2024. augusztus 19.

Colleen Hoover: Heart ​Bones – A szív csontjai

    📚 Könyvajánló 📚


A ​szerelem néha akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá.

A szegénységben és nélkülözésben töltött gyermekkora után Beyah Grim kemény munkával végre kijuthat Kentuckyból: teljes ösztöndíjat kapott a Penn State Egyetemre. De két hónappal azelőtt, hogy jobbra fordulhatna a sora, egy váratlan haláleset után otthon nélkül marad, és kénytelen a nyár végét Texasban tölteni az apjával, akit alig ismer. Beyah csak abban bízik, hogy a nyár hamar eltelik, és sem ideje, sem türelme nincsen Samsonhoz, a szomszédban lakó gazdag, mindig komoly sráchoz. Kettejük között mégis olyan erős a szikra, hogy azt nem hagyhatják figyelmen kívül. Mivel a jövőjük az ország különböző sarkába szólítja őket, úgy döntenek, nem lehet köztük több felületes nyári románcnál. Sajnos azonban egyikük sem tudja, milyen örvény les rájuk, és a végén a szívüket talán a mélységbe ragadja.

MEGINDÍTÓ TÖRTÉNET A MINDENT FELÜLÍRÓ SZERELEMRŐL

ISMERD MEG A KORTÁRS ROMÁNCOK KIRÁLYNŐJÉNEK LEGÚJABB SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNETÉT!



Szép sorban jönnek itt nekem a CoHo regények. Tervben van ugye az összes beszerzése és elolvasása. Annak különösen örülök, hogy ez a kötet is egy óriási kedvencem lett. 

Nem mellesleg ugye egy gyönyörű külsejű könyvről beszélünk. Annyira szép és illik a történethez. Ráadásul ez a mesés élfestés. 💜💛

Már a fülszövegből is sejthető, hogy ismét nem egy rózsaszín történetet kapunk a szerzőtől. Ezúttal is megkapjuk az írónőre jellemző írásjegyeket. Mind magában az írásban, mind pedig a sztoriban. 

Egy nagyon nehéz, szívfacsaró történet ez. Reménytelenséggel, fájdalommal. Egy olyan fiatal lány története, akinek már szinte gyermekként önmagáról kellett hogy gondoskodjon. Az édesanyjának ugyanis mindig fontosabb volt, hogy anyagot szerezzen, igyon, belője magát. 

Iszonyat nehéz volt mindezt olvasni. Hogy olyan szinte számunkra alap dolog Beyah szárára nem volt ennyire alapvető. A rendszeres étkezés például. A család biztonsága és szeretete. Nem véletlenül annyira önálló, kemény fiatal lány. Próbál távolságot tartani, hiszen akkor legalább nem hagyják el többet. Az a biztos, ha ő gondoskodik magáról. 

Mégis az mellett, hogy nehéz volt olvasni milyen körülmények között nőt fel szegény lány, milyen viszontagságokon ment keresztül, az mellett szerettem olvasni, hogy azért végre kezdett jobban alakulni az élete. Megtapasztalhatja milyen ha az embernek családja van, számíthat rájuk. Minden nap van étel az asztalon, ruhái vannak, rendes ház a feje felett. Barátai lesznek. Ezek a mindenki számára annyira alap dolgok számára szinte luxusnak számítanak. 

Szerettem látni miként alakult a sorsa. Hogyan talált egymásra szép lassan az édesapjával, annak családjával. Miként lett egy testvére, barátnője, barátai. Egy végtelenül szimpatikus lány volt. Elképesztően együtt lehet érezni vele. Még akkor is ha maga az olvasó szerencsére sosem volt ebben a helyzetben. A szerző ezúttal is rendkívül érzékletesen írt le mindent. Ezért is lehetett minden momentumát teljes mértékben átélni és átérezni. 

Egy igazán szívszorító, már-már filmként láttam magam előtt. 

Samson karaktere is szimpatikus volt. Igaz ő nagyon titokzatos volt. 

Kíváncsian vártam CoHo mit hoz ki mindebből. Beyah és Samson életéből. Merre halad az életük, a sorsuk. Miként alakul a kettejük kapcsolata is. A lány ilyen téren sem igazán ismerte eddig a "normális" párkapcsolatot. Pont ideje volt, hogy ezt is megtapasztalja. Még akkor is, ha ez idegen számára és fél tőle. 

Nagyon szerettem olvasni róluk. Még akkor is, ha sokszor megkönnyeztem és összeszorult a szívem. Nem csak Beyah, hanem Samson miatt is. Annyira fiatalok még és már mindketten olyan sok szörnyűségen és nehézségen mentek át. 

Jó volt olvasni, hogy azért végre nekik is jutottak ki vidám, boldog és szeretetteljes pillanatok. Az írónő természetesen egy szép szerelem történetét is beleszőtte a sztoriba. Lassan bontakozott ki, nem égett olyan magas hőfokon, mint a többi történetében, de ehhez a sztorihoz így illett. 

Volt itt sok titok, meglepetés. Ismét kerültek olyan csavarok és szálak a történetbe, amik tipikus CoHo. Imádtam! Hogy nála tényleg sosem tudom mire számítsak. Olyan szinten meg tud lepni mindig, hogy az elképesztő. De így a jó. Ha nem kiszámítható. 

Egy nehéz sorsú fiatal lány története ez. Igazán sokkoló és szívszaggató, mégis reménnyel teli. Abszolút választ kapunk a történet címére is. Tetszett az erre adott válasz. Meg úgy összességében az egész. Újabb nagy kedvencet avattam az írónő regényei közül. 

Egy igazán lehengerlő fiatal lány fájdalmas története. Amiben mégis végig ott van a remény. Hogy végre azt az életet kaphassa meg és élhesse, amit megérdemel. Szeretetben és szerelemben. Családban. Sok minden történik, mégis ahová végül kikötünk, főleg Beyah, na és persze Samson, az hűha. Lenyűgözött ez a történet. A mélységei és magasságai. Igazi szárnyalás volt. Egyszer fent, egyszer lent. 

Ha szeretitek a szerző regényeit, ezt se hagyjátok ki! Ha pedig netán még nem olvastatok tőle, akkor ez egy igazi, érzelmes, erős kezdet lehet. Minden pillanata megérte! 💜💛 




Ha kedvet kaptatok akkor KATT IDE a beszerzéshez.       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése