2024. augusztus 28.

Maddison Michaels - Hamis ​örökösnő

        📚 Könyvajánló 📚


Csupán ​egy színjáték…
Evie Jenkinsnek fogalma sincs, mibe keveredik, amikor belemegy a játékba. Gazdag családból származó unokatestvérével, Aimee Thomas-Jonesszal kell helyet cserélnie.
Evie társadalmi helyzete nem ér fel Aimee-éhez, de a fiatal hölgy bájos, intelligens, kétségkívül jó társaság. Mindössze annyi a feladata, hogy hat héten át az amerikai örökösnő szerepében bűvölje el a londoni társaságot. Csak egy fontos szabályt kell betartania: soha, semmilyen körülmények között ne fogadjon el egyetlen házassági ajánlatot sem!
Ám amikor Alexander Trenton, Hargrave hatodik hercege fülébe jut, hogy unokatestvére beleszeretett a fiatal hölgybe, a férfi elhatározza, hogy bebizonyítja, a nőt kizárólag az angol nemesi rang és cím megszerzése hajtja. A fiatal lány ártatlannak látszik, de Alexander elég eltökélt, hogy lebuktassa, ezért a tettek mezejére lép, és maga csábítja el.
Egy ártatlannak hitt csók indítja el a lavinát, amely vadul és megállíthatatlanul száguld…
A herceg kénytelen egy eljegyzéssel megmenteni az örökösnő hírnevét, és még csak nem is sejti, hogy kedvese mélyen őrzött titka mindkettőjük életét alaposan felbolygatja, sőt kapcsolatuk egyenesen életveszélyes.
Maddison Michaels Ruby-díjas szerző regénye megannyi intrikát és érzéki pillanatot ígér, amelyet a jóképű és gondoskodó Alex, valamint az erős és heves Evie biztosít számunkra.



Köszönöm a példányt az Álomgyár kiadónak! 💙



Ha szeretitek az írónő regényeit, akkor ezt se hagyjátok ki! Ha viszont még nem olvastatok tőle, de közel állnak hozzátok a történelmi regények, amik romantikusak és tüzesek, de szeretitek hogyha némi már-már krimibe illő izgalom is van benne, akkor ez a Ti könyvetek. 

Én nagyon szerettem a szerző eddigi regényeit is. Nem volt kérdés, hogy ezt is várni fogom. 

Noha lássuk be, maga a történet már nem ígér akkora eget rengető újdonságot. Mi tagadás, elég nehéz már ebben a zsánerben is újat mutatni. Azért az írónőnek mind a karaktereivel, mind a fordulatos cselekményeivel, mindig sikerül ezt megugrania. Természetesen magával az írásával is. Hiszen igazán remekül adja vissza az adott korok hangulatát. Az akkori szokásokat és mindent. Az egész írása igazán egyedi és lehengerlő. Végig magam előtt látom mindig a szereplőit, hallom a párbeszédeiket, látom a mesés régi korokat idéző helyszíneket. 

Egy igazán bámulatos időutazást jelentenek számomra Maddison Michaels regényei. 

Amik egyszerre szórakoztatóak és komolyak is. 

Itt is adott nekünk egy már-már igazán cserfes, ugyanakkor komoly hősnő, Evie. Aki közel sem jómódú, csupán a rokonai, akik befogadták őt. Mégis a gazdag unokatestvére ráveszi őt, hogy cseréljenek helyet. Aimee is jól jár, hiszen ő a családi vállalatnál szeretne dolgozni, de az édesapja ezt nem szívlelné. Evie viszont állást kapott ott. Evie élvezhetné azokat a dolgokat, amik neki sosem jutnak ki, Aimee pedig dolgozhatna.

Mondhatni mindketten jól járnának, noha Evie nehézkesen és félve megy ebbe bele. Végül természetesen ő is élvezi a helyzetet. Noha elég hamar igencsak bonyolódik a dolog. 

Mikor megismeri a jóképű, de többnyire mogorva férfit, a herceget, Alexet. A férfi igen bizalmatlan a nőkkel. Főleg az Amerikából érkező gazdag örökösnőkkel, akik nemes párt keresnek. Alexet csúnyán átverte a menyasszonya, ezért sem bízik a hölgyekben. 

Eléggé ellenséges Evie-vel, aki ugye most épp Aimee-t alakítja. Szerencsére a lányt sem kell félteni. Erős, akaratos, szókimondó. Mivel ő nem gazdag és jómódú, mint az unokatestvére, határozott véleménye van bizonyos dolgokról. Nem is fél kimondani ezeket. Hogy például miként lehetne segíteni a nélkülöző családoknak, embereknek. Ez titkon le is nyűgözi a hercegeket. Ugyanakkor a közös szenvedélyük is, a paleontológia. Igazi szenvedélye ez mindkettőjüknek. 

Kapóra is jön, hiszen Alex nincs valami nagy bizalommal a lány felé, de ez legalább közös bennük. Még ha eleinte ebben is csak a szócsaták zajlanak köztük. Azért be kell látni, hogy attól függetlenül, hogy mindketten a kapcsolat ellen vannak, főleg a férfi, igen hamar elkezdenek vonzódni egymáshoz. 

Hiszen Evie egy nagyon csinos, gyönyörű fiatal nő. Aki ráadásul okos is. Ugyanaz a hobbija mint a férfinak. Alex pedig egy gazdag nemes, kegyetlenül jóképű férfi. Mindketten céltudatosak, pont ebből kifolyólag alakul ki elég sok szócsata kettejük között. Amik hol komolyabbak, hol pedig igazán jókat lehet derülni rajtuk. 

Roppant humoros tehát a történet, vannak már-már lehetetlen szálak, de nagyon élveztem. Ugyanakkor komoly mondanivalója is van. Ami a bizalmat, a kapcsolatokat illeti. Bemutatja a társadalmi különbségeket, bonyolult és nehéz családi kapcsolatokat. 

Csodás romantikus, szerelmes, tüzes pillanatok. Hiszen a szikrák azok az elejétől ott pattognak kettejük között. Pont ezeknek hála kerülnek igen fordulatos, nem várt helyzetbe hőseink. Ezek hála is alakul és fejlődik a kapcsolatuk. Ami eleinte vonzalom, majd egy szép szerelem története lesz. Hogy aztán ezt melyikük mikor ismeri be, arra akkor kaphattok választ, ha elolvassátok a sztorit. 

Vártam és szeretem az írónő regényeinél, hogy ezúttal is voltak jócskán kalandok. Némi krimis, agyalós, nyomozós elemmel, izgalmakkal is még tovább szokta fűszerezni a regényeit. Hogy az olvasó biztosan élvezze és szeresse. Nos ez most is megvolt. Nem is számítottam erre és ilyen fordulatokra. 

Ahogy említettem én az eddigi könyveit is szerettem a szerzőnek és ez is kedvenc lett. Evie és Alex párosa remek. Mivel mindketten erős személyiségek lettek, jó volt olvasni a kettejük harcairól. Amik hol komolyak voltak, hol vidámak és mosolygásra késztettek. Szépen alakult köztük a szerelem. Jó volt olvasni. Remek kikapcsolódás volt velük kalandozni. 

Nagyon kíváncsi lennék azért Aimee kalandjaira is. A híres férfival, akivel a céges munkája alkalmával került mindig konfliktusba. Mindig is szerettem az ilyen utáljuk egymást, de vonzódunk is a másikhoz sztorikat. Nem tudom van-e már ilyen regénye az írónőnek, de ha még nincs, remélem ezt is megírja. 

Addig is, ha egy remek kikapcsolódásra vágytok, akkor irány egy kis időutazás és egy remek kaland a Hamis örökösnő társaságában. 💙👒





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése