2017. július 28.

Új könyv érkezett :)

Nos akkor jöjjön, hogy milyen szépség is volt a mai csomagomban. Egyébként is jó kis napjaim voltak és ez volt ma a hab a tortán :) Imádom.

Nagyon szépen köszönöm a könyvet és a lehetőséget az olvasásra a Libri kiadónak! 

  Hát nem gyönyörű? Én már a borítójába beleszerettem :) 

2118 november, Manhattan. Huszonöt éve terpeszkedik a város közepén a Torony, az ezeremeletes acél- és flexiüveg monstrum. A legmodernebb technikával felszerelt épület város a városban, a végtelen lehetőségek otthona – persze nem mindenki számára. Az alsóbb szintek lakóit több mérföld és egy teljes évszázad választja el a „plafonburzsujok” maximálisan automatizált világától.

Avery Fuller családjával az ezredik emelet egyedüli lakójaként éli irigylésre méltó mindennapjait. Genetikailag tökéletesre formált lábai előtt hever a világ, a sikerre kódolt lány mégis magányos. Legjobb barátnőire is csupán abban hasonlít, hogy mindannyian rejtegetnek valamit. Persze egyszer minden titok kiderül, és ezt Watt Bacradi tudja a legjobban. Az Alsótoronyban lakó fiatal és ügyes hacker abból él, hogy mások titkait árulja jó pénzért. Ahogy körülötte mindenki, ő is a felsőbb szintek világába vágyik – de mit hajlandó megtenni ezért? És meddig megy el akkor, ha saját titkát kell megvédenie?

Avery, Leda, Eris, Rylan, Watt – átlagos tizenévesek, akik korántsem átlagos körülmények között élnek. A szolárlámpák hamis fényében nehéz elfogadni, hogy a szerelem még a Toronyban sem működik gombnyomásra.

 Még egyszer nagyon köszönöm. Kíváncsian várom milyen lesz. Kinek nyerte még el a tetszését a könyv? :) Amúgy ez a Lizzynek lehet h csak ajánló valakinek, hogy így alapból a könyvben van de jó helyre is jött végül is Lizzynek :D <3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése