2023. november 10.

Vi Keeland - Jax, ​a csábító (Keményfiúk 3.)

📚 Könyvajánló 📚


Egy nő legyen úrinő a szalonban és szajha az ágyban.
És ennek mindkét félre érvényesnek kell lennie…

Lily St. Claire első kézből tudja, milyen kemények tudnak lenni a MMA-harcművészek, hiszen „A Szent” néven elhíresült harcoslegenda lánya. És azzal is tisztában van, egy edzőteremlánc tulajdonosaként, milyenek az agresszív, domináns, birtokszemléletű férfiak, ezért mindig távol tartotta magát tőlük. Azonban amikor Jax Knight besétál az ajtón, a lányt rabul ejti a férfi sármja.

A magabiztos, hihetetlenül jóképű, udvarias Jax borostyánligás egyetemet végzett, és Lily minden, a harcosokkal kapcsolatos korábbi előítéletét megsemmisíti.

Nem tervezte, hogy a szakítása után ilyen hamar szerelmes lesz. És ezt a volt párja sem hagyja annyiban…

Vi Keeland, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerző kötetei több millió példányban keltek el világszerte. Ebben a történetben a szenvedélyé és az izgalomé a főszerep. Minden oldala kincs.


Nagyon-nagyon vártam ezt a részt. Ugyanennyire imádtam is! Egy újabb Vi Keeland regény, ami olyan, hogy elkezded és nincs megállás. Egy ültő helyben kiolvasós könyv.💚 

Szerettem, nagy kedvenc lett a sorozat első két része is, Nico, Vince és a párjaik történetei. Jax, Vince történetében bukkant fel. Már ott tudtam, hogy kedvenc lesz a pasi és, hogy várni fogom az ő sztoriját. Abszolút nem csalódtam! Sőt! Az egyik kedvenc Vi könyvem lett. 

Főleg, hogy ismét úgy alakította az írónő a történetet, hogy újra találkozhattunk az előző párosokkal. Imádtam ahogy őket is beleszőtte a cselekménybe. Na de ne rohanjunk annyira előre. 

Jax karakterét tehát akik olvasták Vince könyvét már ismerhetik. Egy jónevű, gazdag, politikus családból származik. Egy családból, amit jóformán nehezen lehet annak nevezni. Nem éppen jó a kapcsolata az apjával és akkor még finoman fogalmaztam. Ez miatt az édesanyjával sem igazán tartja a kapcsolatot. Hiszen titkoknak, bizonyos tetteknek hála, alapjaiban rengett meg az apjába vetett hite. Ami sokszor eleve ingatag lábakon állt. 

Ezért is dönt úgy, hogy időre és távolságra van szüksége. Ezért is köt ki D.C. után New Yorkban. 

Nagy kedvenem lett ez a pasas. Egy igazán normális, rendes férfi. Attól függetlenül, hogy saját munkájának köszönhetően állati gazdag, egyáltalán nem nagyképű. Két lábban a földön jár, egy sokat megélt férfi. Akinek az utóbbi időben rengeteg minden zúdult a nyakába. Titkok, félelmek, harag, csalódás. Mindezek ellenére mégis egy olyan férfi, aki képes szeretni, előre nézni, segíteni akinek kell. Igazán erős, okos, nagylelkű. Elképesztően szimpatikus volt végig. Hogy a tömérdek pénze ellenére nem beképzelt. Sokszor két oldalát is mutatta. Egyrészt ott volt a gazdag, öltönyös férfi, aki egy igazi úriember. Másrészt pedig a tréninges, bokszoló, kemény férfi, aki ha kellett tudott mint említettem kemény és szenvedélyes lenni. Ezt főleg az erotikus, kapcsolati részekre értem. 

Pont olyan volt mint a fülszövegben ugyanígy és a regényben is ilyennek leírt Lily. Ahogy mondani szokták: Egy nő legyen úrinő a szalonban és szajha az ágyban. Ilyen típus volt a lány is. Egy pirulós, sokszor zavarba jövő jó kislány, de ha olyan helyzet alakult ki, akkor tudott határozott, erős nő lenni. Akárcsak Jackson, ő is rögtön a kedvencem lett. Egy szintén sokat megélt fiatal nő. Még kiskorában elvesztette az édesanyját. Egy valakije volt, akit mindennél jobban imádott, aki mindig ott volt neki: az édesapja. A híres bokszoló, akit A szent néven ismernek. De már őt is elvesztette. Szerencsére még így is voltak olyan emberek, akik teljes mértékben a lány mellett álltak. Akár családként, akár a munkában. 

Azonnal megszerettem ezt a két karaktert. Sok mindenen mentek keresztül, mégis előre mennek, erősek. Néha kissé makacsok. Talán félnek is, főleg Lily, attól az azonnal kettejük közt kialakuló mindent elsöprő vonzalomtól. Ilyen szempontból egy újabb remek Vi Keeland szálat kaptuk. Az írónő mestere ezeknek, a romantikus és erotikus részek megírásainak. Igen, a mai korral haladva néha ő is egyre szókimondóbb lesz, de ez még nekem mindig az elfogadott oldalon volt. Remekül írta meg ezeket. Imádtam olvasni. Az első találkozását Jaxnek és Lilynek. " Látni" miként kezd el akalulni a románcuk, miként keverednek a komolyabb érzelmek ebbe a kapcsolatba. Miként bírkóznak meg mindezzel. 

Miközben azért komoly cselekményekkel is szembe kellett nézniük. Tetszett, ha lehet ilyet mondani, hogy ezúttal igazán nehéz és komoly cselekményszálat szőtt bele az írónő a sztoriba. Fizikai, de inkább az érzelmi zsarolás került középpontba, a zaklatás fogalma. Egek. Még mindig iszonyúan dühös leszek ha ez eszembe jut. És, hogy tényleg mennyi ilyen kapcsolat van. Brutálisan elgondolkodtató. Mikor az egyik annyira megszállot már, ez talán a jó szó, hogy nem képes elfogadni ha példéul vége egy kapcsolatnak. Volt egy szereplő aki ah..... pfuuu le a kalappal az írónő előtt, elnyerte az idei év egyik legunszimpatikusabb karaktere címet vele. És akkor még fimoman fogalmaztam. 

Tetszett mégis ahogy főleg Jax, kezelte ezt a helyzetet. Kellett Lily mellé, hogy ő is megtanuljon kiállni magáért. Közben pedig ebből és más szálakból is jöttek a problémák. Titkok, félreértések, cselszövések. Nem volt a párosunknak könnyű dolga. 

Ahogy említettem az elején, imádtam, hogy Nico és Vince visszatértek. Jó volt olvasni erről az újonnan fejlődő és alakuló testvéri kapcsolatról. Bírtam a srácokat együtt. Főleg Vince és Jax jeleneteit. A vége kölönösen a szívemhez nőtt ami őket illeti. Hihetetlen jó volt látni, hogy milyen lett a kapcsolatuk. Hogy végül mit nyertek, mégha pokolian nehéz áron is sokszor.

Remekül megírt, forró, szenvedélyes pillanatok, érzelmes momentumok sokasága. Egyszer fent, egyszer lent. Vicces, szócsatás, nevetős jelentek. Titkok, fájdalom, aggódás, félelem. Mindenből pont a kellő mennyiségben volt minden a történetben, hogy meglegyen az egyensúly. Ami egyszerre volt szórakoztató és tanulságos. 

Teljesen beleszerettem a sztoriba. 

Ajánlom Nektek, ha kiszemelitek és még nem olvastátok az első két részt, akkor olvassátok el azokat is. Éppen érthető azok nélkül is, de úgy áll igazán össze az a bizonyos nagyobb kép. Azokat is nagyon szerettem, de az abszolút szerelem Jax könyve lett. 

Az egész sorozatot jó szívvel ajánlom Nektek. Vi Keeland továbbra is a romantikus, erotikus regények nagy mestere. Regényei ezek mellett komoly témákat is boncolgatnak. Mindent megkaphatsz, ha a tökéletes kikapcsolódásra vágysz. 

Ennyi ilyen típusú regény után nehéz újat mutatni, de Vi mindig megcsinálja, olyan regényeket alkot ebben a műfajban, ami azonnal beszippantja az olvasót. 💚 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése