2023. október 10.

Claire Kingsley - Az ​álbarátnő (Dirty Martini Futóklub 1.)

📚 Könyvajánló 📚


Amikor ​tegnap éjjel megcsókoltalak, nem játszottam meg magam.

Everly Dalton egy két lábon járó, beszélő, Martinit vedelő randicsődtömeg. Felejtsd el, hogy a békát meg kell csókolni! Everly még az első randin sem képes túljutni. De a munkahelyén igazi nagymenő: a milliárdos Shepherd Calloway mellett még egyetlen asszisztens sem bírta olyan hosszú ideig, mint ő. A munkatársai csodálják, amiért képes kezelni a csúnya, gonosz farkast, és az sosem harapja meg.

Shepherd Calloway nem akar senki cukros bácsija lenni. Elege van azokból a nőkből, akik csak a pénzére hajtanak, ezért felhagy a randizással, és csakis üzleti birodalma irányításának szenteli az idejét. Egészen addig, amíg pénzéhes exbarátnője oda nem üt,
ahol a legjobban fáj, és nehéz helyzetbe hozza.

A megoldása – hogy Everly költözzön hozzá, és játssza el a barátnője szerepét – nyilvánvalóan őrültség. De az időzítése bámulatos: Everly történetesen szívességet szeretne kérni a főnökétől – nagy és kellemetlen szívességet –, és így mindenki megkaphatja azt, amire vágyik.

Mellesleg, Everly simán kibír pár hónapnyi kamurománcot.

Csakhogy van egy bökkenő. Shepherd állítólag megszállott, érzéketlen robot, nem pedig érző emberi lény, szívvel és reggeli merevedéssel. A kínos együtt alvások és a bizsergető álrandik közepette elmosódnak a határok. Ahogy Everly egyre inkább megismeri a valódi Shepherdet, rájön, hogy a férfi jóval több, mint a bankszámlája.

És a színlelés nagyon is valóságossá válik.

Tökéletes wellnessolvasmány. Dobd fel vele a napod!


Az idei év top könyvei között biztos szerepelni fog ez a regény. Igen, a címet látva egy elképesztően klisés, már milliószor olvasott témára gondolhatunk. Lényegében ez így is van. Nem olyan sok újdonságot mutat a sztori, ami a cselekményt, a bonyodalmakat illeti. 

De néha azért mégis. És ott van még a szerzőnek az írásmódja. Ahogy megírta ezt a történetet. Néha mégis tudott egy kis újat csempészni bele. Ahogy szőtte a sztorit. Nem beszélve a szereplőkről, akiket imádtam! 

Itt van rögtön Everly. Egy erős, okos és gyönyörű nő. Aki már azzal kivívja mások tiszteletét, hogy ő az egyetlen ember, aki már hosszú ideje képes kitartani a munkája mellett. Egy igazi zsarnok, kőszívű főnök mellett. Tehát remek a munkájában, igazi maximalista. Nem az a butuska, naív kislány. Nagyon nem. Ezt az is elárulja, ahogy a munkájához áll. Erős, kitartó. Kimondja amit gond, tesz azért amit szeretne. Tetszett a temperatuma. Azonnal egy szimpatikus hősnő lett. Emellett egy jó humorú csaj. Könnyű azonosulni vele. 

A férfi hősünk már egészen más tészta. Ő az emlegetett kemény, kőszívű főnök, aki nap mint nap gyötri Everly-t. Na jó, nem is annyira gyötrés ez, hiszen a lány remekül állja a sarat. Shepherd egy olyan férfi, aki kőkemény a munkában, mindenki retteg tőle. Már attól is ha ránéz az emberre. Nem egy olyan ember, aki megköszönné a másik segítségét, munkáját. De azért szép lassan ahogy halad a történet ezt is elkezdjük megérteni. Egy mérhetetlenül gazdag emberről bezsélünk. Elkerülhetetlen számára, hogy a nők is csak érdekből közeledjenek felé. Ezért is ennyire kemény, nem törődöm. Ha nem érez, abból baj nem lehet típusú ember. Megkapja amit akar, erre előre figyelmezteti a nőket is. Neki ez így pont elég. 

Azonban egy váratlan fordulatnak hála, kénytelen az aszisztensét felkérni, hogy legyen Az álbarátnője. 

Na itt indul a móka. 

Egyrészt Shepherd végre elkezd emberként tekinteni Everlyre. Nőként. 

Tetszett, hogy ennek az egész színjátéknak a hatására pikk pakk elkezdett emberi érzéseket mutatni. Elkezdhettük megismerni az igazi Shepherd Calloway-t. Aki képes mosolyogni, érezni. Aki egy igazi vicces fickó is tud lenni. Segítőkész. Igen, remek a munkájában is. De jó látni, hogy végre elkezd élni, nemcsak a munkának. Természetesen a leírások alapján.... egek, szintén egy igazán dögös, szexi alfahímet kapunk. Minden tulajdonsága ismerős lehet, mégis valamiért ezredjére is imádjuk ezeket a férfiakat. 😍

Nekem nagy szerelem lett.

Ahogy elindult a kamu kapcsolatuk, a családi bonyodalmaknak hála. Ilyen téren tudott a szerző igazi újdonságokat beleszőni a történetbe.. Fordulatos, én nem tudtam letenni. 

Érzelmes. Ahogy azonnal reagált egymásra Everly és Sheperd. Jó volt végigkövetni ezt a kamunak induló kapcsolatot. Látni, hogy miként lettek meg a rutinjaik, elkezdték megismerni egymást. Ezálltal mi is őket. Külön és együtt is. 

A mellékszereplők is remek karakterek lettek. Szerethetők. Volt aki persze kevésbé. Everly barátnőit nagyon bírtam. Alig várom, hogy a Dirty Martini Futóklub többi történetét is elolvashassam!

Egy igazán forró, szenvedélyes és szikrázó románcot bemutató történet. Se nem volt túlzó, se nem kevés. Pont annyi volt az erotikus momentumokból amennyi kellett. Minden érzelmet tökéletesen át tud adni a szerző. 

Érzelmes, vággyal teli, szeretettel, barátsággal, családi kapcsolatokkal, problémákkal teli utazás volt ez. Már milliószor olvasott cselemény, de mégis egy olyan verzió volt ez, ami olvasatta magát. Imádja az ember a szereplőket. Velük örül, velük addógik. Szinte egy ültő helyben ki lehet olvasni. Annyira imádtam! Ahogy írtam az elején, nekem az idei év egyik kedvenc ilyen típusú regénye lett. 

Gyorsan, könnyen olvasható, remek kikapcsolódás. Az ismerős momentumok ellenére is tudott újat mutatni. Annyira különlegesen, lehengerlően volt megírva, hogy mindez fel sem űnt. Csak vitt magával a történet, szórakoztatott. 

Ha szeretitek ezt a zsánert, akkor bátran ajánlom. Engem teljesen megvett magának a történet. De főként a szereplők. Imádtam végigkövetni miként is alakul Everly és Shepherd sorsa. Tegyetek így Ti is! 💙😉


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése