2018. október 9.

Érkezik a Tüskék és rózsák udvara folytatása


Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna. Soha jobbkor nem nézelődhettem volna a Könyvmolyképző oldalán. Ahogy a cím mutatja még idén érkezik az én egyik kedvenc sorozatomnak a folytatása. A Tüskék és rózsák udvara harmadik része Szárnyak és pusztulás udvara címmel. Imádom a sorozatot. A második részt főleg, annak a vége után aztán tényleg kell a folytatás. És íme érkezik :) Boldogság van. Remélem hamarosan kapunk hozzá borítót is. 

Addig is egy fülszöveg: 


Feyre visszatért a tavasz udvarába, hogy információkat gyűjtsön Tamlin mesterkedéseiről és a Prythian meghódítására törő Hybern királyáról. Veszélyes kettős játékot játszik, és egyetlen apró hiba végzetesen megpecsételheti nemcsak az ő, de az egész világ sorsát.

A háború közeledtével pedig el kell döntenie, hogy kiben bízik meg a lenyűgöző, ámde veszedelmes főurak közül, és a legváratlanabb helyeken muszáj szövetségest találnia.

A Tüskék és rózsák udvara című, New York Times és USA Today bestseller sorozat harmadik kötetében a Földet vörösre festi a rengeteg kiontott vér, miközben gigászi hadseregek küzdenek valamiért, ami az egész világ pusztulását hozhatja.



Ki várja még? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése