2023. augusztus 24.

Colleen Hoover - Layla

📚 Könyvajánló 📚


A ​szerelem kísérthet, de meg is gyógyíthat. 

Leeds azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életét, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.

Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.

A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül…

Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen egymásra találnak. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.

Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat…

Fedezd fel CoHo újabb lebilincselő és elgondolkodtató világát!


A könyv elolvasására a lehetőséget nagyon szépen köszönöm a Könyvmolyképző kiadónak! 💛


Az előző CoHo regényekhez képest, ennek már a fülszövege is igencsak más. Aztán ott van még a könyv besorolása is. Míg a legtöbb regénye a szerzőnek Rubin pöttyös, addig ez a történet a Zafír pöttyös könyvek táborát erősíti. Már ezekből sejteni lehetett, hogy a megszokott Hoover történetek után ezúttal valami egészen mást kapunk. 

Ami természetesen egyáltalán nem jelent rosszat. Sőt! Egy kis műfaj váltás, de az írónő stílusjegyei ebben a regényben is abszolút megmutatkoznak. 

Noha nekem ez nem lett akkora kedvenc, mivel nem vagyunk egyformák, ettől függetlenül bátran ajánlom mindenkinek. Azt sem mondom, hogy nem szerettem, de nekem nagyon más, igen éles váltás volt. Pedig bejönnek a természetfeletti, fantasy regények. 

Lehet csak azért érzem így, mert eddig teljesen mást szoktunk meg tőle. 

Ennek ellenére ismét egy hamisítatlan CoHo regényt kap az olvasó. Viszont ezúttal a természetfeletti, a paranormális világba kalauzolja el az írónő az olvasót. 

Maga a történet tőle megszokottan indul, utána egész hamar rátér erre a szálra. Elkezdődnek a megmagyarázhatatlan, furcsa események. Miközben szépen lassan megismerhetjük Leeds és Layla karakterét. Ahogy maga a sztori, nekem ők is kicsit furcsák voltak néha. Voltak pillanatok amikor nem tudtam őket hova tenni. Szimplán lehet ez is maga a történet miatt érződött így nekem. Egyébként kedveltem őket. Laylát biztosan. Leeds-et illetően nem mindig tudtam ezt elmondani. A történet alakította éppen úgy, hogy sokszor nem értettem együtt a srác tetteivel. Inkább dühítettek. 

Mindenennek ellenére kíváncsi voltam mi fog ebből az egészből kisülni. Azt tudjuk hogy Colleen sosem egy egyszerű sztorit hoz nekünk. A tőle megszokott elemek ezúttal is jelen voltak. Könnyek, dráma, nehéz sorsú szereplők, vidámság, szerelem, erotika. Ezekhez vegyítette még ezt a sok titokzatosságot, misztikumot. Egy igazán egyedi és érdekes sztorit kanyarítva ki belőle. 

Elképesztően vártam hogyan is áll össze a kép. Nem csalódtam. Ezúttal is minden momentumával olyan szinten lepett meg, hogy csak na. Volt pislogás nem kevés. De tetszett a végkimenetel. Mégha ezúttal nem is a megszokott vonalon haladtunk. Zseniálisan rakta össze a történetet. 

Nem tudom azt mondani, hogy nagy kedvencem lett ez a regényei sorából, de az biztos, hogy egy igazi újdonság volt és jó volt olvasni, hogy miként próbálta ki magát egy új műfajban. Én megmaradok a tőle eddig megszokott és szeretett vonalnál. 

Ahogy az elején említettem, ettől függetlenül ajánlom nektek a regényt. Sokan szeretitek ezt a stílust és műfajt. Az írónő tőle megszokottan ismét bámulatosan csavarta a sztori szálait, remek karakteket alkotott meg. Az biztos, hogy ezt is érdemes elolvasni tőle. Aztán döntse el mindenki, hogy neki nyerő volt-e. Hajrá nektek is!



Ha kedvet kaptatok a regénykez, akkor KATT IDE és szerezzétek be. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése