2017. július 31.

Új író az Álomgyárnál

Sziasztok! Érkezem ma még egy új hírrel. Szintén az Álomgyár kiadótól. Ahol egy újabb magyar írót köszönthetünk. Mégpedig Csabai Márk személyében. Sokak számára ismerős lehet az író az Egy csibész naplója sorozatról :)

Most pedig bejelentette a legújabb könyvét immár az Álomgyár kiadó gondozásában. Én személy szerint nem olvastam még az írótól de ez a legújabb könyve engem már a fülszöveggel és a borítóval megfogott. Íme:

Ha az életed a tét, menekülsz vagy harcolsz?

Csatai Csaba, a másodosztályú gengszter évek óta a hírhedt Bobrov család szolgálatában tevékenykedik a budapesti éjszakában. Csaba elkövette élete legnagyobb hibáját: titkosnak szánt románcba keveredett főnöke lányával. Ezért a keményebb időket is megélt egykori maffiózó nagyágyú, az öreg Bobrov Csabáért küldi embereit, aki gyorsan főnöke gyóntatószékében találja magát Tádé nevű barátjával együtt. Az ügy hamar váratlan fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy mégsem a légyott miatt akarják elszámoltatni.

Vajon hogy kerül a képbe Pacal, az autónepper, Kugli, a kalugai pofozógép, és Alaa, az illegális bevándorló? És mi köze mindehhez Csabának és Bobrovnak?

Számtalan kihívás során az élet különös lapokat oszt főhősünknek, aki belekeveredik az embercsempészetbe. Mindenki kifordul magából és leveti az álarcát. Csaba ráébred, hogy mindenki másért akar bejutni Európába. Van, aki a megélhetésért; van, aki el akar pusztítani mindent; és van, aki a családja után jött. Hamar világos lesz számára, hogy Magyarország Európa kapuja és a terroristák már köztünk járnak. A kérdés az, hogy időben felismerjük-e őket és meg lehet-e akadályozni Budapestről egy németországi merényletet.


Csabai Márk, a gyorsan kultuszkönyvekké vált „budapesti csibész” sorozat és a nagy sikert aratott Hatlövetű című regény szerzője újra egy lebilincselő izgalmakkal teli, ízig-vérig életszagú, a tőle megszokott szarkazmussal tarkított történetet hozott olvasói számára.

Várható megjelenés: Október 15.


Na kinek nyerte még a tetszését? Azoknak pedig akik olvasták már az író eddigi könyveit még egy jó hír, hogy a kiadónál azok is megjelennek új köntösben. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése