2024. február 16.

Mercedes Ron - A ​te hibád (Bűnösök 2.)

  📚 Könyvajánló 📚

A nagysikerű Az én hibám folytatása!

Izzó vágy, harag, forró szenvedély

A perzselően szenvedélyes és pörgő cselekményű A te hibád Mercedes Ron trilógiájának második kötete, egy tiltott szerelem története.

Mikor Noah beleszeret Nickbe, tudja, hogy sosem lesz könnyű a kapcsolatuk. Vibrál közöttük a levegő, és ha együtt vannak, csak úgy repkednek a szikrák. Az elmúlt nyár óta Noah úgy érzi, a szenvedély legyőzheti a félelmeiket, de most, hogy elkezdődik az egyetem, zűrösebb lett az élete, ami csak megnehezíti a kapcsolatukat. A köztük lévő korkülönbség, az egyetemi élet, a bulik és belső démonjaik nem könnyítik meg a dolgukat, és rá kell döbbenniük, hogy még mindig nem ismerik jól egymást.

Bárhogy is próbálkoznak, a köztük lévő szakadék tovább mélyül. Sikerülhet-e Noah-nak legyőzni a félelmeit és újra megbízni valakiben? Félre tudja-e tenni Nick a múltját és kinyitni a szívét?

Vagy a kapcsolatuk felégeti mindkettőjük életét?


Nem is tudom mit mondjak..... Még mindig dühös vagyok, talán ez a jó szó, ha eszembe jut a történet. Ahogy ezt elolvastam, azonnal felmerült bennem, hogy minek kellett ennek a történetnek három kötet? 

Az elsőt annyira, de annyira szerettem. Ez meg? Totál levitt az életről. Mi volt ez? Kérdezem én...

Felesleges volt. Az elsőnek így is jóformán egy tökéletes lezárása volt, miért kellett folytatni? Elárulom. Azért, hogy milliószor olvasott klissékkel töltsön ki a szerző még két könyvet és kaszáljon vele. Hogy egy némelyik hőséből olyan szinten kiábránduljak, hogy csak na...

Ezek után már csak remélni tudom, hogy az utolsó kötet visszatalál az első rész színvonalára. 

Hozzáteszem itt sem magával a szerző írásmódjával volt baj. A történettel. Olvastuk már, oké az alap sztorit is, ami az első kötetben volt, de ott mégis úgy alakította, úgy adott hozzá pluszokat, hogy az számomra lehengerlő volt. 

De ez? 

Egyfelől itt már sajnos igazán kijön a Nick és Noah közti korkülönbség. Pedig nem sok, csak öt évről beszélünk. 

Akiből nagyon kiábránddultam, az Noah. Pedig annyira szimpatikus és szerethető karaktert volt nekem az elsőben. Itt nemtudom, talán agyára ment a jómód, vagy fogalmam sincs, de legtöbbször egy hisztis, értetlen kislány volt. 

Ellentétben Nickkel, aki pont miatta még inkább törekedett arra, hogy felnőtt legyen. Komoly munkája van, ott a kishúga, külön él a szülői háztól. Persze itt is van, hogy akaratán kívül keveredik vissza az illegalális versenyek, verekedések világába. Ezt is sajnáltam, mert szegény próbálna annyira jó úton haladni. Még ilyenkor is úgymond ő szívja meg, ha például másnak segítene. 

Nagyon nem azokat érdemelte, amiket itt a könyvben kapott. 

Még mindig érthetetlen számomra a szülők hozzáállása is. Sőt, rohadtul bosszantott. Nem vérrokonok meg semmi, Nick bármit megtenne a lányért, imádja őt, miért nem tudják elfogadni a kapcsolatukat? Iszonyat dühös voltam ez miatt is. 

Hogy tényleg mennyi minden szar, már bocsánat az ellen dolgozott, hogy ők ketten még csak véletlenül se legyenek boldogok. 

Igen persze, azért akadtak szép és jó percek is. De nekem az kevés volt. Szenvedélyes, erotikus pillanatok. Ezek még mindig jól megírva. 

Mégis az egész sztori ahogy alakult, nekem csapnivaló lett. Miután vagy akár a Gyönyörű sorscsapás sztorikban is olvashattunk ilyenekről. Tényleg elég lett volna ebből az első kötet. Nem, lett még kettő, amik ilyenek. Vagyis ez tuti. Már tényleg csak a harmadik részben bízom. 

Nick számomra szerelem. Ő szerintem sokat és jó irányba fejlődött. Nem ezt érdemelte volna. Oké ők együtt sem. De legtöbbször sajnos Noah most nem volt szimpatikus. Nem igazán találtam azt a lányt itt, akit az első részben megkedveltem. 

Sajnos nem kis csalódás volt ez a kötet. 

Ettől függetlenül, vagyis már csak ezért is, de nagyon várom a harmadik részt. Aztán kiderül. Remélem ott már egy jobb hangulatú ajánló jöhet majd. Bár ennek a vége után nemtudom miként jöhet ez még jónak össze, de kíváncsian várom mi lesz még itt az utolsó kötetben. 



Ha kedvet kaptatok akkor KATT IDE a beszerzéshez.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése