2018. október 7.

Tomor Anita - Nyolc éjszaka


Trishnek ​elege van az unalmas mindennapokból. Úgy érzi, valami új dolgot kell tennie, valami olyat, amit eddig még nem csinált. Elhatározza, hogy életében először elutazik New Yorkba. Egyedül. Felejteni akar és világot látni. Egy valamire viszont nem számít, arra, hogy betoppan az életébe Ryan.
Ryan híres hollywoodi színész, és nem mellesleg rohadt jó pasi. Nincs a világnak olyan pontja, ahol ne csengene ismerősen a neve és ne ismernék fel azonnal az utcán. Mindene megvan, amiről csak álmodni lehet. Ő viszont úgy érzi, valami mégis hiányzik az életéből, és erre csak akkor döbben rá, amikor a londoni reptéren belebotlik Trishbe.
Te mit tennél, ha az álompasi a tévéből egyszer csak előtted állna és le sem venné rólad a szemét, sőt úgy bámulna rád, mintha azonnal ágyba akarna vinni? És akkor, ha ráadásul kiderülne, hogy egymás mellé szól a jegyetek a London-New York járaton?
Trish legszívesebben hanyatt-homlok elmenekülne, de nem teheti. A gép indul és neki le kell ülnie Ryan Davis mellé még akkor is, ha a férfi „a baj már megtörtént, bármit csinálsz, akkor is az enyém leszel, bébi" tekintettel néz rá. Trish minél elutasítóbb, Ryan annál jobban élvezi a játékot. Nyolc éjszaka. Csupán ennyit kér Trishtől. Vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy megváltozzon két ember élete? Esetleg örökre?
Tomor Anita, az Álmodtam már rólad és a Helló újra, kedves exem! című nagysikerű regények szerzője új romantikus történettel kápráztat el minket. Ahogy azt már megszokhattuk tőle ez a könyve is tele van szerelemmel, játékkal és szenvedéllyel. Letehetetlen és magával ragadó, csak úgy, mint az előzőek is.


Na jó ezzel a regénnyel kapcsolatban tessék elnézni ha az Imádom szó kis milliószor fog szerepelni! Mert imádom! Köszönöm Anita!


Emellett egy nem kicsi letolás is nekem mert már lassan egy éve megvan és csak most jutottam hozzá. De ahogy mondani szokták jobb későn mint soha! És soha jobbkor! Minden percét élveztem! A tökéletes romantikus történet!

Pedig ha elolvasod a fülszöveget gondolhatsz arra is, hogy egy újabb ilyen történet. Mert olvastunk már ilyet. Lehet! De ezt még nem!

Gratulálok az írónőnek mert valami fantasztikus lett! Én nem tudtam szinte egy pillanatra sem letenni! A legjobb kikapcsolódás! Pedig lehet, hogy kerülnöm kellene mostanában az ilyen romantikus dolgokat...... De ha az ember életének ez a szakasza nem is jó éppen ez akkor is segít kikapcsolni úgy látszik! Nem is akárhogy!

Ráadásul rögtön te is akarsz magadnak egy Ryan Davis fiút!!! :)

Külön imádtam, hogy ismét mind a két fél szemével átélhettük a sztorit. Ez annyira jó mindig. Hogy nem csak női hanem férfi szemmel is láthatjuk a dolgokat. Noha nem nagy kihívás, hogy a pasik fejébe belelássunk de azért mégis :)

Megismerhetjük először a már említett Ryant. Aki történetesen egy híres film színész. Ugye nem kell sorolnom mivel jár ez? Na jó néhány dolgot mégis. Mindenfelé ahol felbukkan rögtön rávetik magukat a fotósok, minden nő bomlik után. A külsejét ahogy az írónő megalkotta nekünk nem is csoda. Hiszen megkapjuk a tökéletes álom pasit. Szexi, dögös, izmos. Jó lehetőségekkel hiszen a pénz sem akadály. Hát mi kell még? Alap, hogy rögtön odáig vagyunk érte.

De azért nem csak ez minden. Mert ezek mellett no és az mellett, hogy ami a gondolatait illeti tipikus pasi azért tényleg nem rossz a fiú. Aranyos, odafigyel a másikra, szereti a családját a barátait. És ha egy nőcsábásznak is gondolnánk ezek a tulajdonságok alapján akkor el kell mondjam, hogy mégsem az. Persze nagy dumás a pasi de akkor sem. Éppen szakított a barátnőjével aki iránt nem is igazán érzett már semmit. Röviden nem ez a nő volt számára az igazi.

Mert ha Ryan életébe betoppan az igazi akkor azért igazán odateszi magát. Aggódik érte, gondoskodik róla. Szereti őt, vágyik rá. Bármit megtenne érte. És csakis érte.

" Ha végre hagynád, hogy beléd szeressek, és nem harcolnál ellene minden erőddel. Szeretném, ha az enyém lennél, és senki másé. Szeretnék olyan szerelmes lenni, hogy a szerelem elvegye az eszemet. És minden zsigeremben érzem, hogy így beléd tudnék szeretni. "

Imádtam ezt a pasit! Nem elég, hogy állati dögös és helyes, mégis aranyos is. Imádja a lányt. Le a kalappal! Ugyanakkor egy olyan pasi is aki minden téren mindig megkapja amit akar. Eléri amit kitűz maga elé. Tetszett, hogy ilyen. Ráadásul még eszméletlen jó dumája is van. Hihetetlen jókat nevettem neki. Imádom!

Na de ha eleget ömlengtem róla akkor jöjjön a párja. Trish.


Ő is egy olyan karakter lett akit azonnal megkedveltem. Aranyos, helyes lány. Tudja mit akar. Most éppen egy kis kirándulást egyedül. Akadtak sajnos nehéz pillanatok az életében és ez most kell neki. Nekem azonnal szimpatikus lett. Egy olyan nő aki nem dobja hanyatt magát ha találkozik például egy filmsztárral. Nem érdekli, hogy milyen csillogás és mennyi pénz veszi körül.

Ryannek ez is üdítő. Hiszen a legtöbb nő pont ezekért a tulajdonságokért akar főként vele lenni. Persze Trisht sem hagyja hidegen, hogy kit is sodort az élet az útjába de ő önmagáért kedveli meg ezt a férfit.

Az biztos, hogy két remek, rögtön megszerethető főszereplőt kaptunk.

Akik véletlenül ismerkednek meg egy Londonból New Yorkba tartó gépen. És mint kiderül igencsak sok mindenre elég ez a nyolc óra. Itt veszi kezdetét ez a nem mindennapi kapcsolat.

Imádtam ezt olvasni.

Eszméletlen jó pillanatokat hoztak össze ők ketten. Már amikor kiderült, hogy Trish repülő jegye ki mellé is szól. Az első pillantások.... Na az biztos, hogy a kémiával nincs probléma. Csak úgy szikrázott a levegő kettejük között már az első percektől.

Ryan persze azonnal kimondta amit gondol. Hogy kell neki, hogy akarja a lányt. Ekkor még Trish csak a sztárt látta benne. Akiről azt gondolta, hogy úgy is minden nőt megkap. Természetesen próbált ellenállni. Mondjuk ki ahogy ez sejthető nem éppen sok sikerrel.

Mert hiába is próbál távolságot tartani nem nagyon sikerül neki. De kinek is menne egy olyan pasival aki tényleg mindent megtesz a lányért akiért odavan?  És félreértéseknek hála nagyon hamar barát - barátnő viszonyba kerülnek :) Hihetetlenek, főleg Ryan! És mint ebből kiderül tényleg létezhet szerelem első látásra.

Ryan legalábbis mindent megtesz az ügy érdekében. A sztár akiért odavan a világ. Mégsem olyan  tökéletes az élete. Csupa hazug emberek és titkok veszik körül. Igaz valljuk be ebben a világban amiben ő él ez nem mindig meglepő. Ennek ellenére mégis egy remek embert ismerhetünk meg a személyében. Mert külsőre oké persze ahogy lennie kell egy irtó helyes, szexi férfit kapunk. Akiért minden nő odavan. Mégis aranyos, törődik a másikkal és nem csak egy nőcsábász sztár akinek az ember gondolná. Nincs elszállva magától azért mert egy híresség. Na jó igaz ami igaz dumája azért van a pasinak de ezt csakis jó értelemben mondom. Ha akar valamit remekül tud érvelni mellette, igen jó a beszélőkéje.

" – Mióta vagy szerelmes a könyvtárakba?
– Gyerekkorom óta, azt hiszem.
– Szeretném, ha egyszer a meztelen mellkasomon húznád így végig a kezedet.
– A könyvek nem bántanak, nem hagynak ott, nem csalnak meg és nem okoznak csalódást. Megéri szeretni őket.
– Ne egy könyvtárba legyél szerelmes, ne is a könyvekbe, inkább belém, és megmutatok neked mindent, amiről a könyvekben csak írnak. Velem át is élheted a szerelmet.
– Átélhetem, milyen szerelmesnek lenni, aztán elveszíteni valakit. "

Trishnek is és pont ezért alakulnak ki eszméletlen jó párbeszédek. Az biztos, hogy kettejüket nem kell félteni. Sokszor hihetetlen jókat nevettem nekik. Tuti egy páros az biztos.

Trish tehát akár akarja akár nem egy nem mindennapi kalandba keveredik New York-i látogatása alatt. És ha már New York. Nem is lehetne tökéletesebb a hely választása. Imádom! Annyira szeretnék egyszer én is eljutni oda. És Anitának hála egy picit most sikerült is.

Ugyanis pont egy gyönyörű időszakban mutatja be nekünk a várost, télen. Imádtam a fantasztikus leírásait. Mintha te is ott lennél. Annyira szuper volt.


Remek pillanatai voltak tehát a párosunknak ezen a kalandon. New York, egy átlagos lány, egy filmsztár, egy bontakozó románc.

Ugyanis ahogy említettem ezzel a részével nem volt probléma ami a párocskánkat illeti. Igencsak sikeredtek vér forraló, szenvedélyes pillanatok. Igen nehéz ellenállni a csábításnak mint kiderült. Tökéletesen adta át nekünk mindezt azt írónő. Azt ahogy megismerkedtek a repülőgépen és a kapcsolatuk további alakulását New Yorkban.

Mindezek közben még inkább megismerhettük mind Ryant mind pedig Thrist. Mindkettőjük életében voltak nehéz pillanatok de mégis igyekeznek remekül helyt állni az életben. Van akinek egy érdekes családdal is például meg van spékelve az élete.

De ketten együtt remek páros és bármire képesek. Az biztos, hogy az írónő nem kímélte őket és akadt nem kevés nehézségük is. Főleg ugye abból kifolyólag, hogy mennyire más kettejük élete. De azt hiszem igyekeztek venni az akadályokat.

Közben pedig egy csodás kapcsolat alakulását követhettük végig. Egy nagyon szép szerelem történetét. Ami igaz tele van nehézségekkel is de akad sok vidám, aranyos ugyanakkor szenvedélyes pillanatuk is. Tetszett ahogy mindezt az írónő megírta, nagyon szerettem a stílusát.

A szívem csücske lett ez a sztori, nagyon szerettem. Az én életem csöppet sem ilyen rózsaszín most de mégis imádtam olvasni a regényt. A legjobb kikapcsolódás.

" – A könyvek nem bántanak, nem hagynak ott, nem csalnak meg és nem okoznak csalódást. Megéri szeretni őket. "

Egy jóképű és dögös sztár pasival, egy azonnal megkedvelhető kedves csajjal a főszerepben. Titkokkal, váratlan fordulatokkal, sok akadállyal ami az utukba kerül. Romantikával és szenvedéllyel fűszerezve és mindez a nyüzsgő és csodás téli New Yorkban tálalva. Imádtam!

Köszönöm az élményt Anita! Az biztos, hogy ahogy időm engedi szép sorban behozom a lemaradásom ami a regényeidnek az elolvasását illeti :)

Tegyetek Ti is így mert egy remek írónőt ismerhetünk meg a személyében! Köszönöm!



Értékelés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése