2024. február 23.

Elle Kennedy · Sarina Bowen Good ​Boy – Jófiú (PNC 1.)

  📚 Könyvajánló 📚



Ha ​eddig nem voltál jéghokirajongó, mostantól az leszel.

Jess Canning életének legnagyobb kihívása, hogy megszervezze az öccse, Jamie és hokisztár párja, Wes esküvőjét, ahol a legmenőbb hokijátékosok is ott vannak a vendéglistán. Mivel eleve ő a család fekete báránya, nem vallhat kudarcot. És senki – de tényleg senki! – nem szerezhet tudomást az óriási hibáról, amit tavasszal, egy gyenge pillanatában követett el a vőlegény tanújával. Helytelen dolog volt, aminek nem lesz ismétlése. Kizárt. Még akkor sem, ha a világ legszexibb pasijáról van szó.

Blake Riley a sors személyes ajándékának érzi az esküvőt. Jess és ő is tanúk? Kezdődjön a játék! És akkor mi van, ha némi (na jó, nagy) ellenállásba ütközik? Csak meg kell győznie a makacs szőkét, hogy igazából jófiú, rossz hírnévvel. Szerencsére minden profi hokijátékos tudja, hogy erőfeszítést kell tennie, ha gólt akar lőni.

Jessnek viszont égetőbb problémája is akad annál, mintsem hogy pásztorórákra gondoljon egy nagyra nőtt kisfiúval. Vajon időben elkezdődik a szertartás – még akkor is, ha valaki leitatta a nagymamát? Való egyáltalán csillám egy esküvőre? És mennyire helyénvaló kinyírni a vőlegény tanúját?

Vigyázat, véletlen tea- vagy kávéfélrenyelést okozhat! Ne olvasd nyilvános helyen, ahol nem illik hangosan nevetni! Szexi, de vicces hokijátékosokat tartalmaz, kiskutya-ölelgetéssel és egy pikáns fehérneművel.



Na jó, kicsit gondban vagyok. Annyira imádtam a sorozat 2.részét, a Stay-t, hogy ott akkor váltig állítottam, bármilyen jó legyen is ez majd, nem fogja nálam lenyomni a másodikat. Háááát....😅 Egyezzünk ki abban, mindkét részt a dobogón végzett. Imádom őket! 

Hatalmas kedvencem lett ez is. Jó volt újra a szereplőkről olvasni, még akkor is időrendben ugye ez a rész korábban van. De abszolút nem zavart be semmibe. 

Annyira szerettem! 

Jess és Blake párosa... Wow. Talán náluk mintha picit erősebben égett volna a szenvedély lángja. Szó se róla, ez megvolt a másodikban Matt és Hailey-nél is, de itt ahogy visszaadta a két írónő a köztünk fellobbanó és maxon égő tüzet az hűha........🔥 Csak úgy sisteregtek az oldalak. Amit pedig külön szerettem ezeknél a részeknél, hogy tényleg tökéletesen írták meg őket. Ki van mondva minden ahogy van, mégsem volt túlzó vagy közönséges, mint sajnos sok regénynél manapság. Fantasztikusan voltak megírva  a szenvedélyes, erotikus részek is. 

A párosunk ugye már ismeri egymást, volt egy kis kalandjuk korábban. Most viszont Jess tesójának az esküvőjén újra találkoznak. Ahogy várható ismét pattognak a szikrák. Remek szócsatás párbeszédeket is olvashatunk. 

Mindkét szereplő igen erős jellem. Emellett viccesek. Ezekből kifolyólag remek közös pillanatik születtek. Írtó jól szórakoztam velük. A humor és a tüzes részek mellé pedig remekül visszaadta a sztori a személyiségüket. Milyenek voltak, milyenek most és milyenek szeretnének lenni, mik a céljaik. Jess talán ilyen téren egy kicsit bizonytalanabb, nem tud dönteni, de nincs ezzel baj. Remekül adva vissza a történet a dilemmáit, gondolatait. Már az elejétől szimpatikus volt és ez a végére sem változott. 

Blake ugye menő jéghoki játékos. Szerintem nem kell mondanom, hogy egy brutál szexi és dögös pasiként látjuk magunk előtt a szerzők leírásai alapján. Akire csak úgy tapadnak a nők. Ezt hol kiélvezi, hol nem. Igaz mióta Jess képbe kerül nála azóta inkább nem. A külsőségek mellett mégis egy szerethető férfi, remek barát. Nem kérdés, hogy nagy kedvencem lett a pasas. 

Nagyon szerettem ahogy az egész sztori alakult. Akárcsak az előző kötet, ez is azonnal beszippantot. Itt sem volt olyan óriási, hű de nagy dráma. Nem is baj. Itt is inkább a szórakozatásra tették a hangsúlyt az írónők. Annak pedig elsőosztályú volt. 

Jókat nevettem, voltak elgondolkodtató, életszagú, tanulságos részek. Csupa tűz és szerelem. Az élet néha nehéz döntései. Családi, baráti kapcsolatok. Mindez ismét két olyan írónő tollából, akik külön is, de együtt egy még ütősebb és szórakoztatóbb, szerethetőbb regényt voltak képesek alkotni. 

Imádtam az összes szereplőt, ahogy gördülékenyen haladt a sztori. Ezt a sokszor csupa szenvedély románcot, ami egy bámulatos szerelemmé alakult. De hogy milyen út is vezetett idáig? Olvassátok és derítsétek ki! Higyjétek el, nem fogjátok megbánni! 

Elle Kennedy és Sarina Bowen ezen sorozata garancia egy igazi cuki kis kikapcsolódásra.




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.                 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése