2023. augusztus 17.

K. M. Holmes - Amíg ​a szerelem el nem választ

 📚 Könyvajánló 📚


Minden ​tökéletesnek tűnt az esküvő napjáig. A helyszín, a hófehér ruha és a vőlegény is.

Rylee régóta dédelgetett álma azonban hamar szertefoszlott, amikor kiderült, hogy a leendő férjének nyoma veszett. Hiába várt rá az oltár előtt. Mit mondhatna ezek után a vendégeknek, akik egészen Malajziáig utaztak, hogy tanúi legyenek az egybekelésüknek? Az esküvő lefújva?

Hayden döbbenten vette tudomásul, hogy olyan esküvőbe csöppent, ahol nincs vőlegény, de a vacsora ízletes, a zenekar harsogó, és a tánc… Nos, ideje volt felkérni a kisírt szemű, gyönyörű menyasszonyt egy fordulóra, ezért bedobta magát, hogy felejthetetlenné tegye Rylee éjszakáját. Hayden azonban a vőlegény miatt utazott Malajziáig, és feltett szándéka volt megtalálni őt. Így jobbnak látta, ha Rylee mellett marad, és nem is engedi el maga mellől. Új tervének hála együtt keltek útra, hisz mindketten egyet akartak: Dustin nyomára bukkanni. A közös nyomozás azonban nem várt fordulatot hozott az életükbe…

Vajon ki hazudik ebben a történetben, és ki a valódi áldozat? Milyen titokra derül fény, és ki lesz az átverés nagymestere?

A rendkívül sikeres Tiéd a főszerep-sorozat szerzője, K. M. Holmes regénye egy izgalmas és szenvedélyes kalandra csábítja az olvasókat, ahol nem minden az, aminek látszik.


Az írónő az utolsó két igencsak drámai, komolyabb hangvételű története után, ezúttal nyugodtabb vizekre evez. Azt nem mondom, hogy teljesen dráma mentes ez a regénye, hiszen az is jól megszokott hozzávalója a K.M.Holmes regényeknek. Akadnak itt is titkok, nyomozás, érzelmek sokasága. De ez most egy könnyedebb hangvételű sztori. 

Nagyon tetszett a váltott szemszög. Mindig imádom ha nem csak a női szereplő szemén keresztül láthatjuk a sztorit. 

Megismerhetjük Rylee-t, akit épp az esküvője napján hagy faképnél a vőlegénye. Mit ne mondjak, szegénynek kijut a jóból.... Ha nem lenne ez elég, akkor semmit sem tud az eltűnt párjáról. Ráadásul a saját érzelmein sem tud eligazodni. Rylee egy olyan fiatal nő, aki eddig nem igazán tudott kiteljesedni. Mindig másoknak próbált megfelelni. Vagy inkább őt próbálták irányítani. Nagyon tetszett ez a szál a történetben. Hogy minden cselekmény, történés közelebb vitte őt ahhoz, hogy tisztán lásson. A körülötte történteket, az embereket, saját magát. Igazi útkeresés volt ez számára. Az első pillanatoktól egy rögtön kedvelhető, szimpatikus hősnő lett. Aki azért ha úgy van mint kiderült, tud kemény is lenni. Végre. Jó volt látni, hogy szép lassan helyre rakja a dolgokait. Az életét, az érzelmeit. 

Ebben nagy segítségére volt egy dögös FBI ügynök is. Rylee testvérének a legjobb barátja. Kissé tipikus lehet ez a szál, de a szerző mégis úgy szőtte, hogy abszolút újdonságként hasson az olvasónak. Én pláne imádtam, nemtudom mindig is gyengéim voltak a szexi, FBI-os pasik. Hayden pedig különösen. Írtó jóképű ahogy a leírások alapján elképzeltem, jó a humora, de közben tud érzelmes is lenni. Ott van az ember mellett. És már ősidők óta imádja Rylee-t. 

Tetszett, hogy a történetük jobban megismerirése érdekében néha egy kicsit visszaleshettünk a múltba. Ettől vált minden még érthetőbbé és jobbá. 

Egy elmaradt esküvő, egy eltűnt vőlegény. Kérdések, felmerülő sok-sok titok, nyomozás. 

Meg kell mondjam Dustin... hát egyem meg, ki nem állhattam. 😂 Már az első percektől nem volt szimpatikus. Lehet nem véletlenül? 

Volt azért egy kis dráma is itt. Az említett titkok. Rögtön így indul a sztori, de imádtam, mert az első oldalaktól fogva tartott és kíváncsi voltam, töprengtem, hogy akkor vajon most mi folyik itt? Persze nem sikerült mindent jól tippelnem. Van amit igen, de azért az írőnó ezúttal is számtalan meglepetést tartogatott számomra. 

Egy érzelmekkel teli, titokzatos, kalandos utazás ez. Egy régi szikrázó kapcsolat kiteljesedését is megismerhetjük közben. Hatalmas kedvencem lett Rylee és Hayden párosa. Sok nosztalgikus pillanatot átélhettem velük. Szomorú és vidám emlékeket is. Miközben a jelenben az újratalálkozás azonnal a felszínre hozta a kettejük közt lángoló érzéseket. Amik... hmmmm. 😅💖🔥még mindig ezer fokon égtek. Igazán remekül sikerültek a közös pillanataik. Se nem kevés, se nem sok. Tökéletes volt. Barátság, szeretet, szenvedély, szerelem. Humoros, húzzuk egymás agyát párbeszédekkel. Öröm volt olvasni róluk. 

Egy történet, amiben egy fiatal nő útkeresését követhetjük végig. Egy kis bűnözés is befigyel a sztoriba. Remek karaktereket ismerhetünk meg. Igazi érzelmi kavalkádban lehet részünk. Családi, baráti, szerelmi kapcsolatokról olvashatunk. Miközben láthatjuk miként alakul Rylee és Hayden története. Ennyi év után vajon milyen hová vezet a kapcsolatuk? 

Olvassátok el Ti is és derítsétek ki! Higyjétek el megéri! Én csak azt sajnálom, hogy olyan hamar vége lett..... 💖 Ha egy csodás szerelmi történetetről szeretnétek olvasni, akkor ez a Ti könyvetek! Ráadásul ez mellett egy titkokkal övezett, tanulságos, sokrétű regény is. 

Én nagyon köszönöm, hogy elolvashattam! Valamint mégegyszer a dedikált példányt és azt is, hogy rákerülhettem a borítóra! Igazán megtisztelő! 💕



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése