2024. március 20.

Monica Murphy: Birthday ​Kisses – Születésnapi csókok (Lancaster középiskola 2,5.)

 📚 Könyvajánló 📚


Elérkezett az ünnepi időszak, és némi feszültség támadt a mi kedvenc párunk életében. Az események egymást követik, és Wren nem igazán önmaga. Crew csak azt szeretné, ha a csaja boldog lenne, így amikor egy váratlan zsugori (másnéven a bátyja, Grant) egy visszautasíthatatlan ajánlattal áll elő, Crew és Wren belátják, hogy élvezni tudják a kettesben töltött időt közvetlenül az ünnepek – és Wren születésnapja – előtt.


Ez most tényleg egy rövidke kis ajánló lesz, hiszen nem is rendes vastagságú könyvről beszélünk. 

Már ezzel volt egy kis szomorú érzés bennem, hiszen 90 valahány oldalt ír és végül jó ha 60 volt maga a történet. A többi a most megjelent, Things ​I Wanted To Say – Amiket el akartam mondani részlete. 

Annyira imádtam az eredeti történetet, még jobban örültem, hogy az ott megismert és megszeretett párosról olvashatok ismét. Nyilván tudtam, hogy nem egy teljes regény lesz és kevés lesz majd, de ez nem kicsit volt csalódás, hogy még rövidebb lett. 

De mivel nincs mit tenni, azért ezt a kicsi szösszenetet is kiélveztem. 

Írtam az eredi rész, az Egymillió csók egy életen át értékelésében, hogy oda meg vissza voltam a regényért. ITT olvashatjátok. 

Tegnap kikerült az új rész értékelése, az Amit el akartam mondanié. Abban olvashattátok, hogy az közel sem lett akkora szerelem, mint az Egymillió csók.... Voltak hibái. 

Ezt a kis könyvecskét olvasva viszont elmondhatom, hogy számomra ez sokkal többet adott és jobb volt ebből a 60 oldal mint abból a 600. 

Imádtam Crew és Wren párosát! Itt pedig már eltelt idő a történet befejezése óta. Irtó fura volt, de jó értelemben, hogy itt már felnőttként térnek vissza. Nem gimnazisták. Igaz ők már ott is meglehetősen felnőtt gondolkodásúak voltak. Itt már egy csodaszép párként találkozunk velük újra. Teljesen más, új szerepben láthatjuk őket. 

Meglepett, de kellemesen. Furcsa is volt így olvasni róluk, hiszen telt az idő a kötetük befejezése óta. Elképesztően sokat fejlődtek, változtak. Csodásan adta vissza a szerző az ünnepi hangulatot, találkozhattunk a már megimert páros családtagjaival. Ugyanakkor velük újra és imádtam ezt! Fantasztikus volt ez a kisregény! Látni, hogy mennyit változtak. Ezt az undoknak, keménynek, néha bunkónak induló srácot Crew-t, aki immár egy olyan férfi, aki imádja a párját, a családját. Ahogy viselkedett velük, átélni a történet által visszaadott végtelen szerelmet és szeretetet elképesztő érzés volt. Monica Murphy mindig is mesterien adta át az érzéseket. Ezúttal is lehengerlőre sikerült. 

Imádom Wren és Crew párosat. Irtó cukik voltak itt. Természetesen ezúttal, még ebből a kis kötetből sem hiányzott a szerelem, a vágy, az erotika, mégis őket ismerve ez így volt jó és és a szerző jól és jó mennyiségben szőtte ebben a kis novellába. 

Olvassátok, szeressétek. Olvassátok el a teljes történetüket, majd ezt a kis szösszenetet, ami tökéletes kiegészítője ennek a csodás páros sztorijának. Gyönyörű kis olvasmány lett. Annyi pluszt adott az előző részhez. Imádom, szeretem! 💖💋💄


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.                 

    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése