2023. augusztus 2.

Catherine Kalengula: Emily ​in Paris – Emily Párizsban 1. (Emily Párizsban 1.)

📚 Könyvajánló 📚


„Egy taxiban ülök, a szívem majd kiugrik, olyan hevesen ver. Párizsban vagyok, én, Emily Cooper! Az életben mindenkinek szüksége van álmokra: az enyém az volt, hogy itt lehessek.

Ha valakinek ennyire határozott elképzelései vannak, mint nekem, azt lehetetlen eltántorítani! Szemem előtt elsuhannak Párizs utcái és szebbnél szebb műemlékei. Levakarhatatlan a mosoly az arcomról!

A lelkem egy része viszont fél. Félek, hogy nem találom majd itt a helyem. Félek, hogy a valóság nagyon más lesz, mint amit elképzeltem…”

Kövesd Emilyt könyvben is!


Ha Ti is szeretitek a sorozatot, akkor ez a regény is kihagyhatatlan. Én imádom, de igaz, hogy ilyen esetben sok meglepetést nem tartogat a sztori. 

Lényegében, nyilván rövidebb verzióban, de teljes mértékben visszaadja az első évadot. A párizsi életérzést és hangulatot. Miként érkezik meg Emily a fények és a szerelem városába. Milyen lesz a munkája. Bemutatja a kapcsolatait. Legyen az baráti, romantikus, vagy munka kapcsolat. 

Jóformán szóról szóra mint a sorozat. Ilyen két oldalas fejezetekkel. 

Ha egy igazán jó kis nyári meleg napokra való sztorit keresel, egy bohókás, mindig zűrbe keveredő, de azonnal megszerethető hősnővel, akkor ez a Te regényed. Akkor meg pláne, ha netán még nem láttad a sorozatot. Az is abszolút kötelező. 

A könyv remekül adja vissza. Ugyanakkor azok számára is remek olvasmány, akik még nem látták. 

Én nézem, szóval nekem újat nem tudott mondani. De már jó régen láttam az első évadot, szóval jó volt Emilyvel visszarepülni a kezdetekhez. 

Imádom a többi karaktert is. A barátait, a kollégákat. Egy bizonyos férfit. 😍

Nekem már-már kicsit olyan forgatókönyv jellege volt néha. Rövid, lényegre törő mondatok és fejezetek. De ez lehet amiatt mert már olvastam és sok részt, sőt az egészen kivülről fújom. Nagy kedvencem a sorozat. 

Annyi dobta fel nekem így regény formában, hogy még inkább, így jobban átjött az, hogy belepillanthassunk Emily gondolataiba. Imádtam olvasni a vicces, akár saját magára is vonatkozó kis belső monológjait. Ez nagyon feldobta. 

Tökéletesen átadja a könyv a sorozatot. Az egész Párizs feelinget. Sosem rajongtam a városért, de már én is szívesen megnézném. Hála Emilynek. 

Egy jó humorú regény. Egy olyan hősnővel, aki mellett sosem lehet unatkozni. Emily mellett mindig zajlik és pörög az élet. A csodás Párizsban. Remekül kapjuk vissza a város hangulatát. A kultúrát, a nyelvet. Az érzéseket, a problémákat, a jó pillanatokat. Mindent, ami hősnőnkkel történik. 

Tökéletes kikapcsolódás. Gyorsan olvasható, pörgős regény. Ami igazán szórakoztató. Csak ajánlani tudom nektek! Ha pedig elolvastátok és még nem láttátok, akkor lessétek meg a sorit is. Vagy akár fordítva is. 💖👛💄👠🎀👒📱

A könyv vége pedig egy mesés színes, képes résszel is fel van dobva. A kiadónál pedig kemény és puha borítós verzióban, ugyanakkor ilyen mesés élfestéssel is bezsebelhetitek. 


Ha kedvet kaptatok a regénykez, akkor KATT IDE és szerezzétek be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése