2024. február 21.

Elle Kennedy · Sarina Bowen Stay ​– Marad! (PNC 2.)

📚 Könyvajánló 📚


Beleszerethetsz ​valakibe, akivel még csak nem is találkoztál soha?

Hailey Taylor Emery sejti, hogy a kedvenc ügyfele az Apportnál – ahol névtelenek maradhatnak a felhasználók – nem más, mint a jéghokisztár Matt Eriksson.

Noha tiltja a szabályzat, hogy megnézze az ügyfélprofilját, Hailey 95%-ig biztos benne, hogy mindennap azzal a pasival chatel, akire világéletében rá volt kattanva. És közben minden kérését teljesíti. A nemrégiben történt szakítása után Hailey tökéletesen megelégszik egy kis ártalmatlan netes flörtöléssel… amíg találkoznia nem kell az ügyfelével. Szemtől szemben. Teljes pánik!

Matt Erikssonnak nem újdonság a szívfájdalom. Még mindig nincs túl azon, hogy tönkrement a házassága, ráadásul rossz az egyetlen srácnak lenni a csapatban, aki tudja az igazat, hogy a jéghoki és a hosszú távú kapcsolat együtt nem működik. Alig látja a gyerekeit, az exe pedig megőrjíti. Az egyetlen ember az életében, aki mintha megértené, nem hajlandó felfedni előtte a szép arcát.

De nincs semmi, amit két negyedik sorba szóló hokimeccsjegy ne tudna orvosolni. Hailey nem tud ellenállni az ajánlatnak. Matt nem tud ellenállni Hailey-nek. Jó hír, hogy nem is kell neki. Csókkamerát beizzítani!

Figyelem: eszelős hokirajongókat, félreértett hímtagfotókat, operanéző hokijátékosokat és petefészek-robbanást tartalmaz!


Mikor az első rész megjelent, akkor abba emlékszem, hogy bele néztem. Nem fogott meg. Vagy szimplán csak akkor nem. Úgy fest elég sokszor járok így. Hogy egy-egy könyv nem a megfelelő időben akad a kezembe. Jött ez a kötet, persze a 2.rész. Igaz sorozat, mégis mivel nem mind a két részben ugyanaz a páros van, így persze teljesen jól megállja a helyét önálló regényként is. Szóval elkezdtem a második résszel. Megláttam, mondom csak elolvasom ez miről szól. A fantasy maraton után amivel indítottam az évet, most vágytam valami romisra. Megkaptam! 

Mégha kissé átlagos, már-már lerágott csont is a tartalom, ennek ellenére megfogott és belekezdtem. Mi lehetett a legrosszabb? Max nem tetszik. Na ezzel nem volt gond. Az első oldalakkal megvett. Hiába nem tartalmazott már akkora eget rengető újdonságot a történet, mégis a két írónő tudta úgy alakítani a karaktereket és az egész sztorit, hogy szerethető és élvezhető legyen.

Még akkor is, ha nekem kissé csalóka volt a borító. Tudom értelmetlen és hülyeség, de első látásra annyira sötét hangulata van a sötét színe miatt, a tartalmára sem feltétlen lehet következtetni amíg az ember nem olvas el egy fülszöveget. Kicsit tartottam, mivel anno az első akkor nem ragadott meg. Féltem, hogy valami nagyon drámás olvasmányt kapok. Felesleges volt a para.

Ahogy említettem most nem gond. Úgy fest jókor talált be a könyv. 

Azonnal beleszerettem ebbe a sztoriba. Egy könnyved, humoros, romantikával és erotikával megspékelt cuki történet. Természetesen azért tartalmaz némi komolyságot, nehézségeket, de összességében egy igazán remek, szórakozató olvasmány. 

Matt és Hailey azonnal a kedvenceim lettek. 

Az elvált, két gyermekes apuka, aki híres jégkorongozó. Természetesen az írónők leíársai alapján egy írtó dögös, szexi férfi képét látjuk magunk előtt ha róla olvasunk. Egy jó humorú férfi. Aki azért ha kell kellően komoly is tud lenni. Amikor apa szerepben láthattam, hát majd elolvastam. Nagyon helyes volt. Egy elég rázós házasságon van túl, azóta nem is nézett nőre, de úgy is van vele, hogy jó ez így. A komoly kapcsolattól pedig eleve tart. Hogy a nők csak a hírneve és pénze miatt akarják. Fél az újabb csalódástól. Eléggé rányomta az önbizalmára is a bélyegét a tönkrement házassága és a felesége folytonos ocsmányságai. 

Na a nő elnyerte a nem éppen kedvenc karakter díját. Sőt! Már bocsánat, de undorító volt az a nő. Amit művelt, ahogy viselkedett.... Sajnos néha ilyennek is lennie kell..... De azért tetszett ahogy kezelte Matt, igaz néha még jobban kiállhatott volna magáért. Mert ahogy mondani szokták, ez bizony két emberen múlik, múlt. 

Összességében egy azonnal megszerethető szexi, dögös, humoros, imádnivaló férfit kaptam. 

A párja, Hailey is ilyen volt számomra. Azonnal megszerettem. Egy szorgalmas, okos fiatal nő. Saját vállalkozással. Precíz és remek a munkájában. Ami kicsit mégis fura, mert az exével közös a cége. Akivel gyerekkoruk óta barátok, majd szerelmesek lettek, végül házasok. Aztán elváltak. A férfival való kapcsolata Hailey tulajdonságaira is rátette a bélyegét. Az önbizalomhiány rá is áll. Hogy nem adott eleget, nem volt elég jó. Ezért neki sem hiányzik a szerelem. Noha titokban oda meg vissza van a kedvenc hokijátékosáért. 

Egy jól kigondolt találkozás, hála Hailey munkájának. Szerettem erről olvasni, érdekes, jó kis szál lett, hogy az írónők egy ilyen munkát találtak neki ki. Azt meg pláne imádtam, ahogy ennek hála létrejött a találkozás Matt és a lány között. Ahogy elkezdett alakulni a kapcsolatuk......💘

Két elvált ember, akik sérültnek hiszik magukat, sokat szenvedtek és nem vágynak szerelemre. De ugye tudjuk, hogy ez nem kívánság műsor. A szerzők remekül kezdték el szőni a kapcsolatukat. 

Volt kellő mennyiségű komolyság és életszagú téma a történetben. Igazán valós kapcsolati mintákat, problémákat mutattak be, amik abszolút tanulságosak tudnak lenni. Annak azért örültem, hogy olyan hű de nagy és durva bonyodalmat nem szőttek a sztoriba. Tetszett, hogy ez inkább egy cuki romantikus és szenvedélyes történet volt. 

Matt és Hailey azonnal egy kedvenc párosom lett. Csak úgy szikrázott a levegő, ha ők ketten összekerültek. Jó volt látni a bénázásaikat, az esetlenségeiket mikor közeledni szerettek volna egymáshoz. Azt hiszem sok női olvasó, én is a legtöbb pillanatban tökéletesen tudtam azonosulni Hailey karakterével, az érzéseivel. Matt-et pedig egyenesen imádtam, hogy nem az a  tipikis nagyképű hokis volt. Persze a húzzuk egymás agyát, szócsaták itt is mentek, de hiába egy brutálisan, őrjítően szexi férfi, mégsem volt nagyra ezzel. Igazán édes tudott lenni, mikor a lány például félt és zavarban volt. És kreatív abban, hogy miként segítsen neki. Elolvadtam mikor róluk olvastam. Imádtam őket! 

Viccesek voltak, néha csak úgy perzselt köztük a szenvedély. Az ikrek írtó aranyosak voltak, néha mérgelődtem, egy-egy nem éppen kedvelt karakter miatt. Nagyon bírtam Matt részeit mikor a csapattársai és azok párjai is szerepeltek. 

Humor, szerelem, szeretet, barátság, bonyolult kapcsolatok, félelem, fájdalom, titkok. Sok-sok jéghoki. Egy igazán életszagú, átélhető és érezhető, végtelenül szórakoztató olvasmány. Minden percét imádtam! Természetesen azóta már otthon vár az első kötet is az olvasásra! 

Ha egy igazán jót szeretnétek szórakozni, egy szép szerelemről olvasni, akkor vegyétek fel ti is a korcsolyát és irány a pálya! Higyjétek el, Ti is imádni fogjátok! 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése