2018. november 15.

Corinne Michaels - Még egyszer, kérlek

Idővel igazán jó lettem abban, hogy mikor szálljak ki a játékból.
Először is: a férjem. Életem legjobb döntése volt, hogy elváltam tőle. De egyedülálló anyaként, miközben épp munkát keresek, nem könnyű kifújnom magam. Így amikor egy hírességekkel foglalkozó oldal blogger pozíciója az ölembe hullik, úgy érzem, megütöttem a főnyereményt.
Legalábbis az első megbízásig, amikor először találkoztam Noah Frazierrel, aki… gyakorlatilag meztelen volt és nedvesség csöpögött róla.
A szívem majd kiugrott a helyéről, és képtelen voltam egy épkézláb mondatot kinyögni. A szépen kidolgozott hasizma, az ellenállhatatlan vigyora és a kristálykék szeme túl tökéletes volt ahhoz, hogy igaz legyen. Úgyhogy mit tettem? Jól berúgtam és megaláztam magam, naná.
Én kész vagyok elfelejteni azt a kínos estét, miközben Noah nem szándékszik hagyni, hogy továbblépjek. Helyette inkább megszervezte, hogy egy jelentős tudósítást írjak róla, ezzel biztosítva, hogy még több időt töltsünk együtt. Egyik zavarba ejtő pillanat a másik után, egyik csók a másik után, és mielőtt megállíthattam volna magam, rájöttem, hogy belezúgtam.
De amikor bekövetkezik az elképzelhetetlen, vajon hibáztathatom-e őt, ha kiszáll a játékból?
Mit nem adnék még egy utolsó alkalomért…
Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, szívet melengető romantikus története.



A könyv engem már a borítójával megvett. Eszméletlen jó lett! Igaz így a történetet elolvasva a főszereplőket nem ilyennek képzelem de attól függetlenül mégis nagyon tetszik.

Ráadásul ez még egy kicsit más is mint amilyennek gondoltam. Ez nem kimondottak az erotikus kategória. Persze az is akad a regényben de ez inkább a romantikusokhoz sorolható. Annak is tökéletes.

Egy percre sem tudtam letenni! A fülszövege alapján sejtettem, hogy tetszeni fog de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Persze sok jó erotikus és romantikus könyv van de már kevesebbre mondom azt, hogy imádom és, hogy ennyire tetszik! Ezzel viszont így jártam! Imádtam, remek kikapcsolódás volt! Nyugodtan mondhatom, hogy a tökéletes romantikus történet.


De kezdjük az elején.

Imádtam, hogy ezúttal is egy olyan regényt kaptunk ahol a történetet mind női mind pedig férfi szemmel átélhetjük. Mindig jó mind a két fél részéről ismerni a sztorit. Nagyon szerettem.

Megismerhetjük kezdésnek Kristint. A fiatal anyukát, két kisgyerek édesanyját. A feleséget. Akinek sajnos az élete, de főként a házassága egyre rosszabb. Aminek hála az ő élete is egyre fájdalmasabb lesz. Az egykor jókedvű, vidám lány immár egy önmagában nem bízó, minden téren bizonytalan nő. Hála a férjének. Aki az állandó korholásaival egyre mélyebbre rántja Kristint. Nem bízik már semmiben. Hihetetlen, hogy egy férfi képes ezt tenni egy nővel. Azzal akit egykor szeretett.

Kristin már mindenben kételkedik. Semmit sem csinál, csinálhat jól. Lelkileg nagyon nincs rendben. Így próbál a felszínen maradni és nevelni a kisfiát és a kislányát. Pokoli rossz lehet így élni és ezt elviselni attól az embertől akinek a társadnak kellene lennie.

Az nem kérdés, hogy Scottot utáltam. Ha egy pasi képes ezt tenni egy nővel csak, hogy ő nagyobb, erősebb valakinek érezze magát arra már szavak nincsenek. És akkor még mindenért a nő a hibás. Atya ég mennyire utáltam! Undorító, hogy ilyen emberek tényleg vannak.

De szerencsére annyi jó cselekedete mégis volt, hogy kimondta végre, hogy válni akar. Kristinnel akármennyire fáj is neki jobb dolog soha nem történhetett volna. Így is nagyon nehéz helyre hoznia a kárt amit az a sok éves rossz kapcsolat okozott a lelkében. De ott vannak a gyerekei, meg kell próbálnia. Nehéz igen de tetszik ahogy próbálkozik.


Ha eddig gyenge is volt, megkapta a kezdő lökést. Tetszik ahogy egyre határozottabb lesz, hogy elkezd a volt férjével szemben kiállni magáért. Kezd ismét felszínre törni a régi énje. Ebben persze nagy segítségére vannak a gyerkőcei és a legjobb barátnői. Az elejétől kezdve együtt tudsz érezni a karakterével, szurkolsz neki és tetszett ahogy szép lassan láthattuk a változást rajta. Sőt a régihez képest egy még erősebb nő lett.

Oké valljuk be ehhez kapott még egy nem akármilyen segítséget.

Elvállalt egy munkát ahol hírességekről kell írnia. Na itt kezdődnek az izgalmak és elkezdhetjük megismerni a régi, egy teljesen más Kristint. Egy olyan nőt aki kezd bízni magában, az érzéseiben. Persze természetes, hogy fél még de legtöbbször még ez is teljesen eltűnik belőle.

Mindez hála annak, hogy megismeri az első "interjú alanyát" a híres Noah Fraizert. A férfit aki irtó dögös, aki minden nő álma. Jó humorú, kedves. Két lábbal áll a földön annak ellenére, hogy gazdag, híres és bármit megtehetne. A legtöbb ilyen férfi már csak ezért is egy beképzelt alak, de Noah nem. Megmondom őszintén nem arra számítottam, hogy ilyen lesz. Ezekből a sztereotípiákból kifolyólag egy amolyan nagyképű, rossz fiús alaknak gondoltam. De közel sem az és imádtam ezt!

Persze belőle sem hiányzik egy kicsit ez a feeling de az mellett, hogy említettem külsőre egy irtó helyes, dögös pasi ezen kívül egy olyan férfi aki tudja mit akar és el is éri. Aki odafigyel a másikra, érzékeny is tud lenni, akinek van egy gyengéd oldala is a szenvedélyes mellett. Egy olyan férfi aki pont az ellentéte a már említett rossz fiúknak akiket szeretünk. Nem rohan el rögtön, sőt már ha hamarabb felmerülnek az érzelmek, szerelem és a kapcsolat gondolata ő örömmel néz elébe. Nem akar futva menekülni. Nagyon szerettem ezt benne. A rossz és a jófiú keveréke ha lehet ilyet mondani. Mindkettő jó arányban van benne, hogy egy tökéletes pasit kapjunk.

Nagyon hamar bele lehet szeretni. Én imádtam a pasit! Remek beszólásai és humora van amitől még inkább lehet szeretni.

És ami kettejüket együtt illeti. A kémia az első pillanatoktól remekül működött. Főleg Kristinben gyúltak olyan érzések amiket lehet még sosem érzett, vagy ha érzett is akkor nagyon régen elnyomták őket benne. Pont ezért imádtam őket együtt. Remek hatással voltak a másikra. Főleg Noah Kristinre.


Végre kezdett hinni magában, hogy egy gyönyörű nő, aki képes boldoggá tenni a másikat. Aki egy remek nő és anya. Akit szeretni és imádni lehet. És ekkor kezdte csak igazán látni milyen rossz kapcsolata is volt eddig. Remek volt ezeket a változásokat látni rajta. Hogy újra él és hisz magában. Mindezt hála főként a férfinak.

Csodás jeleneteik voltak. Az első találkozás inkább mókásabbra sikerült. Mégis az írónő remekül csempészett már ezekbe a pillanatokba is szenvedélyt. És amikor igazán kezdték megismerni egymást akkor nem volt megállás.

Noah ugyanis nagyon hamar rájött milyen kincset is talált. És ő akarta a lányt. Kristin tartózkodóbb volt de valljuk be a pasinak megvannak a módszerei. És ki tudna egy ilyen férfinak ellenállni?

Amikor pedig végre engedtek a köztük fellobbanó tűznek akkor az mindent elemésztett. Csodás, gyengéd, érzelmekkel teli, romantikus, forró, szenvedélyes pillanatokat olvashattunk kettejükkel. Amibe van csempészve humor is. Annyira szerettem a közös pillanataikat. Remekül ábrázolta ezeket a perceket. Ahogy említettem a regény inkább romantikus mint erotikus. De természetesen az utóbbi sem hiányzik belőle. Mindenből tökéletes mennyiség és nagyon jól megírva.

Minden érzelmet tökéletesen átad az olvasónak az írónő. Egy pillanatra sem lehet letenni. Átlagos problémákra keresi a választ a történet, remek karakterekkel, csodás pillanatokkal. Titkokkal és ármánnyal megspékelve. Mert természetesen itt is akadnak olyan karakterek akik nem épp a szívünk csücskei. Te jó ég, de még mennyire, hogy akadnak.

Az írónő mindenből kellő mennyiséget rakott bele. Pont ezért lett hatalmas kedvenc a regény. Letehetetlen volt!

A barátokkal, barátnőkkel és a gyerekekkel együtt pedig még fantasztikusabb lett. Az elsőtől az utolsó oldalakig imádtam! Egy remek pasit kapunk Noah személyében, végigkövethetjük Kristint amint újra összerakja saját magát, az életét, a lelkét. Két csodás gyerkőccel. Szerelemmel és szeretettel. Nem kevés problémával, akadállyal ami Noah és Kristin útjában áll. De szerintem remekül vették ezeket. Az írónő mindet a helyére tett. Ennek hála nem kevés meglepetést is kaptunk.

Izgalmas, fordulatokkal teli, romantikus és nem kicsit tanulságos is. Imádtam! Köszönöm az élményt!

És a lehetőséget az olvasásra a kiadónak!

Ha a tökéletes kikapcsolódásra vágysz, egy szuper romantikusra akkor ez a Te regényed! :)



Értékelés:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése