetleg még nem látta itt az alkalom.

Érkezik tehát ősszel a Lili Green sorozat második része:

Lili Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét. A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.

Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól?

Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.

Akárcsak a sorozat első része - amit imádtam - ez is nagyon ígéretesnek hangzik. Még egy ok amiért alig várom az októbert. Ezzel a borítóval pedig állatira tetszik. Remekül passzol össze a címmel, a tartalommal. Imádom. 

Ki várja még nagyon Lili újabb kalandjait? Mert én biztos. :) 

Várható megjelenés: Október 30.
A képre kattintva máris lehet előrendelni :)


Ha valaki még netán nem olvasta volna A szemtanút akkor ITT olvashatja az értékelésem. Hajrá mindenkinek :)


De ahogy említettem két könyv érkezik a kiadótól szóval itt a másik is. Ami a fülszöveg és a tartalom alapján szintén nagyon jónak tűnik: 

**NEW YORK TIMES és USA Today besszeller szerző***

"Tinédzserként találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégében, és csak úgy lubickolt a sikerben. Elbűvölő személyiség volt, de nem láttam benne többet, mint egy jó családi barátot.

10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként nevelem a hétéves kisfiam. Elkövettem néhány hibát, melyeket igyekszem most rendbe hozni. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek Vancouverben. Mindenki megérdemel egy második esélyt.

Ügyvezető igazgatóként kezdtem el dolgozni az apám vállalatánál. Már az első napomon tudtam, hogy ígéretes jövő áll előttem. Míg meg nem pillantottam Will McAlistert.

Elvált, de ugyanolyan kifinomult maradt, mint ahogyan az emlékeimben élt. Willt már nem úgy láttam, mint apám egy barátját, már sokkal többet jelentett számomra. Sok idő telt el, mióta nem láttuk egymást. Árasztja magából a magabiztosságot és az erős szexualitást. Magas, férfias, vasalt öltöny, erős, csábító tekintet. Teljesen odalettem érte.
A zaklatottságom nem segít a helyzeten, nehéz magamat távol tartanom az irodájától, amire folyamatosan rálátok. Túl sok ügyön dolgozunk együtt.
Ez csak egy ártalmatlan vonzalom lenne? Egy ártatlan fantázia arról, hogyan szeretkeznék vele az íróasztalon?
Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm.
Igaz?
Tévedés."

Karina Halle nagy sikerű Túl közel hozzád című romantikus könyve egy erőteljes történet, mely után újra hinni fogsz a szerelemben.

Várható megjelenés: Október 30.


2 megjegyzés:

  1. Jajj de várom már! Mindkettő nagyon érdekel! :))

    VálaszTörlés
  2. Akkor ismét egyet értünk :D Nem fogunk unatkozni Barbim októberben :) Asszem az időm nagy részét Pesten töltöm majd :D

    VálaszTörlés