2024. március 1.

Claire Contreras - Szív ​és bűn (Tiltott vágyak 3.)

  📚 Könyvajánló 📚


Eddig ​csak egy rosszfiú volt számomra.
Most minden veszély ellenére mellette akarok maradni.

Amikor Gabriel De Luca belép a szórakozóhelyre, ahol pultosként dolgozom, úgy néz ki, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. Tíz éve nem láttam őt – az első pasim –, de egy pillanatig sem érzem az eltelt időt. Valamiért nagyon érdekli, miért dolgozom az egyik legrettegettebb bűnbanda főnökének…

Egy héttel később újra felbukkan, viszont valahogy másképp viselkedik, másképp jár, és egy kicsit másképp is néz ki, de a viszontlátás öröme ezt mind semmissé teszi számomra.

Aztán pár nappal később, mikor az éjszaka közepén betör a lakásomba, rájövök, hogy nem Gabriel volt az, akivel a múltkor a klubban találkoztam, hanem a testvére, Dominic. A zsarnoki és veszélyes ikertestvére, aki apjuk nyomdokaiba lépve a szervezett bűnözés világában él. Követeli, hogy szedelőzködjek és menjek vele. Visszautasítom, harcolok és vitatkozom, azonban Dominic De Luca mindig keresztülviszi az akaratát.

Észveszejtő, elviselhetetlen a vonzalom kettőnk között, de mégiscsak az exem testvére. És vannak szabályok, amiket nem lehet áthágni. Vagy mégis?

Claire Contreras New York Times bestsellerszerző szexi maffiarománca egy tiltott szerelemről mesél. Van olyan vágy, amelyért érdemes pokolra szállni?


Nem volt kérdés, hogy mennyire vártam a sorozat ezen részét is. Nagyon! Imádom a szerző írásait! Ez a sorozata a maffia világában játszódik. Igen, ez már lassan lejárt téma is lehetne. Hála mégis az elképesztően szép és fantasztikus írásmódjának, annak hogy mégis képes újdonságat csempészni a történeteibe, abszolút újdonságként hatnak. 

Azt sajnálom csak, hogy olyan hamar elolvasom mindig. Remek és azonnal megszerethető párosokat kaptam eddig mindig az írónőtől. Ez most sem volt másként. A szereplőivel, a fordulatokkal, ahogy alakítja a sztorit, tud újat mutatni. Már olvasott momentumok is bukkannak fel, de ezeket abszolút elfeledteti az, ahogy megírja mindezeket az írónő. Nagyon szépen fogalmaz, lehengerlően tudja átadni az összes érzést, ami felmerül a karakterekben. Úgy, hogy ezeket mi olvasók is végigélhessük olvasás közben. Imádom ezt nála! 

Lorenzo és Gio történetei után ezúttal Dominic fiún van a sor. Ha választani kell, akkor nem kérdés, hogy nekem eddig az első számú szerelem Gio. De természetesen Loren és Dominic és a kedvenc könyves pasijaim közé kerültek. 

Nem lövök le szerintem semmit, ha azt mondom, hogy a szerző leírásai alapján ő is egy brutálisan dögös, már-már bűnösen szexi férfi. Aki ráadásul egy ikerpár egyik tagja. Imádják a nők, ő mégis egy nőért van oda nagyon régóta. De eddig tabu volt számára, hiszen fiatalabb korukban az ikertestvére barátnője volt. 

Most viszont kicsit érdekesen alakult az élet. Dominic tesója Gabriel felszívódik, ugye veszélyes egy világban élnek és megkéri a férfit, hogy vigyázzon Rosie-ra. Kecskére a káposztot feeling alakul ki. 

Visszatérve kicsit Dominic személyére, azért nem csak egy helyes pofi. Igen nagyhatalmú ember, akár csak a barátai. Pénz, kapcsolatok, nők. Emellett egy igazán erős férfi. Aki mindig tudja mit akar. És most végre nem is rest tennie érte. Ezúttal Rosie-t akarja. 

A helyzet úgy alakul, hogy ők ketten több időt kénytelenek együtt tölteni. Ez pedig ismét felszínre hozza évek óta tiltkolt egymás iránt érzett vágyaikat. Ugyanis hiába a kamasz kapcsolat Rosie és Gabriel között, az sosem volt igazán szerelem. Inkább amolyan testvéri szeretet, barátság. Legalábbis a lány részéről. Az ő szívét mindig is Dominic dobogtatta meg. 

Ez felnőttként sincs másként. Hiába hasonlít és elvileg iker a két fiú, azért mind külsőre, mind pedig belső tulajdonságokat illetően is külünböznek kicsit. 

Nem volt kérdés és imádtam látni ahogy Rosie és Dominic újra találkoznak, egy kissé kavarodós alkalom után, amikor a lány még Gabrielnek hitte a férfit. De aztán tisztázódik a helyzet és elindul ő nem mindennapi kapcsolatuk. 

Már az első pillanatoktól ott pattognak azok a szikrák köztük. Aztán ez pedig pokolian erős tűzzé alakul. Az írónő mestere ezen részek megírásának. Remekül adja vissza miket érez a két fiatal mikor találkoznak, ahogy elkezdenek közel kerülni egymáshoz. Szenvedély, tűz, majd szépen alakul ez valami erősebb érzéssé. 

Ha akarják, ha nem. Lehetséges egyáltalán a kettejük kapcsolata? Milyen szerepe van a történetben Gabrielnek? Hova tűnt a férfi? Tovább zajlik a két korábbi kötetben elkezdett maffiás szál is. Ismét felbukkannak az előző részek párosai. Ezeket mindig imádom! Főleg kedvencek voltak a srácok közös részei. Ha ezek a férfiak össze kerülnek, akkor ott minden nő olvasásnak indul.... És írtó jól szórakozik. 

Remekül megírt erotikus, romantikus részeket kapunk. Van itt azért humor, boldog pillanatok, szeretet és szerelem. Bonyolult baráti és családi kapcsolatok. Félelem, titkok, vér és ármány. Miközben ezt a régóta bimbózó kapcsolatot követhetjük végig, hogy miként alakul ez egy mindent elsöprő szerelemé. 

Nagyon szerettem! Pillanatok alatt, szinte egy ültő helyben kivégeztem. Gyorsan és jól olvasható. Egy lehengerlő írás, amiknek hála minden pillanatot magunk előtt láthatunk. Az összes karakter megelevenedik előttünk olvasás közben, átélhetünk mindent. És higyjétek el, néha egy igazi érzelmi cunami ez a történet. Mégis annyira imádtam! Egy maffia történet, mégsem klisés. Izgalmas, fordulatos, érzéki. Egy remek szókorakozást nyújtó regény. Újabb szuper darabja a sorozatnak. Alig várom a következőt! 




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése