2023. október 26.

Nagy-Németh Ágnes: Medvendel ​és a Névtelen Erdő (Medvendel 2.)

  📚 Könyvajánló 📚


Ki gondolná, hogy egy szajkó képes eltévedni? Pedig megesik, főleg, ha olyan erdőben kell tájékozódnia, ami el sincs nevezve.

Még szerencse, hogy Medvendel, Medvina és néhány lelkes erdei lakó örömmel siet a madár segítségére. Ráadásul a végén a saját erdejük sem marad névtelen.

Vagy mégis?

A könyv elolvasására a lehetőséget nagyon szépen köszönöm a Kossuth kiadónak! 💛



Aki jár hozzám az oldalakra tudja, hogy hiába vagyok harmincon túl, imádok meséket olvasni. Azt hiszem ez egy olyan dolog, hogy abszolút kortalan. 

Ehhez az egyre inkább őszies időhöz tökéletesen illett Medvendel története. 🌳🍄🐻

Egy rövid kis mese, mégis tartalmas, jókat lehetett mosolyogni rajta. 

Megismerhetjük a címadó macit, Medvendelt, a legjobb barátját Medvinát, valamint a névtelen erdő többi lakóját. Azt hiszem a legkisebb olvasóknak tökéletes olvasmány lehet. Akik már kezdenek érdeklődök lenni, akár a természetről, akár az állatokról. 

Egy igazán aranyos kis történetet kap az olvasó. Olvassátok el, Ti magatok, ha már felnőttek vagytok, vagy meséljétek gyerkőcöknek, hogy vajon miként is született meg a Névtelen erdő. 

Aranyos rajzokkal, nem az a nagyon profi, komolyabb mesekönyvekbe illő illusztrációk, mégis bájos. Tökéletes kis olvasmány. Nyilván felnőttek pillanatok alatt végigmennek rajta. De azt mondom, hogy még bennünket is el tud varázsolni ez a Névtelen erdőben töltött rövid idő. 😍🐻





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése