2018. november 26.

Érkezik a Simlis! + Előolvasás

Szerintem sokatoknak már ismerős ez a könyvcím :) De akinek esetleg még nem akkor itt megtudhatja miről is van szó.

Érkezik ugyanis decemberben Lakatos Levente legújabb könyve. Ő lesz a Simlis. Azt hiszem szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphatnánk!

Imádok mindent amit ír, különösen a szívem csücske pedig a Szigor sorozata.

Igaz ez immár nem Igor és Liza története. Hanem egy szereplőé akit az ő sorozatukból ismerhetünk. Így természetes lesz némi köze hozzájuk és ismét találkozhatunk velük is de a főbb szerepekben nem ők lesznek. Ezúttal elsőként Liza szabadszájú barátnőjének Évának a történetét hozza el nekünk Levente.

Így kapta a sorozat a Történetek Szigor világából címet. Elsőként érkezik a Simlis :) Majd más szereplők történéneit is megismerhetjük. Ezért is a találó cím a sorozatnak. Mikor jobban utánaolvastam nagyon megörültem neki. Imádok mindent aminek köze van Szigor világához, mindent amit Levente ír szóval biztos vagyok benne, hogy ez is hatalmas kedvenc lesz.

Hozok is nektek hozzá egy fülszöveget :)


Haraszti ​Éva, a népszerű divattervező élete a siker, a pompa és a csillogás. Kevesen tudják, hogy a kreativitása egy ideje cserben hagyja, ezzel együtt pedig a cége is komoly válságban van. A nehéz idők arra kényszerítik, hogy a húszas évei végén átértékelje addigi életét. Habár mindig két kanállal falta az életet, most a férfiaktól is igyekszik távol tartani magát. Pech, hogy egy fogadáson beleütközik a jóképű Balogh Györgybe.
Majori Ádám, az angyalarcú rosszfiú, aki mások becsapásával keresi a kenyérrevalót. Élete mindaddig gondtalan, mígnem egyik megbízása hatására ráébred: tetteivel amellett, hogy borsot tör mások orra alá, akár az életüket is kockáztatja. A felismerés hatására a férfi új életet akar kezdeni, de az nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzeli.
Lakatos Levente, a többszörös Aranykönyv-díjas szerző Szigor-trilógiája hatalmas rajongótábornak örvend. A szerző ezúttal a népszerű sorozat egyik mellékszereplőjének, Haraszti Évának szentel egy teljes történetet. A titkokkal, politikai összeesküvésekkel, illetve forró szerelmi jelenetekkel fűszerezett, őrült sodrású regény ismét magába szippant és nem ereszt.


Hozzá pedig ezt az szuper jó borítót: 


A színvilág még mindig a megszokott, de ezzel a színnel eszméletlen ütős lett! Nekem ez lett a kedvenc borítóm! Imádom! 

Ha pedig szeretnétek még néhány infót a Simlisről akkor KATT ide :) A linkre kattintva pedig meg is rendelhetitek, akár dedikáltan is :) 

Valamint én nemsokára hozok is a történetről egy értékelést nektek. Kaptam nemrég ugyanis egy üzenetet amire abszolút nem számítottam. Leventétől lehetőséget kaptam, hogy megjelenés előtt elolvassam a Simlist! Másnak lehet apróság de engem hihetetlenül boldoggá tett a felkérés :) Nem kis meglepetés volt, szóval nagyon szépen köszönöm Leventének a lehetőséget!

Szóval hatalmas boldogsággal esünk neki a Simlisnek :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése