2017. július 14.

Új szerzemények és közönségtali

Sziasztok!

Hát a tegnapi nap igen eseménydús volt és mint egy hulla indultam neki a mai napnak de minden percre megérte. A szokásos 4 órás kelés után lenyomtam egy műszakot, majd irány Budapest. Hiszen tegnap volt Baráth Viktória írónőnek a közönségtalálkozója.

Ami mellett ismét nem maradhatott el a szokásos bandázás Barbival a Kitablar blog írójával. Majd csatlakozott hozzánk Anna a Lap Lap után blogról. És akárcsak a kiadó múltkori utolsó turnés napján ismét szuper délutánt töltöttem a csajokkal. Ami ismétlésért kiállt :) Hamarosan.

Utána pedig ismét a Garzon Café felé vettük az irányt az Álomgyár kiadó jól bevált és szuperül választott helyszínére. Ott találkoztam Anne L.Green írónő barátnőmmel is. Nagyon örültem a találkozásnak ismét, hogy eltudott jönni ő is és tudtunk ismét beszélgetni :)

És akiért összegyűltünk tegnap Baráth Viki. Nagy öröm volt végre a beszélgetések után végre személyesen is találkozni. Egy nagyon kedves, aranyos csajszi. Ismét gratulálok neki a csodás könyveihez. Amiket dedikálta is nekem. A szuper könyvjelzők mellé amiket a játékában nyertem és a napokban kaptam meg. Köszönöm őket Viki :)

Köszönöm a tegnapi napot csajok szuper volt <3

Jöjjön akkor képekben a tegnap délután. Vagy inkább este :D

 

És a könyvecskéim dedikálva :)

 

Valamint a könyvjelzők. Köszönöm őket Vikinek és P.C.Harris írónőnek is aki szintén ott volt :)



És ha ez mind nem lett volna elég akkor még délelőtt a munkahelyemre ismét csomagot kaptam. Ezek a szépségek voltak benne: 


Köszönöm szépen őket az Álomgyár kiadónak! Annyira örültem nekik <3 Ahogy az értékelésemben írtam R.Kelényi Angelika Az Ártatlan című könyvéről, imádtam. Pedig nem szeretem a történelmi regényeket. Vagyis eddig nem szerettem. Angelika írásait imádom szóval nagyon örülök, hogy a korábbi történeteit is elolvashatom. Ha máskor nem is akkor ősszel az új könyve érkezésekor remélem dedikáltatni is sikerül őket is :)

Egy szó mint száz csodás nap volt a tegnapi nap. Köszönöm mindenkinek akivel találkoztam és akik széppé tettétek a napom. Puszi mindenkinek! :)

2 megjegyzés: