2018. november 25.

Suzanne Wolf - Jelvény mögött


Michael Walsh a rendőrség elit csoportjának vezetője. De munkájának van egy másik oldala is, melyet csak kevés ember ismer és még a barátok előtt is titkok öveznek.

Új beosztása újra összehozza legjobb barátja és egyben kollégája húgával, aki iránt titokban, régóta gyengéd érzelmeket táplál.

Elizabeth Foster rendőr családba született. Szülei tragikus halála után nagynénje és nagybátyja nevelte fel testvérével Lucassal együtt.

Életének legfőbb célja, kideríteni miért kellett a szüleinek meghalnia és megtalálni a gyilkosukat.
Azonban életében egy nem várt fordulat következik be.

Új főnöke nem más, mint Mike, Lizi titkos nagy szerelme.

Vajon életben tud maradni egy olyan szerelem, melyet a barátok, sőt még Lucas előtt is titkolni kell?

Meddig bírja el egy kapcsolat az állandó titkokat?

Teljes egészében bepillantást nyerhetünk a Jelvény mögötti életekbe és sorsokba?

Mindezekre a kérdésekre, választ kaphatunk Suzanne Wolf lebilincselő, akciókban és váratlan fordulatokban gazdag könyvében.

Szerelem, erotika, korrupció, akció.


Először is gratulálok az írónőnek!  

Köszönöm a lehetőséget, hogy előolvashattam!



Felesleges volt félni drága Zsú barátnőm! Mert csodálatos lett! Gratulálok!


Suzanne Wolf írónőt már lehet ismeritek, de ha még nem akkor itt a lehetőség. Ugyanis érkezik az első könyve.  Jelvény mögött címmel.

Egy csodás mondhatni sorozat első része. Hiszen már javában készülnek a következő könyvek. Kezdésnek Mike és Lizi történetét ismerhetjük meg. És ha megszeretitek a regényt amiben biztos vagyok, akkor lehetnek sejtések a továbbiakról :)

Ahogy a fülszöveg is mondja ebben minden megvan ami egy tökéletes regényhez kell: Szerelem, erotika, korrupció, akció. Csodás pillanatok, elképesztően szuper és azonnal megszerethető karakterek. Problémák sokasága, mindenféle érzelmekkel teli pillanatok. Ezek keveréke a Jelvény mögött.


Na de lássunk bele picit jobban, hogy mi is lakozik a jelvény mögött. Egy bámulatos hivatás. Amibe az írónőnk személyesen is beleláthat. Így hát végképp le a kalappal mert a munkával, az ezzel járó részeket bámulatosan képes átadni. Abszolút eltudunk képzelni és magunk előtt látni mindent. És természetesen végül teljes mértékben értelmet is nyer a cím választás.

Nagyon szerettem itt is, hogy nem csak egy szemszögből ismerhetjük meg a sztorit. Hiszen Lizi mellett ki ne szeretne a dögös zsaru, Mike gondolataiba is belelátni. Így tökéletes, így kerül minden a helyére. Imádtam!

De kezdjük most már tényleg az elején.

Jöjjön akkor az a bizonyos már említett dögös,  szexi zsaru. Nem volt kérdés és szerintem másnál sem lesz, hogy rögtön bele lehet zúgni a pasiba. Tökéletes, irtó szexi külső. Ami ráadásul egy belsőre is csodás pasit takar. Aki imádja a munkáját és állati jó is benne. Remek ember, barát. Mindig ott van ha kell, bármikor lehet rá számítani. Oké valljuk be, hogy néha ő is tipikus pasi. De ezért is imádjuk. Munkában főleg de egyébként is egy komoly pasi, aki tud kemény is lenni. Másfelől pedig ha talál valakit aki fontos lesz, tetszik neki akkor azért bármit megtenne. Képes a gyengédségre, ugyanakkor szenvedélyes és humoros is. Lássuk be a tökéletes férfi. Tényleg kár, hogy csak a regényekben van ilyen. Itt viszont tökéletes. Azonnal megszerettem. Igaz néha van amikor ezt azt túlzásba visz,  de egye fene. Így is szeretjük őt. Csak félt és jót akar. Imádtam ezért. Na meg néha ha már pasi akkor tud egy idióta is lenni de mi mégis elnézzük ezt nekik :)

Párjául viszont az a helyzet, hogy pont egy hozzá hasonló kaliberű lányt kapott. Hiszen Lizi nem az a nyafka vagy rózsaszín felhőkön lépkedő csaj. Ő is rendőr. Már ez sok mindent elmond. Nem volt könnyű gyermekkora. Sőt. Igencsak kijutott neki. Ez még erősebbé, keménnyé tette. Egy igazi szuper, kemény csaj. Aki erős, bátor, okos. Eléri amit akar. Ő is egy olyan karakter lett akit azonnal megkedvel az olvasó.

Mike fiú tökéletes párjára akadt. Két akaratos ember. Az tuti, hogy ők ketten emberükre akadtak egymás személyében.

Pont ezért is lettek tökéletesek együtt is. Külön is azonnal megszereted őket, de együtt főleg.

Mindketten tudják mit akarnak. Vagy lehet nem mindig? Lehet van aminél időbe telik beismerni.....

Pláne, hogy itt van a tény miszerint Mike legjobb barátjának Lucasnak a húga Lizi. Már ebből is rögtön itt egy probléma. Mert ugye mi lesz ha a legjobb barát, a féltő testvér rájön?

Adódik itt izgalom bőven. Már a helyzetekből adódóan is de csinálnak ők is maguknak.

Itt van mindkettőjüknek, főleg a lánynak az élete. Amiben lehet még akadnak, titkok, kérdések. Amikre keressük a választ. Tökéletesen lett felépítve a cselekmény.

Eközben pedig végigkövethetjük Lizi és Mike kapcsolatának alakulását. A tiltott vágyat amit egymás iránt éreznek. Hiszen együtt dolgoznak, másfelől pedig ott van Lucas Lizi testvére. Nem könnyű helyzet. És talán a férfi sem éppen mindig tudja mit akar?!

De ettől a vágy, a szenvedély teljes lángon ég kettejük között. Csak úgy szikrázik a levegő ha ők együtt vannak. Tökéletesen átadja az írónő ezeket a pillanatokat is. Vágy, szenvedély,erotika, szerelem. Mindez hihetetlen jól megírva. Se nem túl kevés, se nem túl sok. Pont amennyi kell.

Imádom ezt a párost! A néha tiltott pillanatok, a vadabb percek amikor elszabadulnak az érzelmek. Tökéletes! Ráadásul nem kevés beszólogatós és vicces pillanatot is tartogatnak számunkra ezek ketten. Pont ezért letehetetlen a regény.

És a romantika, szerelem mellé nem hiányozhatnak a titkok, problémák. Említettem már egy kettőt ami adódik kettejük életéből, a munkájukból. De ez még közel sem minden. Félelem, fájdalom, titkok, kemény ügyek. Sok megpróbáltatáson kell át menniük. És akkor még az érzéseikkel is meg kell birkózniuk.

De mivel minden csodásan kitalált lett azt mondom remekül vette az akadályokat a párosunk. Amiben kollégák, barátok és rokonok is a segítségükre voltak.

Lizi családját nagyon szerettem. Szerintem nem lepek meg senkit akinek már van szerencséje ismerni az írónőt, hogy Lucas a nagy kedvenc. De erről majd máskor. ;) Nem semmik a srácok a történetben. Hála nekik a félelem, kemény meló, izgalmak mellett hihetetlen sok beszólogatós, vicces pillanat akad. Annyit mondok csak: pasik :) Mike, Lucas, Brian. Imádtam őket!

" ......Lucas is mindjárt itt lesz. 

- És akkor mi van? - kérdezte Lizi. 

- Szeretném felhívni a becses figyelmedet, hogy a bátyád most lőtt meg egy embert, tehát még mindig nála van a kedvenc játékszere. Nem szeretném az estémet a kórházban tölteni, miközben kedvenc csoportvezetőmből éppen egy golyót operálnak ki, amit a legjobb barátom eresztett bele. "

Akit azonnal és nagyon megkedveltem még Lizi legjobb barátnője Gaby. Ezt a részét is megértitek ha ti is elolvassátok a regény. Jobb barátnőt nem is kaphatott volna Lizi. Gaby mindenben mellette van, remek lány. Nemcsak a pasik tudnám ám megnevettetni bennünket. Szuper barátnős, csajos pillanatokat is kaptunk.

Természetesen innen sem hiányozhatnak a nem kívánatos, utálatos szereplők. Hajajjjj de még mennyire, hogy nem. De tudjuk, hogy mint mindenhova ide is kellenek. Nem kedvelhetünk mindenkit. Az biztos, hogy az Suzanne Wolf ezt a részét is remekül megírta nekünk.

Miközben megismerhetjük Lizi és Mike életét egy kemény de annál fontosabb hivatást is bemutat. Tökéletes leírásokkal. Látszik, hogy mindent amit tudni kell tud erről. Így még élvezhetőbb a regény.

Amit külön imádtam drága írónő aki a nagyon jó barátnőm, hogy a beszélgetéseinkből és sztorijainkból sikerült egy két például már szálló igeként jelen lévő monológot is belecsempészni a történetbe.

Köszönöm!:)

Apróságok de hihetetlen jó volt néha ilyesmikre, ismerős dolgokra bukkanni a regényben. Örök szerelem az a bizonyos Ferrari piros ❤ :( Köszi! Az én sztorimnak nem lett jó vége de nagyon jó volt olvasni, hogy itt jelen van és ha elolvassátok a sztorit kiderül, hogy Mike-nak és Lizinek sikerül-e!

" - Szeretlek csajszi. – Szorított szorosan magához.

  - Ki ne mond! – Nevetett a nyakamba, de már késő volt.

  - Tudom! – Jött az automatikus válasz tőlem. "


Bámulatosan írta meg ezt a sztorit Suzanne Wolf! Le a kalappal! Nem kérdés, hogy én nagyon imádtam és ide a következővel!

És szerintem Ti is így lesztek vele! Ez a csodás borító egy bámulatos, lebilincselő sztorit rejt. Két ember gyönyörű történetét. Szerelemmel és szenvedéllyel fűszerezve. Még több remek karakterrel. Izgalmas, fordulatos regény. Egy pillanatra sem hagy unatkozni. Hol az égig emel de van, hogy a mélybe ránt. Titkok, félelem, fájdalom, megpróbáltatások. Nem kevés humorral is fűszerezve miközben végigkövethetjük Mike és Lizi történetét. Amiben minden kérdésünkre választ kapunk!


Nézz meg Te is mi lapul a Jelvény mögött! Egy gyönyörű és izgalmas történet amit olvasni kell!


Rabul ejt és nem ereszt! Egy csodás utazás! Ne hagyjátok ki! :)



Értékelés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése