2018. október 31.

Új szerzemény

A heti új szerzemény. Ha már olyan jó vagyok, hogy a sorozat 7.részével A múmiával kezdtem az olvasást :) Ráadásul a korábbi részekre sajnos már elég nehéz rábukkanni. Mázlim volt és az este sikerült az első részre. Ráadásul helyben is volt és ma az enyém lett. Nagyon várom mert ahogy írtam a sorozatot imádom és így voltam A múmiával is. Így a hosszú hétvége egyik hozzávalója A sebész lesz! :)



Egyszer még futni hagy… De másodszorra nem menekülsz.

A sorozatgyilkos az éjszaka leple alatt besurran női áldozatainak otthonába, és válogatott kínzásoknak veti alá őket. Olyan kegyetlenül ügyesen bánik a szikével, hogy kiérdemli a „sebész” nevet. Utolsó áldozata, Cordell doktornő épphogy megmenekül, de a szörnyű emlékek elől szülővárosából Bostonba költözik, ahol új életet kezd. Ám pár évvel később a halottnak hitt „sebész” ismét lecsap, és nem hagy kétséget afelől, hogy hamarosan befejezi a félbehagyott munkát…

A New York Times bestseller szerzője, tíz világsikerű orvosi thriller írója felejthetetlen gonosztevőt teremt, akit csak egy nő állíthat meg, aki maga is az áldozata volt. Tess Gerritsen vérfagyasztó regényei 33 nyelven, több mint húszmillió példányban keltek el világszerte, bestsellerei minden országban sikerlistásak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése