2024. március 27.

Lakatos Levente - Kiara ​Lord erkölcstelen randevúi

 📚 Könyvajánló 📚


Kiara ​Lord, a nemzetközi szinten is rajongott magyar felnőttfilmes sztár huszonkilenc esztendősen határozott úgy, hogy monotonnak érzett életét felpezsdíti. Népszerűségét meglovagolva luxusescortnak állt – Európát újra és újra beutazva hajszolja az érzéki kalandokat. Óradíját a férfiak csak egy szűk köre engedheti meg magának. Ebben a kötetben Kiara részletesen elmeséli, hogy miket látott és tapasztalt karrierje első évében a csúcsgazdagok zárt világában.

Íme a kielégülést hajszoló férfiak, a sóvárgás okozta esendőség és a legerkölcstelenebb randevúk meztelen valósága. Szókimondó, meghökkentő, és néha egészen biztosan felháborító olvasmány, amit szigorúan csak 18 év feletti olvasóknak ajánlunk.

Kiara az ötszörös Aranykönyv-díjas írónak, Lakatos Leventének mesélte el eddig sosem hallott történeteit. Ismeretségük nem új keletű, közös podcast epizódjukat eddig 1,8 millióan látták a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Ám az csak előjáték volt. Ahogyan a szerzőtől a regényeiben már megszokhattuk, ebben a könyvében sem ismer tabukat.


Igazi újdonságot olvashatunk a szerzőtől. A szintén tabutémákat döntögető regényei után, ezúttal valami még extrábbat hozott nekünk. Egy amolyan önéletrajz ihletésű és egyben interjús kötetet. Az immár még híresebb felnőtt filmes színésznővel, Kiara Lorddal a főszerepben. 

Szerintem őt sem kell bemutatni. Hiszen Levente podcast műsorában elképesztő nézettségi rekordokat döntöttek azok az adások, amikben Kiara szerepelt. Jó magam is ott találkoztam vele először. És mi tagadás, nekem is a vele készült részek voltak a kedvenceim. 

Ahogy Leventétől megszokhattuk, mind a podcastjében, mind pedig a regényeiben, sokszor igyekszik igazán érdekes, különleges, olyan témákhoz nyúlni, amikről egyébként kevés szó esik manapság. Ez esetben is. Ráadásul ez egy igazán szókimondó kötet is lett. Végül is a Kiarával készült adások után ez várható is volt. 

Már ott elképesztően szimpatikus lett nekem Kiara. Az egész kisugárzása, amilyen nyíltsággal beszélt az életőről és a munkájáról. Szerintem rengeteg ítélkezés éri az ő szakmájában dolgozó embereket is. Én itt is csak azt tudom mondani, hogy semmi és senki felett nem kellene ítélkezzünk. Vagy netán képmutatónak lenni. Mert lehet, hogy van aki elítéli a felnőtt filmes iparban dolgozókat, de közben pedig lehet mégis ő maga is nézi a tartalmakat

Nagyon tetszett és szerintem irtó jó ötlet volt az első adás Leventétől, amiben Kiara szerepelt. Szerintem ennek hatására látják nagyon sokan mind őt teljesen másként, de főként az egész témát. Mint mondtam nekem is kedvencek voltak ezek az adások. Így az sem volt kérdés, hogy imádni fogom ezt a könyvet is. 

Kiara már akkor szimpatikus lett. Imádom a Levivel közös mindenüket. Videók, képek, élő bejelentkezések. Nagyon szeretem mindkettőjüket. Az pedig nem kérdés, hogy egy igazán minőségi, tartalmas, tanulságos, ugyanakkor provokatív kis könyvet hoztak össze nekünk. 

Sok olyan infó is elhangzik a kötetben, amikről Kiara már a vele készült adásokban mesélt. Mégis jó volt újra elmerülni ebben a világban. Szerintem erre is kell egyfajta nyitottság. Azok tudják értékelni és jónak találni ezt a kötetet, akik kellően tudnak nyitottak és elfogadóak lenni. Persze ítélkezők mindig lesznek. De én imádtam! Kiara miatt, mert elképesztően szimpatikus lett. Noha Levente adásai előtt soha nem hallottam róla. 

A Kiara Lord erkölcstelen randevúiban ismét elmerülhetünk az ő extrém világában. Ahogy ő is mondta, nem mindenkinek való ez a világ. 

A kötet lényegében két részre volt osztva. Ezt a felállást külön imádtam. Egyfelől Kiara néhány "randevúját" osztotta meg velük. Hát meg kell mondjam néha volt pislogás. De tetszett, hogy bele láthattam ebbe a legtöbbek által elítélt közegbe. Brutálisan őszintén és szókimondóan mesélt a kalandjairól, férfiakról, akikkel dolga volt. Voltak jobb és már-már durvább sztorik is. Az biztos, hogy Kiara sosem unatkozik. 

A másik része a könyvnek pedig egy interjús rész volt. Miközben Kiara ezekről a randikról, turnékról mesélt Leventének, közben ugye merültek fel kérdések. A munkájáról, a jelenlegi életéről. Tetszett, hogy itt még jobban megismerhettük Kiarát. A jelenét, a múltját. Az biztos, hogy már ilyen fiatalon egy igazán sokat megélt nő történeteit olvashatjuk. 

Egy pontja sem volt a könyvnek, aminél a legkisebb ítélkezés jele is felmerült volna bennem. Ellenkezőleg. Még jobban megkedveltem ezt a nőt. A nőt, aki brutálisan sok mindenem ment már keresztül. Az életében, a munkájában. Hol jó, hol rossz dolgokon. Mégis le a kalappal az előtt, ahogy mesélt minderről. Tényleg kendőzetlen nyíltsággal és őszinteséggel. Sehol nem volt semmi köntörfalazás. Itt aztán tényleg minden kimondásra került. De azt kell mondjam, kellett ez. Nem véletlenül volt már a podcast műsoroknak ekkora sikere. Nem véletlenül szerették meg ilyen sokan Kiara Lordot. És itt nem is feltétlen a felnőtt filmes színésznőre gondolok. Hanem az emberre. Nagy örömmel láttam anno az adások posztjai alatt, hogy rengeteg nő is nézte a műsorokat, kedvelik Kiarát. A tulajdonságai miatt. Egy vidám, jó humorú, de ha kell komoly csaj. Aki őszinte és vagány. Azt gondoltam volna akkor, hogy inkább férfi nézői lesznek a leadott első műsornak, de örömmel láttam, hogy nem. Hogy lényegében hiába ítélkeznek vagy ítélkeztek sokat, rengeteg embert érdekelt a téma és maga Kiara. 

Szerintem ez a könyvvel is így van. Kellett már egy ilyen kötet is. Örülök, hogy ezt az újabb tabudöntögető, nyers, őszinte sztorit, Kiara történeteit Levente hozta el nekünk. Imádtam a feltett kérdéseit, ahogy mindent, amit hallott megírt. Még mindig remek párost alkotnak őket ketten. Le a kalappal!

Ha szeretnétek megismerni egy bámulatos fiatal nőt, a történetét, miként került ebbe a világba, az itt átélt kalandjait, tapasztalatait, amik jók, rosszak vagy épp meghökkentőek. Van itt minden. Egy igazán remekbe szabott könyv, extavagáns, nyers és őszinte tartalommal. 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése