2023. november 7.

Ana Huang - Twisted ​Games (Twisted 2.)

 📚 Könyvajánló 📚


Rhys ​Larsen testőr, és szigorú szabályok szerint végzi a munkáját: 1) Mindenáron megvédi az ügyfeleit. 2) Nem vonódik bele a magánéletükbe. Soha. És soha még csak meg sem fordult a fejében, hogy megszegje ezeket a szabályokat… amíg nem találkozott vele…
A lány épp olyan makacs, mint ő, és a hűvös felszín alatt olyan tűz ég benne, ami idővel felemészti a jól bevált szabályokat. Napról napra fokozatosan bontja le a férfi védőfalait, mígnem Rhys kénytelen szembenézni az igazsággal: arra esküdött fel, hogy megvédi a lányt, de igazából nem akar mást, mint megragadni, és…

Bridget von Ascheberggel hercegnő szabad életről és szerelemről álmodik. Amikor viszont a bátyja lemond a trónról, rá kell döbbennie, hogy nemsokára királynő lesz, és egy szeretet nélküli, de politikailag előnyös házasság vár rá. Pedig ő soha nem akarta magának a trónt.
És ahogy új szerepkörében az intrikák és árulások között igyekszik lavírozni, még a benne tomboló vágyat is el kell rejtenie: hiszen a teste és a lelke egy olyan férfit kíván, akit nem kaphat meg.

Az ő váratlan és tiltott szerelemük romba döntheti az egész királyságot… és mindkettőjük számára katasztrofális következményeket rejteget.


Vártam ezt a regényt, igaz ha lehet akkor pont a következőt, a 3.részt még jobban. De kíváncsi voltam az első rész után Bridget és Rhys történetére is. Sajnos kicsit csalódnom kellett. 

Maga a sztori sem volt az a  hű de eredeti. A lány belezúg a testőrébe. Kismillió ilyennel is találkozhattunk már. Pedig a sorozat első részét annyira de annyira imádom! Oké a sztori klisé, mégis ettől függetlenül azért tudott újat mutatni a szerző. Egy bizonyos része, elem volt az, amivel gondom volt. Ha ez jobban, másként van megírva akkor teljesen tetszett volna. 

Maguk a szereplők, Bridget és Rhys szimpatikus karakterek voltak. Mindketten és rögtön azok lettek. Már ahogy az előző részben is megismertük őket, tudtam, hogy így lesz. Hiszen a lány remek barátnője Avának. Tetszett, hogy beleláthatunk milyen egy hercegnő élete. Egy olyan hercegnőé, aki a megszokottnál több szabadságot kap, aki mondhatni egész átlagos életet él. A titulusa ellenére egyáltalán nem volt egy elkényeztetett fruska. Sőt! Rögtön megszerethető, okos, erős fiatal nő. Aki bármit megtenne azokért akiket szeret. Felelősségteljes, egy jó humorú lány. Legalábbis én nagyon bírtam amikor az ő szemszöge volt soron és a kis belső monolódjait hallgathattam. Kedveltem őt.
Akkor is remekül helyt áll és fogadta a dolgokat, mikor kiderül, hogy hirtelen első helyre ugrott a trónöröklési sorrendben miután a bátyja lemondott. Igazi királynő típus. Nem magas lóról beszél, együttérző és segítőkész fiatal nő. 

Rhys-t is nagyon szerettem. Egy sokat megélt katona, aki immár testőrként is nagy nevet szerzett magának. Kemény fickó, határozott, brutál jó a munkájában. Mégis szép lassan kiderül, hogy egy gyengéje neki is van. És az Bridget. 

Mindketten a kedvenceim lettek. Jókat szórakoztam a társaságukban. Főleg az elején, a csatározásaik alkalmával. Miközben megismertem az életüket a jelenben, megtudhatunk sokat a múltjukról. Közben pedig igyekeztem találgatni, hogy vajon mit tartogat számukra a jövő?.... 

És itt ki is térnék arra ami nem tetszett. Az erotikus részek. Én nem tudom itt mi történt, de sokszor annyira vulgáris volt nekem, túlzón volt fogalamazva. Annyira nem illett ahhoz a személyiségükhöz amit egyébként mutatnak. Oké, szexről van szó. Manapság a legtöbb regényben ki van mondva minden. De nekem  itt mintha valami rossz pornót " hallgattam" volna. Esküszöm, ha ilyen rész jött aztán már inkább át is lapoztam. 

Az első könyvben is voltak, azt mégis annyira imádtam. Minden pillanatát. Az elsőtől az utolsó oldalakig. De ez most nem annyira jött át. Pedig még a klisés sztori ellenére is, ezúttal is jól írta meg a szerző. Mégis ez nekem annyira elrontotta az élményt. Oké szenvedély, meg vágy miegymás. De mondom, nekem mint valami minősíthetetlen pornó volt sokszor, ha erotikus részt olvastam.

Sajnálom nagyon, de ezt leszámítva jó kis regény volt. Voltak érdekességek, fordulatok amiken csak pislogtam. Szereplők akiket kedveltem és szerettem. Olyanok is akikben végül pozitívan csalódtam. A lányokat még mindig imádom, óriási formák. Örültem, hogy nem csak Ava, de Alex is felbukkant kicsit. Jó volt újra olvasni róluk. Kíváncsi voltam nagyon miként is lehetséges végül, hogy ők ketten egy pár legyenek. Ha lehetséges. Hogy sikerül-e nekik vagy sem? Olvassátok el ti is és derítsétek ki! :) 

Nekem ez most nem volt akkora szerelem mint az első rész. Meglátjuk majd mit hoz a következő könyv.


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése