2024. augusztus 12.

Disney nyuszik - Toppancs mesekönyvek

  📚 Könyvajánló 📚



Hát értetek még ennél cukibb mesekönyveket? 

Bevallom, főszereplő nyuszinkkal nem annyira voltam képben. A neve, Toppancs ismerős volt, de aztán a barátnőm, aki nagy Disney mese rajongó, homályosított fel, hogy ő a Bambiban bukkant fel. 

Na az a mese, érthető okokból, a szomorúbb részek miatt, sosem volt a kedvencem. Toppancs meséit viszont imádom! 

Igen, felnőttként is. Noha nyilván így tényleg pár perc alatt végig lehet olvasni ezeket az űber cuki meséket. Mint minden főleg Disney-s mesekönyvnél, valami gyönyörűen vannak ezek is illusztrálva.  

A szövegek rövidek, de esküszöm több időt töltöttem a képek nézegetésével, annyira szépek. Már jó pár kötet megjelent, amikben hősünk Toppancs, a testvérei, a szülei és barátaik történetei olvashatók. Nekem ezek vannak eddig meg. Mindben más-más kalandokba keverednek Toppancsék. 

Hirtelen ha választani kellene, nem is tudnék nagyobb kedvencet választani. Mindet másért imádtam! 

Felnőtt fejjel is nagyon élveztem őket. Hát még milyen jó kis olvasmány lehet a gyerkőcöknek. Ráadásul amellett, hogy gyönyörűen megrajzoltak, olvasmányosak és rövidek, ezek mellett tartalmasak és tanulságosak is.

Szeretem az ilyen meséket. Amellett, hogy tényleg mesés illusztrációkat kapnak, szuper történeteket olvashatunk, ez mellett pedig még nekünk felnőtteknek is képesek tanítást átadni. Hát még a gyerekeknek. Ezekben is egy csomó tudás volt elrejtve. Mesélt a testvéri és szülői szeretetről és kapcsolatoktól, a barátiakról, saját magukról is sok mindent megtanulhattak Toppancsék, ezáltal a kisebb olvasóik is tanulhatnak ezekből a mesékből. Imádtam ezt! Csak ajánlani tudom őket! 💚🐇🐰 

 


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése