2023. október 5.

Ava Harrison - Az ​örökös (A Price Dinasztia 1.)

📚 Könyvajánló 📚


El kell menekülnöm!
Az exem megnősül, és én nem fogom végignézni, ahogy az oltárnál kimondja a boldogító igent egy másik nőnek. Így hát felkerekedek, és útnak indulok.
Az angol vidék tökéletes menedéknek ígérkezik. Nem is beszélve egy elbűvölően rámenős idegenről. A sors rendelte véletlen találkozás hirtelen komolyabbá válik, mint bármelyikünk is gondolta volna…
A rejtélyes idegen, Olly azt ígéri, megtanít élni, kiélvezni a jelent és elfelejteni a múltat. Elhiteti velem, hogy ezúttal minden más lesz. Az orromnál fogva vezet, amíg rá nem jövök, ki is ő valójában.
Oliver Blackthorn. Lockhart tizenhatodik grófja. A trón harmincharmadik várományosa a sorban. És egy született szélhámos…

Ava Harrison USA Today és Amazon bestsellerszerző Nagy-Britannia festői környezetébe repít minket, ahol bepillantást nyerhetünk az arisztokrácia titokzatos világába, amelynek az elbűvölő és tagadhatatlanul jóképű Mr. Blackthorn is prominens tagja.


Nagyon-nagyon szerettem ezt a regényt. Rögtön beszippantott. Ahogy elkezdtem, azonnal tudtam, hogy imádni fogom. 

Pedig már ebben a témában és műfajban sem igazán tudnak a szerzők újat mutatni. Mégis ha olyan jó tud lenni az írásmódjuk, akkor képesek teljesen lehengerelni az olvasót. Na velem és ezzel a történettel pont így volt. 

Szeretem az írónő előző sorozatát is. Noha az némiképp durvább néha, szókimondóbb, keményebb sztorikból álltak. Ez inkább a vidám, romantikus vonatalat erősíti. Lehet pont ezért lett ekkora kedvencem. 

A két főszereplő is, Oliver és Addison. Egyrészt mindig jó pont nálam, ha a regényt mindkét fél szemszögéből olvahatom. Így még sokkal jobb volt. 

Addison egy vagyonos és híres fiatal nő. Mindenhol ismerik őt. Vagyon, luxus, csillogás. Ő mégis egy átlagosnak mondható nő. Erős, okos. Tudja mit akar és el is éri azt. Keményen dolgozik pedig nincs rászorulva. Tetszett benne, hogy nem egy olyan tipik, elkényeztetett gazdag nőci lett. Teljesen ellenkezőleg. Rögtön szimpatikus karakter volt. Kedveltem és szerettem. Mivel anyagi problámái nincsenek, a történet inkább az érzelmeit mutatta be, a kapcsolatait. 

Az exe épp nősülni készül, ő pedig ez elől New Yorkból a világ másik felére menekül. Egy cuki kis angol vidéki faluba. Az mellett, hogy egy kitartó és erős nőként ismerhetjük meg őt, szerettem, hogy úgy volt megalkotva a karaktere, hogy teljesen lehetett azonosulni vele. Voltak hibái, rossz döntései. Amikkel együtt kellett élnie. Mégis jó volt látni, hogy próbál előre nézni, tovább lépni. Imádtam ezt a kalandot végigkövetni vele. 

Azzal pedig szerintem nem mondok újat ha azt mondom, hogy Oliver karaktere rögtön megvett magának. Imááádom! Mert egyrészt az a tipikus férfi főhös. Dögös, szexi, gazdag nagyvárosi férfi. Erős, dörzsölt fickó. Aki mindig megszerezni amit akar. Ez mellett pedig egy grófi cím örököse is. Aminek hála, tényleg másrészt egy régivágású, az a tipikus angol úriember. Néha kicsit furcsa is volt vele ez a kettősség. Hogy egyik percben az a nőcsábász, vicces, dögös már-már rosszfiú, aztán pedig egy gyönyörűen beszélő, talpig úriember. Mikor a lányt kedvesemnek szólítja..... rendesen olvadoztam. Nála pedig a kettősség érzése a tettei nyomán is előjött bennem. Bevallom nem mindig volt a szívem csücske. Igaz ő maga is tipródott sokszor amiatt, hogy milyen helyzetbe került. 

Előjött a dilemma, hogy vagy a családjának felel meg, vagy a saját, újonnan előbújó, egyre mélyülő érzéseinek Addison felé. Voltak bőven dilemmák.

Tetszett ahogy az írónő ezt a szálat szőtte. Nyilván ha ez nincs, akkor maga a regény sem lenne. Valamiről szólnia kellett. Nem hatott akkora újdonságként, végig kiszámítható volt milyen problémák, drámák lesznek, mégis olvasatta magát a történet. 

Ezzel a két rögtön megszerethető karakterrel. Természetesen további szereplőkkel is. Addison testvéreit nagyon bírtam. Oliver anyja.... na ő például nem lopta be magát a szívembe. De lehet volt ami, aki változott azzal amerra haladt a történet.

Imádtam azt ahogy ők ketten megismerkedtek. Csupa humor, mókás, szócsatás pillanat. Teli érzéki, vággyal és szenvedéllyel teli momentumokkal. Akadtak igencsak erotikus pillanatok. Mégis ezek is a történethez illően voltak mind minőségben, mind mennyiségben. 

Két család történetét, múltját ismerhettük meg. A jelenüket. Miként fonódik össze a sorsuk. Közben nyomon követhettük Addison és Oliver életét, az érzéseiket. Miként változnak, fejlődnek ők maguk a történtek hatására. Elképesztően jól éreztem magam velük. Velük nevettem, szerettem, féltem és szomorkodtam. Néha ámultam, ha egy-egy családi titokra fény derült. Imádtam ezt a kalandot velük. 

Egy igazi érzelmi utazás volt, miközben egy csodás szerelem történetét ismerhettem meg. A még lehengerlőbb angol vidékeken, vagy éppen a nyüzsgő New York városában. Szuper karakterek, összességében egy remek regény. Bátran ajánlom nektek, ha egy gyorsan olvasható, de mégis minőségi, szórakoztató kikapcsolódásra vágytok. Ava Harrison írásaiban sosem lehet csalódni.

Ismerjétek meg A Price Dinasztia első történetét. Én ezek után alig várom a következő részt. 💜



Ha Ti is kedvet kaptatok, akkor szerezzétek be Online vagy várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése