2019. március 15.

Újabb várható megjelenések az Álomgyár kiadótól

Sziasztok!

Csak így gyorsban érkezzen néhány új könyv. Mert azok ugye csak gyűlnek :) De nem baj az :D Újabb fantasztikus könyvek érkeznek a folyamatosan az Álomgyár kiadótól. Ehhez a gyűjteményhez adunk most hozzá még párat amit szintén várhatunk :)



Egy teljesen új sorozat érkezik elsőként. Remek borítókkal és fülszövegekkel. Én tuti kíváncsi leszek rá, ígéretesnek tűnnek. Íme:

Aly Martinez - Hazug valóság  (Cora és Penn 1.)


„A Hazug valóság a legszenvedélyesebb és legizgalmasabb szerelmi történet, amit 2018-ban olvastam. Ez volt a kedvencem.” – Meghan March, NYT bestsellerszerző

„Rengeteg feszültség és kétség ebben a hihetetlen szerelmi történetben.” TBB Sisterhood

„Nyers, kemény és mégis érzelmes, egyszerűen nem lehet letenni.” Dirty Girl Romance

Igaz: Több mint ezer mérföld távolságból végignéztem a telefonom kijelzőjén, ahogy két férfi megöli a feleségem. És nem tudtam őt megmenteni.
A haragomat és a gyűlöletemet felhasználva négy évet azzal töltöttem, hogy menekültem az emlékeim elől. Mígnem egy összetört nő okot adott arra, hogy végre megálljak.
Cora élete kész rémálom volt, de az elképesztő akaraterejével megfordította a helyzetet valami csodálatos felé. Olyan mosolya van, ami a legsötétebb lélekig is eljut. Egyetlen pillantásával az én lelkemet is darabokra tépte.

Hazugság: Csak az újrakezdés miatt voltam ott.
Hazugság: Halvány gőzöm sem volt, mibe keverem magam.
Hazugság: Nem tehettem semmit, hogy megmentsem őt.

De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Várható megjelenés: 2019. március 29.




Ali Martinez - Kínzó valóság (Cora és Penn 2.)

„Imádtam!” – TBB Sisterhood


„Tele fájdalommal, veszteséggel, és reménnyel, szerelemmel és szenvedéllyel.” – Schmexy Girl

Igaz: Penn Walker úgy érkezett az életembe, mint egy nyári vihar – sötéten, fenyegetőn, villámcsapásként.
Miután szemtanúja voltam a férjem meggyilkolásának, egyáltalán nem vágytam arra, hogy a szívemet odaadjam egy másik férfinak.
De Penn megszerezte.
Minden egyes szilánkját.
Minden összetört darabkáját.
Még a mocskos és kifacsarodott részeket is, amelyekről azt kívántam, bárcsak sose léteztek volna.

Hazugság: Nem volt szükségem rá, hogy megmentsen.
Hazugság: Pontosan tudtam, ki ő valójában.
Hazugság: Ha elveszíteném, nem pusztulnék bele.

De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Várható megjelenés: 2019. szeptember 30.




Hamarosan érkezik Budai Lotti A szamuráj lánya sorozatának 2.része. De már itt is van, hogy utána mit olvashatunk tőle. Egy újabb csodás és számunkra új tájra kalauzol majd el bennünket ismét.

Budai Lotti - Édes ébredés (Az ültetvényes 1.) 


Budai Lotti India és Japán egzotikus tájai után egy újabb távoli vidék újabb izgalmas történelmi időszakát tárja az olvasó elé: a 19. századi Kuba világát. Rabszolgatartók és ültetvényesek, spanyolok és bennszülöttek, egyházi dogmák és boszorkányság.

Ez az egyszerre fülledt, izgalmas és feszültségekkel teli világ szolgál hátteréül három rendkívüli nő történetének. A sorozat első részében megismerhetjük a fiatal Veronica d'Avilát, aki európai tanulmányait befejezve, hosszú évek után tér vissza családja cukornádültetvényére. A lányt hazatérve megrohamozzák nyomasztó gyermekkori emlékei, s nyomukba eredve egy sötét családi titokra bukkan…

Budai Lotti a hatalmas sikert aratott Ágyas úrnő-sorozata után most egy kiszámíthatatlan fordulatokban gazdag, szenvedélyekkel teli utazásra hívja az olvasóit a 19. századi mesés Kubába.


Várható megjelenés: 2019.október 20.





Befutott Borsa Brown írónő ősszel érkező Gyalázat sorozatának harmadik része is. Ahol minden kiderül. Kíváncsian várom nagyon milyen véget is ér majd a sorozat. 

Borsa Brown - Gyalázat és szerelem (Gyalázat 3.)

Dorothy Miller, a sokat elszenvedett amish lány visszakerül a saját közösségébe, Sarasotába, ám már semmi sem olyan, mint volt. Amikor a sok csapás után megkezdheti Rumspringáját, a szabad életet, még nagyobbat fordul vele a világ.

Gregory Hamilton kemény üzletemberként ragaszkodik a terveihez, ám a fellobbanó vágyait ő sem képes kordában tartani.
Samuel Zookot, az amish fiút olyan veszteségek érik, amiket nehezen dolgoz föl. Elveszíti az uralmat a saját élete fölött, miközben az amish maffiában betöltött szerepe egyre csak nő…
Három ember, akik rádöbbennek, hogy sokszor nem irányíthatják saját sorsukat, ugyanakkor mások életét pecsételhetik meg. Három ember, akik rájönnek, hogy józanul dönteni, észnél maradni nem mindig a jó irány. Mert igenis „részegedni kell a szerelemtől”…

A különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásairól ismert Borsa Brown új sorozatában, a Gyalázat-trilógiában ezúttal is egy elzárt közösségbe, az amishok világába enged betekintést. A sorozat befejező kötetében kiderül, hová vezetett Dorothy, Gregory és Samuel különös, olykor fájdalmas, máskor szívmelengető utazása.

Várható megjelenés: 2019.október 21.




R.Kelényi Angelika sem tétlenkedik. Sőt! Tőle is a hónap végén érkezik egy új könyv. A nagyon várt Riva nővérek sorozatának 2.része. De már meg is mutatta nekünk, hogy ezután mit kapunk tőle. És WOW! Nem kis meglepetést okozott. A történelmi regények királynője ezúttal a jelenben visz el bennünket a csodás Barcelonába :) Eszméletlen szép lett az új könyve. Nagyon várom! 

R.Kelényi Angelika - Barcelona, Barcelona

Barcelona és a szerelem íze…
Caroline Wood a londoni női magazin, a CBM főszerkesztőjének asszisztense.
Nem túl változatos munkája mellett hobbiból gasztroblogot vezet, melyben próbálja kiélni az írás és a finom ételek iránti szenvedélyét.
Az álma az, hogy a jövőben íróként dolgozhasson a neves újságnál, és ezt a főnöke előtt sem titkolja.
Mivel 35 éves korára még mindig nem fedezték fel páratlan írói tehetségét, és boldog feleség sem lett belőle, tudja, tennie kell valamit az álmai megvalósításáért.
Úgy dönt, hogy karrierjét és szerelmi életét egyetlen zseniális húzással pörgeti fel, ezért gondol egy merészet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát.
Egyedül.

Barátai féltik a magányos utazástól, de Caroline biztos benne, hogy Barcelonában rengeteget tanulhat önmagáról, és az új, életre szóló élmények mellett olyan blogot írhat utazásról, szerelemről, gasztronómiáról, mely végre felnyitja a főszerkesztő szemét is.
Egyedül azonban még enni is unalmas, így egy szerinte korszakalkotó ötlettől vezérelve egy társkereső oldalon spanyol randipartnereket választ magának.
Mindennapra egyet, így rögtön két legyet üt egy csapásra…
Erősen hisz benne, hogy ez az utazás meghozza számára az áttörést, a cikkírói álomállást, és talán egy jóképű, szenvedélyes férfit is…

R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal napjaink Barcelonájába ruccan ki, és egy humoros, vérbeli romantikus történettel örvendezteti meg olvasóit.

Várható megjelenés: 2019.június 15.




Sienna Cole írónőtől is kapunk újat. Valami izgalmasat és csöppet sem rózsaszínt. Ígéretesnek hangzik szóval ide vele :) 

Sienna Cole - Elmejáték

„Élni vagy túlélni”

Tim Ellis látszólag ugyanolyan, mint minden tizenhét éves iskolás srác: szereti a zenét, rajong a videójátékokért, és próbálja megtalálni önmagát. Egy nap azonban állig felfegyverkezve érkezik az iskolába, és brutálisan kivégzi négy osztálytársát. A kiérkező rendőrség kereszttüzében őt is életveszélyes lövés éri, minek következtében kómába esik.

Mike Marshall nyomozó magabiztosan lát neki az egyszerűnek látszó ügynek, azonban hamar fény derül rá, hogy a gyilkosság gyökerei sokkal mélyebbre nyúlnak a vártnál. Ráadásul felbukkan egy koronatanú is, aki a tragédia okozta sokk miatt kihallgathatatlan. Marshall nyomozó szokatlan módszerhez folyamodik: egy, az iskolai lövöldözések lélektanában jártas pszichiáter, dr. Miranda Crane segítségét kéri.

Vajon kik a felelősök abban, hogy a merénylet megtörténhetett? Ártatlanok-e az áldozatok? Van-e remény a gyilkos számára? Mike Marshall és dr. Miranda Crane óriási nyomás alatt dolgozva versenyt fut az idővel, és miközben lépésről lépésre felfejtik a szálakat, olyan megrázó titkokra bukkannak, melyekre még ők sem számítottak.

Sienna Cole, a lehengerlően izgalmas Lefelé a folyón című regény szerzőjének új lélektani thrillerében az emberi elme félelmetes játékaiban merülhetünk el.

Várható megjelenés: 2019.május 20.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése