2024. augusztus 6.

Lynn Painter - Szerelmi ​fogadás (Mr. Téves Szám 2.)

  📚 Könyvajánló 📚


Lynn ​Painter új romkomjában egy fiatal nő és egy férfi fogadást köt: ki találja meg előbb az igazit? Közben nem veszik észre, hogy inkább egymásra kellett volna tenniük.

Hallie Piper új életet kezd. Miután négykézláb lopakodott ki egy hotelszobából (mondhatjuk, élete mélypontján), úgy dönt, itt az ideje, hogy felnőtt nőhöz méltóan viselkedjen. Új lakásba költözik, megváltoztatja a frizuráját és lecseréli a ruhatárát, de amikor bejelentkezik a társkereső alkalmazásba, amelytől az új szerelmet reméli, szinte rögtön azzal a fickóval hozza össze a sors, akivel… nos, nem kéne.

Miután kölcsönösen megegyeznek, hogy egymás iránt nem érdeklődnek, rájönnek, hogy remekül tudják egymást segíteni, miközben ki-ki az igazit keresi. SMS-ben értesítik egymást a randijaikról, és gyakran ugyanabba az étterembe szervezik a találkozókat.

Aztán egy esküvőre készülve megbeszélik, hogy eljátsszák, hogy együtt vannak, vége a fogadásnak. Miközben egy párnak adják ki magukat, a határok elmosódnak, és mindketten próbálják megérteni, miért nem lenne jó partner a másik.


Elképesztően megörültem mikor láttam, hogy ez a kötet érkezik. Főként mert köze van a legnagyobb kedvenc Lynn Painter regényemhez, a Mr.Téves Számhoz. 

Már ez garancia volt számomra arra, hogy imádni fogom. Nem utolsó sorban, hogy irtó jól fogok szórakozni. 

Ugye a Mr.Téves Számban megismerhettük Colin és Olivia történetét. Itt pedig Olivia bátyja kap főszerepet, Jack. 

A párja pedig Hallie lesz. 

Választani sem tudnék a kettő közül, mindkettő örök szerelem lett. Ráadásul egy eleve elég rossz időszakban talált meg és tudtam, hogyha valami, akkor ez a kötet abszolút csempész majd kikapcsolódást és sok-sok vidámságot a napomba, ha csak pár órára is. Mert sajnos túlságosan hamar vége lett. Elkezdtem és olyan szinten fogytak az oldalak, hogy csak na. 

Szinte egy ültő helyben kiolvasható olvasmány. 

A szerzőtől megszokott stílusban. Ahogy említettem van annyira jó. mint a Mr.Téves Szám. Igen, egy sorozat részei, mégsem tudnék egyiket sem jobbnak mondani a másiknál. Mindkettő imádnivaló. 💖💛

Ezúttal is sok humor és nevetés, szikrázó pillanatok, boldogság, szerelem. Családi és baráti kötelékekről mesél, amikről még mindig nagyon jó volt olvasni. Természetesen a problémák sem hiányozhattak. Hiszen nehogy már olyan könnyen megkapja a vágyott örök szerelmet a páros. 

Jack egy tipikus férfi főhős. Elképesztően szexi és dögös, az írónő leírásai alapján. Egy férfi, aki nem a nagy szerelem híve, mégis érzi már, hogy neki is meg kellene állapodnia. Mégis elkapkodja. Beleugrik egy nem éppen stabil és boldog kapcsolatba. Mi tagadás a szerző ezt nagyon hamar és rá jellemzően durván humorosan oldotta meg. Tetszett, hogy nem volt nagyobb, sőt, szinte semmi nagy dráma  a regényben. 

Jack attól függetlenül, hogy ő is egy könyves álompasi, egy irtó aranyos fickó is. Nagyon tud szeretni, segít ha kell, lehet rá számítani. Iszonyatosan jó a humora. Néha kicsit nagyképű, de csakis viccesen. Imádtam a pasit. 

Hallie is sokban hasonlít rá. Egy érzelmes, aranyos fiatal nő. Egy olyan hősnő, akit rögtön megkedveltem. Jó humorú, eszes csaj. Aki ha kell, kimondja a frankót. De persze őt is érték már rossz dolgok, csalódások az életben. Próbál is az életén változtatni, kitalálni merre is halad pontosan. Akárcsak Jack, ő is a nagy őt is keresi. 

Lehet némi segítségnek hála, de mindketten egy randi appon kötnek ki. De előtte ők már össze ismerkedtek egy esküvőn. Sőt! Jóval több volt itt. Egy berúgós este, egy szenvedélyes együtt töltött éjszaka. Majd jöhetett az újra találkozás a virtuális térbe. Egy őrült fogadás és már indult is a kaland. 

Nagyon jól mulattam olvasás közben. Óriási ötlet volt, szerettem és jókat derültem a kettejük üzenet váltásain. Elképesztően jó humoruk van, az a sok húzzuk egymás agyát, szócsatás párbeszéd. Be kellett halni nekik. 

Miközben azért a legtöbb Painter regényhez képest itt, ami a pattogó szikrákat, majd tüzet és a szerelmet illeti, nagyon lassan és szép fokozatosan jöttek el ezek az érzések a szereplőknek és az ezekkel járó pillanatok. Tetszett. Hogy nem a durr bele és azonnal szerelmes vagyok. Irtó cukik voltak, szép lassan alakult. A kémia mindig ott köztük, de szerettem azt is, hogy nekik a barátság volt előbb. Annak pedig egy elképesztő példája. 

Megmutatta mennyire féltek, hogyha esetleg engednének a kettejük közti vonzásnak, akkor mi történne a barátságukkal? Voltak itt érzelmi dilemmák bőven. Az írónőben ezúttal sem kell csalódni. Bravúrosan, életszagúan és totálisan szerethetőn oldotta meg az egészet. Élmény volt olvasni. 

Szenvedély, némi erotika. A műfajra jellemzően ez is kevés volt benne és tényleg igazi felüdülés volt, hogy nem csak erről szólt a történet. Tényleg egy végtelenül szórakoztató, humoros olvasmány. Egy igazi romkom. 

Romantika és szenvedély. Elgondolkodtató momentumokkal, nehéz döntésekkel. De ahogy mondani szokták, egyszer élünk. Jó volt "látni", végigkövetni miként jutottak a dilemmáik végére Hallie és Jack. Nagyon szerettem ezt a kalandot velük. 

Külön szerelem volt, hogy egész sokat csempészte bele a sztoriba az írónő Colin és Olivia párosát. Na még ha ők így négyen összejöttek..... Fantasztikus volt. 

A legjobb kikapcsolódás. Elkezded és nincs megállás. Azonnal magába szippant. Egy hamisítatlan Lynn Painter regény. A Mr.Téves Szám rajongóinak kötelező. Ha pedig még azt sem olvastad, ami öreg hiba, akkor irány beszerezni. Ez a nyár legcukibb és legszórakoztatóbb olvasmánya! Ne hagyjátok ki! 


 


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése